Kollarimda cocukluk cagindan kalma kes*k yan*k izleri dolu. Bazen tekrar hatirlayip olaylari nefessiz kalarak agliyorum. Tum vucudumu p*ramp*rca etmek istiyorum. Zar zor tutuyorum kendimi. Pisman olacagim seyler yapmak istemiyorum. Onca seye ragmen birbirimize iyi geldigimiz bir erkek arkadasim var. Ben mahvolsamda arkamda kalan sevdiklerimi uzmek istemiyorum. Omrum kisa bahsedilmistir diye umuyorum ama arkamda guzel seyler birakmak istiyorum. İnt*hardan vazgeceli uzun zaman oldu. Denedim denedim olmadi. Bende hakkin rahmetine zamani geldiginde kavusmayi bekliyorum. Ama oyle bi nerfret hirs var ki zorlaniyorum. Nasil yenerim bunlari?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Büyük ihtimalle taciz ve şiddete maruz kaldığınız içindir. Psikyatristle konuşmayı denediniz mi?
Defalarca. Ailemden alinmaya calistim hakim tarafindan. Saglik ve egitim tedbiri verildi. Zeki bir cocukken liseye bile gidemeyip aciga gectim insanlar yuzunden.
Zeki çocukların yetenekleri doğru yönlendirmeyi ce en zeki caniye dönüşür. Yanlış anlamayın herkes için geçerli durum bu. Siz ilaç tedavisi olunur ve hayatınızı daha güzel hale getirmeye başlayamaz mısınız? Mesela kendinize olan şiddeti kitaba, sanata dönüştürürseniz içinizdeki kötü enerji şekilden şekile geçer ve rahat edersiniz.
Cok cabaladim cok ilac kullandim hala kullaniyorum. Ama su an zevk denen sey yok hayatimda. Resme ilgim bitti. Derslerden umudum bitti. Yemeklerin bile bir zevki yok. Artik su bile tuketmiyorum neredeyse hic.
Hayatınıza bir can katın, kedi köpek kuş sahiplenin. Sonra resim yapmaya kendinizi zorlayın. Ay psikolglar öyle boyle depresyon filan diyorlar ya.. ilaç (doğru tedavi) kullanıyorsanız bir şeyler düzelmeli
Depresyonda degilim artik. Cok daha sıkıntılı durumlar icerisindeyim. Ne ben anlatabiliyorum ne bir baskasi anlayabiliyor. Kedi sahiplenmistim vefat edince cok zor bi donem gecirdim. Cesaret edemedik bir daha. Bende her gun disardaki kedileri mamayla besliyorum. Bir anligina dunyam guzellesiyor.
Dünyanızı neler güzelleştiriyor onları bulun ve devam edin.
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun. Allah bunları sana yalatanlrın belasını versin uzak eylesin senden inşallah 🤲🤲🥺
Cok tesekkur ederim. Hayatimi mahmedenlerden sadece biri ceza aldi. Destekcileriyse disarda ailemi ve beni tehditlere bogdu. Uzaklastirma cezasindan sonra bana bulasamasalarda etrafima bulastilar. O insanlari evimin yakinlarinda gordukce onlar beni gormese bile kendimden gecip korkuyla kacmaya basliyorum.
Offf yaaa 🥺🥺🥺🙄🙄🤬🤬 Allah yardımcın olsun inşallah 🥺🤲🤲🤲 dertleşmek istersen kapım açık yanlış anlama lütfen Allah sabır versin inşallah topalrarsın ya. 🥺🙄😪
Psikopat mıydın kendini kestin
Hayir psikopat degildim aslinda. Ciddi izler kaldi uzuluyorum cogu zaman. Ama vucudumdan o kadar nefret ediyorum ki. Yine de izler gecsin diye cok caba sarf ediyorum.
Psikiyatriye gittin mi?
Senwlerdir tedavi goruyorum. İlaclar ilaclar ilaclar... Hastaneye yatirildim zorla iki defa.
Bunu tetikleyen şey ne peki?
Travmalar. Farkli kisiler tarafindan cinsel istismara ugramak vs.
Vücudunu kimler kesti ki
Ben.
Çocukluk derken kaç yaşında kestin
15 yasinda basladi. Oncesinde tenime cok dikkat eden vucudunda yara izi olmayan biriydim. Kendime zarar versemde bunu vurarak yapiyordum arada ama sonra bunlar basladi.
O kadar zor şeyler atlatmissin ki tenim nasıl görünüyor diye düşünmemen lazim
Kendim icin dusunmuyorum aslinda. Etrafimdakiler utanmasin diye. Annem ornegin. Cogu zaman saklamak zorunda kaliyorum. İleride erkek arkadasimin annesiyle tanisirsam eger boyle gorunmek istemiyorum.
Kollarında çok mu var ayrıca seni kabul eden böyle etsin
Etmediklerinden degil ama ben utaniyorum cok fazla. Yani bayagi var el ve kollarda. Elimin ustunde damarlarin orada buyuk bir k*sik ve y*nik izi kaldi. Tedavi eden doktor da demisti o zamanlar. Elinin uzerinde cok guzel bir iz kalicak diye.
Az daha elimi kullanamaz hala geliyormusum cok sukur en azindan oyle bir durum soz konusu degil.
Benim de bilek damarında büyük 1 kesik var yanlarında da 3 4 tane küçük kesik ama seninki kadar çok değil
Benimkiler cok buyuk oranda iyilesti. Yasim geregi ve bakimlar geregi buyuk ihtimalle. O kadar iz buyuk oranda toparlandi.
Ben acı çekmemiş insanları ciddiye alamıyorum olgun olmuyorlar acı çektiğin için yakın hissettim
Olgun muyum bilemiyorum ama icimde kucucuk bir kiz cocugu yatiyor.
Çünkü çocukluğunu yasayamadin canım
Ne yazik ki. 15 yasina girdikten bir kac gun sonra tek basima teste sokulmak yapilan zorbaliklar ve iftiralar... Bi cocugun hamile kalmis olma korkusu... Ve benim icin en muhim olan ailenin yipranip birbirlerinin yuzzune bakamaz hale gelmis olamamiz.
Biriyle ilişkiye girdin ve hamilelik korkusu mu oluştu
14 yasında yetiskin biri tarafindan istismar edildim.
Kandirildin ve sömuruldun mu yoksa tecavüze mi ugradin
Tecavuze ugradim.
Geçmiş olsun seni azıcık da olsa anlıyorum 11 yaşında annemi kaybettim 16 yaşında da ben de bir kadın istismarina uğradım aslında taciz etmedi gönlüm vardı ama şimdi düşününce o yaşta kullanilmis hissediyorum
Allah sabir versin abi. Annenin mekani cennet olsun. Cok zor durumlar.
Sağol yegenim
Bir psikoloğa danışabilirsin.
Terapiye git be kardo
Terapi al
Yillardir aliyorum. Sadece 18 yasındayim daha.
Faydasını görmüyorsan doktorunu değiştirebilirsin
Defalarca degistirdik. Biri gitti biri geldi. Ankara sehir hastanesine yatirildim en son. 18 imden sonra da kendi sehrimde baska psikiyatristlere gorundum.
Gecmis olsun