Bedenimle barısamıyorum?

merhaba 20 yasindayim 160 boyunda 48 kiloyum. Oldum olası zayıf olmamdan hep utandım ve icten ice ozguvensiz oldum. Ozellikle bacak yapim genetik olarak da incedir. Sıcak yaz gunlerinde bile pantolonun icine iclik giyerdim bacaklarim biraz da olsa kalın dursun diye. Ki hala böyleyim. İcime bir sey giymeden pantolon giyemez haldeyim, bol pantolonlarımın icine bile giyiyorum kendimi oyle daha hissediyorum diye. Bu konudan artık o kadar bıktım ki. Bu ozguvensizligimi kimseye dillendirmem ve hem fizik hem yuz olarak begenilen birisiyim. Ama sanki icime o icligi giymezsem gercek bacaklarım ortaya cikacak ve herkes zayıflıgımı konusup beni zorbalayacak gibi geliyor. O kadar kafayi yedim ki bu konuda ve icten ice o kadar ozguvensizim ki inanamazsiniz. Lutfen dalga gecmeyin. Bir donem ciddili depresyona girmistim bu yuzden. Aynanin karsisina cirilciplak gecer dakikalarca bakardim kendime. Ozellikle bacaklarima. Ki arkadaslarim veya sevgililerim hep fizigimin guzel oldugunu soylerler ancak ben asla kendimle barisamiyorum icten ice boyle bir sey yasıyorum ve kendimi bu halimle sevmek kabul etmek istiyorum bunu aşmanın bir yolu var mıdır
Bedenimle barısamıyorum?