Lezzetli oluptaa abur cubur olmayan ve kilo aldırmayan bişeyler var mı varsa nerde? Evett
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılya ben bir patates kızartması yapıyorum, ayıptır söylemesi ev halkı parmaklarını yiyor, daha yok mu diye küçük oğlum ağlıyor :D böyle yağda yapıp bol kalori alacağına bu tarifi dene, seveceksin!
patatesleri parmak şeklinde doğra, bir kaseye al, içine yeteri kadar tuz, az karabiber, kekik, kimyon ve az zeytinyağı dök, hepsini karıştır. Tepsiye yağlı kağıt ser, patatesleri döşe, fırına sür. 180 - 200 derece arası (fırınının durumunu bilemem, orta hararet) kızarana kadar pişir. (30-40 dakika kadar)
süper oluyor!00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSalatalık mesela. Kalorisi az, kokusu hoş..
Rengi koyu olan ekmekler.1 dilim 40-50 kcal ve tadı çok hoş..
Simit. Yağ oranı düşük. Ben her zaman poğaça ve açma alacağıma simit alırım. Tadını ve kokusunu da seviyorum..
Elma. Küçük bir elma 50 kcal..
Hindi göğüs eti. Yağ oranı düşük. Baharatlarla lezzetlendirirsin. Salatanın yanında yersin..
Light peynir. Simit veya ekmeğin yanında..
Ülker %80 kakao oranına sahip çikolata..
Black coffee
Bitki çayları (Akdeniz rüyası mı ne, öyle bir mixed herbal tea çıkarmışlar. Onu çok beğendim mesela)
Ayrıca gün içinde çok meyve yersen tabi ki kilo yapar. Mesela 5 öğün çiğ sebze-meyve tüketmeye karar verdin.3 öğün sebze, 2 öğün meyve tüketmelisin. Her 1 adet sebze/meyve 1 öğün.. Meyveler fruktoz içerir. Yani karbonhidrat. Yakmazsan yağ olarak depolanır yani. Özellikle muz ve üzüm yüksek fruktoz oranına sahiptir. Diyette bunlardan uzak durmak gerekir. Sonra havuç, patates, bezelye gibi glikoz oranı yüksek sebzeler çok sık tüketilmemeli.+Ananas yağ yakıcı bir meyvedir.2-3 Günde bir 1 dilim ananas 1 öğün meyve yerine geçebilir. Çok fazla tüketmemelisin, çünkü vücuttan su kaybına sebep olur. Armut da yağ yakıcı bir meyvedir. Ayrıca diyetteysen kafein alımını azaltabilirsin. Gazlı içeceklerden uzak dur. Bıraktığında anında 2-3 kilo kaybedebilirsin. Yüksek şeker oranına sahipler çünkü. Abur cuburu bırak, zaten otomatik olarak kilo verirsin. Lezzetli ve serbestçe yiyebileceğin çok fazla şey var aslında, illa abur cubur yemek gerekmiyor hayattan tat alabilmek için :)10 Yorumla
+1 yılSebzelerin hemen hemen hiçbiri kilo aldırmaz ancak meyveler içeriğindeki fruktozdan mütevellit kandaki glikoz oranını değiştirdiğinden kilo aldırır. aldırmaz diye bir şey yok. hem de kilo almamak için böyle şeyler yapmayın. sağlıklı düzenli ve dengeli beslenin. sağlıklı olan her besini dengeli olarak tüketmekten kaçınmayın. sporunuzu ihmal etmeyin. günde 30-40 dk yeterlidir sizin yaşınızdakiler için. bol su tüketmeye de muhakkak özen gösterin. gazlı içeceklerden de kaçının. çünkü hepsi su tutucu özelliğe sahip. su giderse her şey gider. umarım faydalı olmuştur :)
00 Yorumla
- Sağlık konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılGün içinde yediğin meyveler kilo yapmaz aktif olduğun için eritiyorsun ama akşamları yeme.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
107
Cevap
38Cevap
- Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılboyle bırsey ne yazık kı yok : )) zararlı olan aburcburlardan sadece az yıyerek kendını nasıplendırebılırsın : )) kasettıgım seyler mesela ;
1 bıtter madlen=1 porsıyon meyveye
1 fıncan salep=1 porsıyon sutlu tatlıya
1 sokak sımıdı=4 dılım ekmege
3-4 köz kestane=1 dılım ekmege
vb. gıbı durumlar bılınırse bazı seyler bazı seylerle tolere edılerek yenebılır. ama dogruyu soylemem gerekırse masum olan her ıyecegınde bır kalorısı var. ve buna dıkkat edılmezsede hersekılde kg alınacagıda bılınmelıdır.
not:dıyetısyen degıl cok bılınclı dıyet yapan kısıyım :D00 Yorumla valla yok ya olsa bu halde olur muyduk:) yeşil elma ve ceviz bir numaradır ama ve kesinlikle tatlı yerken her zaman üzerine toz tarçın serpip ye çünkü tarçın daha tok tutar ve şeker isteğini azaltır. ben canım ne zaman tatlı bir şeyler istese nutella kaşıklamak yerine süt alıyorum üzerine toz tarçın serpiyorum sonra tüm tatlı isteğim kaçıyor:) gerçekten artık dayanamayacak hale geldiğindede birkaç kare bitter çikolata, sütlü tatlı, yağsız krakerler veya cipsler oluyo onlardan ye:)
00 Yorumla
+1 yılEvde yapılan patates cips güzel onun dışında yeşil erik. d onun lezzetini hicbirseye değişmem sonra kiraz falan meyvelerin tadlari güzel ya hemde sağlıklı onun dışında canın çok mu givir zivir çekti kalk hemen bir çırpıda kek yap patates cips yap elma cips de lezzetli atıştırmalık yani ama yinede paketlenmiş ürün alma unutma paketlenmis hazır yiyeceklerin hepsi zararlıdır
00 Yorumla
+1 yılsıcak su ya da sıcak süt ile 3-4 kaşık yulafı karıştır kuru incir, kuru üzüm, kuru kayısı vs. kat 15-20dk bekle sonra yiyebilirsin az kalorili zayıflatan bir yiyecek oluyor mağlesef çok lezzetli değil ama az kalorili zayıflamak isteyenler için birebir özellikle kuru incir güzel tat veriyor. sadece su veya süt ile yulafı yemeye çalışırsan biraz zor yersin saman gibi bir tadı var ama kuru meyveler ile lezzetli oluyor
00 Yorumla
+1 yılmarşmelowww :D www.google.com.tr/search
10 Yorumlavar kakaolu cikolata kilo yapmaz, fazlasi yedinmi alirsin, ikincisi de dondurma yerine dondurmus cilek veya baska bir meye de olabilir yogurtla direkt mikser edersen dondurma oliyor istersen bir cay kacik bal da ekleyebilirsin ama gerek yok tadida harika herzaman oygulaniyorum kilo almamak icin bide dondurmayi cok seviyorum...
00 Yorumla
+1 yılMisir packete war ja onu isit ICE ketcup pul biber koy cok güzel olior ya da sarma yap yagsiz icinde tek sebze koy mesela mantar Dondurma yap biraz yogurt diet seker sonra istedgin meyve yi dondur bir gün önce sonra püre Mixer war ya onunla ez dondurma olio.
01 Yorumla- +1 yıl
Türkcem icin kusura bakma:/
patates (haşlanmış veya salata) gevrek, gong (zaten saymayınca olmuyo :D:D:) meyve (her taraf mandalina olsun mesela :D) kızarmış ekmek (hayır, hayır, üstüne tereyağı koymadan! :D) bir de bazı kore yemekleri var onlar. (sokak tostu vb.)
00 YorumlaRusların siyah ekmekten küçük küçük kesip hazırladıkları , suxariki' leri var. Peynirli, salçalı, baharatlı ve türlü türlü yani. Onlar çok lezzetli ve kilo aldırmıyor. Oh nerden aklıma getirdin, gece gece:)
03 Yorumla- +1 yıl
Tam olarak nasıl yapılıyo? Araştırdım hep rusça rusça metinler :D
- +1 yıl
https://hizliresim.com/5ooZLd
Ben genelde böye poşetlerde hazır alırım. Tabi bunun domateslisi, etlisi, peynirlisi de var. Çeşitli yani. Ama evde nasıl hazırlıyorlar hiç denemedim. İstersen tarifini okuyup sana yazayım - +1 yıl
Bu da başka çeşitleri:
https://www.hizliresimyukle.com/image/Prp4
+1 yılGenel olarak protein agirlikli seyleri tercih edebilirsin; yumurta, tavuk vs. Lor peynirini de tavsiye ediyorlar. Ben tadlarini begeniyorum acikcasi. :)
00 Yorumla
+1 yılPatates salatası ya da haşlanmış patates sebze (kabak, havuç vs.) üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yemeği çok severim dere otu ince kıy üzerine baya kilo verdiriyor yanında bol su iç
00 YorumlaKuru incir.. Kuru kayısı ve beraberinde ceviz kesinlikle tavsiye ederim :) zayıflamaya da yardımcı oluyor hem.. :)
00 Yorumla
+1 yılmeyveler olabilir mesela muz, kivi tarzı veya az miktarlarda çerez olabilir tabii bunlarda çok yersen kilo almana sebep olur ama en azından saglıklı ve aburcubur degil
00 YorumlaKilo alırım korkusuyla tüketilen herşey kilo yapar su içsen bile yarar benden size arkadaş tavsiyesi psikolok onaylıdır.)))))
00 Yorumla
+1 yılSurekli bir sey atistirirsan mutlaka kilo alırsın su ic tavsiye ederim hem yeme isteğini bastirir hemde vucuda faydali kilo verdirir hemde
00 Yorumla
+1 yılFormun çikolatalı bir bisküvisi var içinde iki tane var tadı çok güzel onun dışında öyle bişey icat edilmedi diye biliyorum :)
00 YorumlaArkadaşlar güzel fikir vermiş, benim aklima peynir geldi, farkli farkli peynirler var sonuçda. Süt'de severim tok tutar hem kemiklere faydali :)
00 Yorumla
+1 yılKilo aldıran bişey var mı :D?
Yiyorum yiyorum kilo almıyoruuuuğğmm
(BİLİYORUM BENDEN NEFRET EDİYORSUNUZ) :D10 YorumlaDünyada guzel olan ne varsa ya ahlâk dışıdır , ya yasa dışı ya da sismanlatir :)
10 YorumlaO bünyeyle alakalı birsey sanırım. Ben herseyi yerim asla kilo alamiorum ama bazıları tabiri caizse su icse yario.
00 Yorumla
+1 yılYok bütün güzel şeyler ya yasak ya da zararlı zaten :D
02 Yorumla- +1 yıl
Ivit
+1 yılCennet elması yiyorum geceleri hergum tadıda çok güzel hemde çok sağlıklı. Meyve yiyorum. patatesi ince ince dilimliyorum. Baharatlayıp fırına veriyorum.
00 YorumlaMısır gevreği bu form olanlardan. Kırmızı meyvelisi ;)
10 YorumlaMeyve ;) ben meyve severim. Ama o konuda sitem olarak alırsan soruyu katılıyorum :)
00 Yorumla
+1 yılmeyve salatalarıııı... corn flakes ler... sütlü tatlılar...
00 Yorumla
+1 yılErik kurusu... Hem tatlı hem ekşi, mayhoşluğun dibine vurursun
00 YorumlaEt, balık, meyve, kuru yemiş, hepsi gayet lezzetli ve sağlıklı :)
00 Yorumla
+1 yılİhe'de kıtır domates cipsi var çok güzel kaloriside duşuk ve katkı maddesi yok
00 Yorumla
+1 yılfındık fıstık gibi kuru yemişler
yine leblebi harikadır , özellikle beyaz leblebi00 YorumlaAklıma gelmiyor :/
Ama abur cuburu devamlı değilde arada bir yiyip spor yaparsan fazla sorun olmaz :)00 YorumlaHahaha ne tatlı soru :) ben activia'ları cok sevıyorum sen de dene hem sindirim sistemini de duzene sokuyor :) Eti form un kakaolu yabanmersinli biskuvisi de dehset! :))
00 Yorumla
+1 yılkuruyemiş ve meyveler hem sağlıklı hem lezzetli ama onlarında bir ölçüsü var tabi
00 YorumlaSarımsaklı yoğurt :) cigkoftenin de kalorisi cok azmis bu arada
00 YorumlaSağlık konusunda 486 cevap paylaştı. günde yiyeceğin 7-8 badem hem tok tutar hem kilo aldırmaz.
00 YorumlaAllah henüz öyle bişey daha yaratmadı maalesef hepsi tadı güzel olan herşey kilo aldırıcı :DD
00 Yorumlabir diyetisyen olarak obez degilsen her türlü meyveden istedigin kadar yiyebilirsin. :)
02 Yorumla
+1 yılÇiğköfte içerdiği yüksek lif sayesinde hem karın doyurup hem daha az kilo yaptığı için tercih sebebidir.
00 Yorumla
+1 yılValla spora basladim baslayali agzimin tadi kalmadi..
213 Yorumla- +1 yıl
Sevmedigim seyler hep gerekli.. zorla yiyorum. Agiz tadina cok duskun biriyim ben.
- +1 yıl
@edyline seni de yicem :)
- +1 yıl
- +1 yıl
Kimseye asildigim yok zaten tanıyorum onu.. boyunu sormak asilmak mi olmus?
- +1 yıl
Iyi bak o cumleye seni mi etiketlemisim?
- +1 yıl
Meyve en sağlıklısı tabii her şeyin fazlası da zarar abartmamak lazım..
00 YorumlaHavucu tahin pekmez karışımına bandır bayaa güzel oluyor.
00 Yorumla
+1 yılPatlamış mısır , mandalina portakal, nar, muşmula çeşit çeşit meyveler
00 YorumlaTek lezzetli şeyler abur cuburlar. Niye bunları bu kadar lezzetli yaparlar ki anlamamm :)
00 Yorumla
+1 yılactivianin yogurt ve gevrek karisimi bir urunu var. onu ye bende cok ise yaradi. boyle yogurt ustunde paketin icinde gevrek. cileklisi bide ballisi var. hem acayippp lezzetliler hemde az da olsa zayiflatiyorlar.
00 Yorumlaçikolata ye zararlı değil gibi ama öyle bir oturuşta 5 tane yeme herşeyin azı yarar çoğu zarar
00 YorumlaMakarna diyecektim ama kilo aldırır heralde. Cevabım bamya! Annem yapamıyor sadece anneanneme gidince yiyebiliyorum yılda üç kez falan :D 🍠🍠🍠
00 YorumlaAy bu ne güzel bir konu böyle.. resmen düşüncee tercüman olmuşsun :D
00 Yorumla- Sağlık konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılTahinli pekmez ye. Kilo aldırır belki ama çok lezzetli ve sağlıklı 😄
00 Yorumla
+1 yılMeyve kurularini yiyebilirsin
detoks sulari icebilirsin00 Yorumla
+1 yılEğer tuzsuz yersen patlamış mısır. Ama dışardan almayıp makineyle kendin patlatıcan
11 Yorumla- +1 yıl
Ben diyet yaparken bir bardak patlamış Mısır bir dilim ekmek yerine geçiyordu
henüz icad edilmedi, lezzetli olan her şey zararlıdır maalesef sağlık açısından
00 YorumlaMuzu dilimle üzerine cok inceden bal gezdir ve ceviz de ilave et:) cok lezzetli spor yaptgn surece sorun yok
00 YorumlaBak canim havuc brokoli ve karnabahar ı hasla sonra uzerine yoğurt dok ye cok güzel oluyor
04 Yorumla- +1 yıl
evet ben hep böyle besleniyorum.
- +1 yıl
yani annem sağolsun hep bana rejim yemekleri yapıyor ve çok lezzetli oluyor.
+1 yılniyeyse en lezzetli yiyecekler kilo aldırıyor hamburger pizza patates cipsi çikolata en sevdiklerim
00 Yorumla
+1 yılElma fırında yapılıyor dendim yapamadım ben:)
Sen kuruyemişlerden takıl:)00 YorumlaKarpuz, meyveli hafif kekler ve yulaflı tarifler, bazı kahvaltılık gevrekler
00 YorumlaMigrosta dusuk kalorili domatesli feslegenli krakerler var form'undu sanirim bence cok lezzetliler
00 Yorumlakavrulmuş leblebi, yeşil çay ve en önemlisi yoğurt ve pul biber ye :)
00 Yorumla
+1 yılelma cipsi güzel diye duymustum..
114 Yorumla- +1 yıl
bilmem ki iyi bilen birisi yapmali :)
- +1 yıl
nette acaba tarifi var mı baksan bende bilmiom ki
- +1 yıl
neden aslinda.. incir üzüm badem kayisi findik fistik
- +1 yıl
fena olmaz
- +1 yıl
valla öylemi
- +1 yıl
bence sen bilindik seylerden al :))
Eti Form'un limonlu bisküvisi var
46 Yorumla
+1 yılKayısı, üzüm, incir vb. meyve kurusu :)
21 Yorumla- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem