Çok süper soru seçimi için teşekkür ederim @kizlarsoruyor beğeni için teşekkür ederim @Asuca @SellyA
Müziğin sağlık üzerindeki etkileri nelerdir?
Çok süper soru seçimi için teşekkür ederim @kizlarsoruyor beğeni için teşekkür ederim @Asuca @SellyA
Müzik, insan sağlığı üzerinde birçok olumlu etkiye sahip olabilir.

#ƘıԼıCƘiƦAƝ
25 Kasım, 2023 Cumartesi 01.04
Klasik müzik cidden baya etkiliyor insan ruhunu. Ben ara sıra uyurken filan klasik müzik açıp uyurum.
Ne güzel
Kaset görmeyeli uzun zaman olmuştu. Ruhu dinlendirdiği, duyguları coşturup dizginlediği kesin.
Kesinlikle öyle o zamanları özledim ya O zamanlar müziğin bile bir kalitesi vardı
Sorma abla boş kaset vardı 60 - 90lik
Rica ediyorum
Cevap
7Cevap
Ben mesela anksiyete ve migrene dair yapılan özel müziklerle uyurum. Etkisini gördüm
Ne güzel iyi yapıyorsun
Mecbur.
Hayatım tadını çıkarmaya bak hayatta hepiniz birtakım dertlerle uğraşıyoruz
maalesef üç gündür başım ağrıyor migren de çekilecek gibi değil. Hayatın tadı kaçıyor yaşamak istesende
Allah şifa versin hiç yaşamadım ama evet migrenin kötü olduğunu duydum
Aşırı kötü baş ağrısı durmadığı için mideye vuruyor gece dört cıvari mide bulantısı vs çok zor.
Anladım ilacı falan yok mu peki
Var ama şiddetli ağrı olunca etki etmiyor.
Çok geçmiş olsun
Teşekkürler🙏
Rica ediyorum ne demek senin önceden sohbetimiz olmuştu
slow sakinleştirir medium hareketlendirir hard delirtir
Evet
İyi geliyo ama bazen durduk yere aşk acısı çekiyorum hahsh
Yapma 🥺
Beni depresyondan çıkarıyor öfkemi dindirip sakinleşmemi sağlıyor... bunları sağladıktan sonra daha bir şey yapmasına gerek yok bence
İnsan beynini, ruhunu dinlendiriyor, kötü bir ruh halindeysen şarkıyı dinlerken ağlayıp rahatlıyorsun, güzel etkileri oluyor bu konulardan yana.
Düşük ya da sıkılmış moddayken hareketli müzikler tercih edip moralimi ve cesaretimi yükseltmeyi seviyorum🥁✌🏻
Senin adına çok sevindim Ben de açıkçası soruda admin görmeyi beklemiyordum 🙂
Ah admin hanım ah bir feno olsam
Müzik sağlık üzerinde önemli bir araç
Abim 😂
:))
Unutun bizi abim
Yok ya
Ruhu dinlendiriyo, kafa dağıtıyor , seni anlıyor..
Katılıyorum
Beyini dinlendirir stresten uzak tutar
İstediğin moda sokabiliyo
Zararı olmadığı kesindir...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar