Bana bipolar teşhisi koyuldu ve öğretmenlik için kpss' ye hazırlanıyorum. Bipolar öğretmenlik için engel teşkil eder mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Atanma gerçekleştikten sonra göreve başlamadan önce sağlık kurulu raporu almak zorundasın her bölüme görünmek zorundasın kalpten göze kadar psikolog da dahil buna bilmiyorum psikolog farkederse raporlarını görmek isteyebilir… psikoloğa kadar görünüyorsun çünkü
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba , öğrenebildiniz mi benim de bipolar tanım var. 2013 te 1 kere 2020 de 4 kere muayene oldum her hangi bir atak vs geçirmedim ilaç da kullanmıyorum o dönemler sadece depresyonda olduğumu düşündüğüm için hastaneye gitmiştim memurlukta sıkıntı olacağını hiç düşünmemiştim konuyla ilgili bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 40,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEngel değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ogretmenim cok uzun yıllardır depresyonla mucadele ediyorum bu durum bazen sinif icinde davranislarima yansiyor ani çıkışlarım oluyor ogrencilerin hicbirsey yapmamasina ragmen asiri gergin ve sinirli oluyorum bazi gunler asiri egleniyorum onlarla yani kendini kontrol edemedigin bi doneme giriyorsun ve bunu baskalarinada yansitiyorsun bilemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEngel mi bilmiyorum ama bipolar bi hoca vardi bi cocugun kafasinda cetvel kirdi sinirden. Bir gun geliyodu cok iyi dunyanin en iyi ogretmeni bi gun geliyodu bizi mafediyodu o kadar cok bagiriyodu ki agladigimiz oluyodu yani. Bence kendini kontrol edemiyosan sen de olma yazik millete
00 YorumlaHayir degil memurlugun ozel ya da genel şartlarında böyle bir madde yok.
Ozel okullarda okul iradesi boyle bir karar alabilir mi onu bilemiyorum.
01 Yorumla
+1 yılBipolar bozukluğun olduğunu nasıl anladın. Ne gibi davranışlar sergiliyorsun. İlaç kullanıyor musun ve faydasını görüyor musun.
00 Yorumla
+1 yılYok sorun olmaz zaten normal öğretmen binde bir oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih