Sağlık Hasta olunca hangi bitki çayları tüketirsiniz? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Hasta olmak isteyeceğim son şey olurdu.. Güncellemeler+1 yıl Resim bana ait değil.. Hasta olunca hangi bitki çayları tüketirsiniz? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Yeşil çay iyi gelir diye biliyorum ya da ıhmamur 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kendi yaptığım karışımlar olur. Her çeşitten bir parça gibi ama birbirine zıt değil yardımcı bitkilerle. 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 962 cevap paylaştı. Hafif derecede öksürüğüm varsa vs ayva yaprağı çayı tüketiyorum. 1 0 Yorumla
IvarTheBoneless7 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Hasta olunca kendi kendime iyileşmeyi beklerim.. bitki çayı olmaz 0 0 Yorumla
Bereshit Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl deniz kadayıfı çayı, büyük okyanusun en derinliklerinden çıkan bir bitkiden yapılıyor. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 311 cevap paylaştı. Ihlamur tüketirim daha çok 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl bitki çayı sevmem mide bulantısı yapıyor içmem 1 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 531 cevap paylaştı. ıhmamur zencifil adaçayı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yeşil çay iyi gelir diye biliyorum ya da ıhmamur
Kendi yaptığım karışımlar olur. Her çeşitten bir parça gibi ama birbirine zıt değil yardımcı bitkilerle.
Hafif derecede öksürüğüm varsa vs ayva yaprağı çayı tüketiyorum.
Hasta olunca kendi kendime iyileşmeyi beklerim.. bitki çayı olmaz
deniz kadayıfı çayı, büyük okyanusun en derinliklerinden çıkan bir bitkiden yapılıyor.
Ihlamur nane limon filan
Ihlamur tüketirim daha çok
Valla ne varsa kafama göre içiyorum
Ihlamurr, çok severim.
bitki çayı sevmem mide bulantısı yapıyor içmem
ıhmamur zencifil adaçayı
Nane limon klasikciyiz biz
parol çayı, viski çayı :D
Elde varsa ıhlamur çayı
hibiskus.
Ihlamur güzel oluyo
Bitki çayı sevmem