Vuhuu :) Alay ediyor muşum gibi gelebilir ama kesinlikle etmiyorum. :) Benimde tedavisi olmayan bir hstalığım var ve hızla ilerliyor. Hiç bir blirtisi ve tedavisi yok sadece ilaçlarla hastalık yavaşlatılmaya çalışıyor. NAFİLE. 1 seneye kalmaz geberirim leşimi kargalara atın diyorum agzını hayrı aç diyolar. Haklılar.
Annem ağlıyor sürekli babam bazen odasına kapanıyor o güçlü o cesaretli adam pısırığın teki oluveriyor.
Şu an üniversitede ailemden uzakta kendi isteğimle okuyorum. İlaçlar pahalı sigortadan faydalanmak için eğitim şart. Sistemi eleştirmiyorum çünkü dünyanın hiçbi yerinde tam oturmus bir sistem göremezken neden bizim sistemimize laf atayım ki.
Allah istedi ve oluyor.
Ama şunun bilincindeyim yaşıtım karşı cinsim genç dostum, Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez.
Senin doğru yola girmen için gereken tek yol buydu belki de sende elinde internet varken inandığın değerler uğruna doğru yola gir.
Ben korucu bir ailede yetiştim hep şikayet ederdim şimdi diyorum ki en azından sadece kimlikte müslüman yazarak ölmeyeceğim :)
Duanı esirgeme ve asla isyan etme sana bahşedilen hayat için.
Burada herkes akıl verir ama önemli olan o aklı kendine saklamaktır. İhtiyacın olacak fazla etrafa saçma ve şimdi beni iyi dinle.
Ellerini havaya kaldır gözlerini kapat ve kusursuz yaratılan tüm evreni hayal et ve de ki:
Allah'ım sen kullarına acı çektirmersin. Biliyorum ki ben sevdiğin kullarından biriyim. Beni doğru yola ilet bana güç ve azim ver. Öldüğümde gözlerim açık ve korku içinde değil nur cemalini görmüş gibi acısız ve huzur ver.
Ve duanın devamını içinden nasıl geliyorsa öyle devam ettir.
Hatta bunu hadi doğrul ve şimdi yap hiçbişey kaybetmessin aksine yürekten dua ederken akıttığın bir damla yaşın ardından içinde ki o derinden gelen huzuru hissettiğinde bir teşekkür borcun olsun bana :)
Geçmiş olsun dostum :)
Bu gece ben sana dua edeyim sende bana et ne dersin? :)43 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKardeşim, genç yaşta yakalanmış seni bu bela. Öncelikle geçmiş olsun diyorum.. Bu tarz yazılar bizi düşündürüyor, ölüm duygusunu, dünyanın sadece anlık bir olgudan oluştuğunu hatırlatıyor.. Allah'tan ümit kesilmez. Ailen seni rahat yetiştirmiş olabilir. Fakat, insan ergenliğe girdiği zaman kendini, etrafını, arkadaşlıklarını ve bir çok şeyi yargılar, tanır. Ailen seni böyle yetiştirmiş olsa dahi sen kendi kararlarını kendin almaya başladığı andan itibaren dinini sorgulamlıydın. Eğer bu yazım başka kardeşlerimize araç olacaksa onlarda araştırsınlar. Allah kulunun tevbesini ve affını kabul eder. Ama ölüm korkusu için ibadet etme. Görevin olduğunu bilip, kalben ibadetlerini yap. Yani içinden isteyerek, göz yaşlarıyla yap ibadetlerini. Kuran okumaya çalış. İnternet artık çok güzel bir kaynak oluşturuyor bu devirde. Namaz kıl. Bol bol dua ve tevbe et. Müslüman müslümana ne beddua eder ne de kötülüğünü ister. Allah'ım sana şifalar versin. Umarım o hastalık en kısa zamanda sana ve çevrendekilere zarar vermeden sona ersin. Rabbim ettiğin ibadetleri kabul etsin. Tez zamanda iyileş. Biz burada sana dua ediyoruz.
10 Yorumla
Çok geçmiş olsun. Seni tanımam etmem ama okuyunca üzüldüm açıkcası. Hee bu sana acımak vs diye düşünme. Sonuçta duygusal varlıklarız. Kim böyle bir hastalığı ister ki. Ama takdiri ilahi diyerek topu yaradana da atmıyacam. Sonuçta er geç çoğumuzun başına bu habis hastalık gelicek. Yediğimiz , içtiğimiz soluduğumuz her hava kansere adım adım yaklaştırıyor bizi. Sana tek tavsiyem hani bir roman okur elinden bırakmazsın ya , al eline Kuranı Kerim'in mealini oku. Hem vakit geçer hem bilgilenirsin, hem sadece Rabbinden yardım dilersin onun şefaatine büyüklüğüne sığınırsın. Ve ondan asla ümidini kesme.. Son ana kadar asla neden niye diye isyan etme sonuçta zayıf iradeli insanlarız. Elbet güçlü olmak vakur olmak bazen çok zor. Demek ki bu da senin imtihanınmış. Kuran'ı Kerimin her ayeti yaşayanlar için şifadır gerçi ama bak bir kaç tanesini buraya yazayım. Derdi veren Allah dermanını da verir inşallah;
"Ey insanlar! Size Rabbinizden bir öğüt, gönüllerdekine bir şifa, müminler için bir hidayet ve rahmet gelmiştir "Yunus suresi 57. ayet
"Hastalandığım zaman bana şifa veren o'dur " Şûrâ suresi 30. ayet
"Onlara söyle o kur'an iman edenler için hidayet ve şifadır" Fussilet suresi 44. ayet
"Biz, Kur'an'dan öyle bir şey indiriyoruz ki o, müminler için şifa ve rahmettir; zalimlerin ise yalnızca ziyanını artırır " İsra suresi 82. ayet
Zaten her derde deva olan ayetül Kürsi'yi sürekli okumanı tavsiye ederim.
Belki şu an bu yazdıklarımı okuyunca kızabilir sana akıl veriyormuş gibi hissedebilirsin ama inan derdim ne akıl vermek ne de exper kasmak ki asla onunla zaten işim olmaz. Sadece sorunu okuduğumda elimden gelebilicek tek şeyin bu olduğunu bildiğim için aklımdan geçenleri yazıya döktüm. Allah yardımcım olsun. Biliyorsun bu hastalığın en büyük ilacı moraldir. Asla motivasyonunu düşürme, asla ümitsizliğe kapılma.71 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOncelikle cok gecmis olsun uzulme cunku cok erken neden biliyor musun kimsenin bir sn sonrasinin garantisi yok ve seninki bir hastalalik tedavisi olan kac akrabam en kotu seviyedeyken iyilesti biliyor musun ve cok iyi dusunceli birisin bence hemen iyilesebilirsin adi ustunde hastalik bu sifasi olan bisey ve senin iyilesmen icin hep dua edicem ayrica sen boyle dusumdugun icin ALLAH gunahlarini bagisliyor olabilir ve hastalik zaten gunahlara kefarettir iyilesince belkide gunahsiz devam edebilirsin hayatina :)
17 Yorumla- +1 yıl
Unutma hayat imtihandır. Sen yaşarsın onun kopar onun çocugu ölür şehit olur evi yanar...
Cevap sahibi+1 yılDediginizi tam anlayamadim
Soran+1 yılIyilesmeyecegimi biliyorum kardeşim. Artık yürüyemiyorum 2 sk sonra bitiyorum. Akrabalaeinizn şanslı ama benim de birbseyler yapmam lazim korkuyorum çok aglayarak yaziyorum size. Ölmekten değil bu halde ölmekten korkuyorum. Bana yardimcu olun dua söyleyin lütfen affettirmek için.
Duaniz ixin de ayrica teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılPeygamber (sav)'in zevcesi Âişe (ra) şöyle dedi: Rasûlullah (sav) şöyle buyurdu: "Müslümâna batacak bir dikene varıncaya kadar herhangi bir musibet isabet ederse, Allah muhakkak o musibete kar*şılık, onun bir günahını keffâretleyip örter."
Zuheyr ibn Muhammed, Muhammed ibn Amr'dan o da Atâ İbn Yesâr'dan, o da Ebû Saîd el-Hudrî (ra) ile Ebû Hureyre (ra)'den tahdîs etti ki, Peygamber (sav) şöyle buyurmuştur: "Müslümâna, vücûduna batacak bir dikene varıncaya kadar yorgun*luk, hastalık, gelecekten kederlenme, geçmişten hüzünlenme, başka*larından gelen eza ve iç sıkıntısı isabet ederse, Allah muhakkak bu musibetleri sebebiyle o Müslümânın günahlarından bir kısmını kef*fâretleyip örter." Bak gordun mu hastaligin gunahlarina kefaret olduğun u. snin icin cokca dua edicem yeter ki sende üzülme
Soran+1 yılAma bir kismini diyor. Emek veriyorsunuz hepiniz duygulandirdiniz beni. Cok sagolun minnetyarim hepinize. Guzel dileklerin ixinde kardesim cok mutlu ettiniz beni çok sagolun ne diyecegik bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSen mutlu ol yeter ki biz daha cok mutlu oluruz ama sen uzulursen inan daha cok uzersin bizi bir kismi diyor ama gunahlarinin bir kisim kadar olmadigini nerden biliyorsun ki :)
- +1 yıl
İyi leştin mi nasıl oldun çok merak ettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
- Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılkardeşim geçmiş olsuın...
inan bana şu an öyle bir şey olsa bende hiç üzülmem aksine sevinirdim kurtuluyorum diyeee
salla gitsin...10 Yorumla
+1 yılSen şimdiden ölümü kabullenmişsin kardeşim oysa kanseri yenmek için mutlu olman lazım güzel düşünmen lazım unutma sana bu canı verende Allah alacak olanda kimsenin garantisi yok ben yarın düşer ölürüm sen 70 yaşına kadar yaşarsın bunu bilemezsin. Sana tavsiyem belkide bu sana dinine bağlanman için bir fırsat oldu. Şimdi sen Allaha bu hastalığı yenmek için bol bol dua et. Allah sana acil şifalar versin eğer bu illeti yenersende dininden hiç kopma. İNŞALLAH ALLAH SANA ACİL ŞİFALAR VERSİN GÜZEL KARDEŞİM
26 Yorumla
Soran+1 yılAma bilmeden nasil muslumanligi yasayacagimki. Ayrıca kabullendim evet. Çünkü sonum o hissediyorum
- +1 yıl
Gusül abdesti al sonra vakit namazları kıl onlar içinde internetten bilgi alabilirsin. Sonrasında Kuran oku bol bol tebareke ve Ayet'el kürsi oku ki bunlarıda internette bulabilirsin. Ama kanserin ilacı moral bunuda hiç unutma ben iyileşecem ben iyiyim diyeceksin kendine sürekli inan bu hastalığı yenenlerin sayısı azınsanmayacak kadar çok
- +1 yıl
Eğer internete girmen yani teknolojik cihazlar kullanman sakıncalı sanırsam kitapçılarda bulabilirsin artık marketlerde bile satılıyo.
Soran+1 yılBen hastanedeyim 3 aydır ve yatıyorum artık nasil namaz kilacagim bilmiyorum ayaga kalkamiyorum artık. Dediklerinizi bulup kagida yazicam belki teleofnu alirar elmdem baska dua var mı
- +1 yıl
Yorum yazmıştım ama kaldırılmış kusura bakma cevap yazmamış gibi oldu
- +1 yıl
Senin tek ihtiyacın olan şey var oda moral kendini kötü sonuçlara hazırlama lütfen genceciksin daha
şu yazdıkların doğruysa gerçekten bu gece en üzücü bu trajedin olmalı ölüm hepimiz için bir vuslattır fakat ona kimimiz hazırlıklı kimimiz ise değildir yorumları okudum arapçayı bilmediğini söylemişsin türkçe tarzında arapça okuyabilirsin yaradan onuda kabul ediyor şifaa ayetleri kardeşim biliyorsun ki ayet ve surelerle kanseri yenenler oldu eğerki Allah peygamber ve kitaba islam dinimize inanıyorsan inançlısındır fakat imanlı gitmen için tövbe edip yüce rabbe ibadet emrlerine itaat gereklidir ayet vardır ki; bir kişinin günahları deniz köpükleri kadar çok olsa secde edip tövbe etse o an anasından doğmuş kadar tertemiz olur ölüm korkutucu değildir ordaki mahkem-i kübra bizleri ürkütür... inşallah şifaa bulursun senin yapabileceğim birşey varsa sevinç duyarım
13 Yorumla
Soran+1 yılÖlüm ve hastalık şakaya alınmayacak iki şey. Ben internetten baktım ama hep arapca yazmışlar türkçe açıklama yazmışlar. Ne yapmam gerekiyor tevbe icin. Namaz kilmak için. Böyle ayrilamam dünyadan Günahım çok.
- +1 yıl
peki tamam konunun gerçek olduğunu benimsedim...5 vakit namaza başla o aradada namazda okunacak dua ve sureleri ezberle tövbe etmek ve kabul olması için dualar var onları okuman lazım şüphesiz tövbe edersen yüce rab bağışlıyıcıdır seni affeder benim kitaplarımda var sana sure ve duaların resimlerini çekip gönderebilirim günahım çok diyorsun hepimiz aynıyız zaten günah tövbe etmek için vardır
- +1 yıl
Bence kitapları bu arkadaşa kargoyla gönder adresini versin ne dersin?
+1 yılRabbim hiçbir şeyi sebepsiz var etmez..
öncelikle senin için acil şifalar diliyorum ondan sonra yazını okuyunca aklıma ilk gelen Rabbim sana bu derdi onun farkına var ve hayatın sadece buradan ibaret olmadığını anla diye verdiğini düşündüm bu senin sınavın ve görüyorum ki hayatını İslam için yola koymayı diliyorsun müjdeler olsun ki sana sınavını başarıyla veriyorsun kardeşim dinin temeli namazdır Rabbim seni orada huzurunda bekliyor kapan secdeye dilediğince dua et hem öyle sırlı dualar var ki araştırdığında bulacaksın onlarıda unutma ki seni hiç yoktan var eden o bu hastalığı veren ve seni sağlığına kavuşturacak olan da o dilerim EL-ŞAFİ esması tecelli eder üzerinde Rabbime emanetsin...13 Yorumla
Soran+1 yılGönlümü ferahlattın çok teşekkür ederim canım benim. Dediklerini uygulayacağım:* sizde emanetsiniz
- +1 yıl
buna vesile olduysam ne mutlu bana eğer sohbet etmek istersen her zaman konuşabiliriz.. sağolasın..
- +1 yıl
Nasıl oldu kanseri atlattımı bi haberin var mı
+1 yılZikir et sürekli.. Allah de hicbirsey bilmiyorsan.. Internetten sureler ezberle.. Peygamberimizin hayatini oku internetten.. Hadisleri oku
Bol bol tövbe et.. Derdini veren alllah insallah dermaninida verir.. Can bedenden cikmayinca ümit asla kesilmez.. Kesme ümidini bu bir imtihan.. Niye ben diyip günaha girme.. Ortadogudaki savasi düsün tecavüzleri düsün daha kundaktaki bebklerin ayaklari kollari. kesiliyor hicbir günahlari yokken onlari düsün.. Iyi olursun insallah kardesim.. Allah yar ve yardimcin olsun25 Yorumla
Soran+1 yılArtık iui olmayı değil müslüman olarak ölmeyi düşünüyorum ve istiyorum. Dualar her arapca anlamıyorum ki
- +1 yıl
Kelime-i Şehadet Okunuşu ;
Eşhedu en lâ ilâhe illellâh ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve Resûlü.
Kelime-i Şehadet Anlamı;
Ben şahitlik ederim ki Allahtan başka İlah yoktur. Yine şahitlik ederim ki Hazreti Muhammed (s. a. s.) Allahın kulu ve Peygamberidir.
Arapcayi anlaman önemli deyil.. Kelime-i Şehadet söyleyip icten inandigin an müslümansindir... Tövbeler olsun allahim tövbeler olsun yarabbi de sürekli.. O ki bagislayicidir o ki affedendir.. Kapisi her tövbekar kuluna aciktir... Sen bu dediklerimi yap.. Yaradanimiz elbette sana bir işik gönderecektir.. Arindigini hiss edeceksindir
Soran+1 yılInşallah cok sagolun. Cok tesekkur ededim. insallah temiz giderim
- +1 yıl
Dedigim gibi interneti iyi veya kötü kullanmak senin elinde.. Peygamberimizin hayatini oku... Iyi gelicektir.. Ölümü aklindan cikarma faakat ümitsizde yaşama! Allahin dedigi olur...
- +1 yıl
Kelime-i Şehadet i bolca oku, ..
Kanser tedavisi insanı çok yıpratan zor bir süreçtir ama hastalığı yenen insan sayısı çok fazla. Senin hastalığında iyileşme olmasa o telefon eline tekrar verilmezdi canım benim emin ol. kemoterapi sürecin bittiği için telefonunu tekrar verdiler. Bikaç hafta sonra saçların ve kirpiklerin tekrar çıkmaya başlayacak göreceksin ve bundan sonra yeniden başlayacak hayat. Sana moral vermeye çalışmıyorum olacakları söylüyorum. Ölüme yaklaşmak nasıl bir kelime hangimiz uzağızki ölüme. Yarına çıkma garantimiz var mı? Internetten duaları âyetleri bulup okuyabilirsin güzelim. Ama bu yaşayan herkesin yapması gereken bişey ölümü düşündüğün için değil. Özelden yazamıyorum yazabilirsen eğer istediğin her konudada yardımcı olurum. Allah'ım acil şifalar versin inşallah. Dualarım seninle
10 Yorumla
+1 yılkorkun olmasın sana öğretememiş olmalarından ailen sorumlu olacak sen değil. gerçekten samimi bir şekilde duanı et. internette araştırmalar yap. bir kez bile olsa anlını secdeye koy onun manevi duygusunu da tat. Asla ümidini kaybetme, gençsin en güçlü olacağın yaştasın, karamsarlık bu illetin seni sarmasına yol açar. moralini düzeltecek şeylere yönelmeni tavsiye ederim. Sana dinden öte bir şey söyleyeyim Kendine inan. hiç bir şeye değil kendine. kazanacaksın gör bak. Çok geçmiş olsun, umarım yine bu sitede paylaştığın bir yazıda iyileştiğini atlattığını yazarsın ve biz yine okuyup yanında oluruz :) gülümse her zaman. körü enerjiyi uzaklaştır kendine güven. ve lütfen yap.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi sana kızıyorum neden yenildiğini düşünüyorsun tamam belki senin yaşadığın kolay değil ama hayata tutunman lazım erkenden pes ediyorsun ve direk ölümü bekliyorsun olmaz daha gençsin önünde kocaman bir gelecek var ve kazanacaksın zaten umutsuzluğa kapılmak değilmidir insanı hayattan bağını koparan ailen duygu dolu bakabilir çünkü biricik evlatları hasta o yüzden dökülen saçlar kaşar yeniden çıkacak herşey yoluna girecek sadece ayakta kalıp pes etmiyeceksin ne mucizeler ne hayatta kalanlar oldu benim rahmetli büyükbabamda ne alkol ne sigara hep dengeli beslenir di kanserden onu kaybettik ama o zaten kendi umudunu kaybetmişti iyileşeceğim demedi hayata sarılmadı umudunu yitirdi onu kanser değil umutsuzluk aldı sende umudunu kaybetme hadi hayata sarıl artık dört elle kendine bu illet hastalığı yeneceğini söyle kimsenin ne düşündüğü ya da nasıl baktığını düşünme sadece kendini düşün ve o illet hastalığa golünü at böyle düşün artık
10 YorumlaDeğerli kardeşim. Üzülme! Yapacağın çok şey var. Öncelikle hiçbir zaman ümidini kaybetme. Benim teyzem 8 Yıldır kanser hastası. Maşallahı var. Kemoterapilerle koskoca 8 sene... Sana öncelikle şu yaşanmış olayı dinlemeni tavsiye ediyorum.
Kanser doktoru Haluk Nurbaki'nin hastasıyla yaşadığı bir hatıra. Google'ye "Haluk Nurbaki ve kanser kız" yaz ve çıkan videoyu dinle. Daha sonra bana yaz. Allah, dermanını yaratmadığı hiçbir hastalık da yaratmadı. Allah'a emanet ol. Namaz kıl, dua et. Allah seni senden daha iyi biliyor. Çektiğin Sıkıntılar boşuna değil. Allah seni cennetine almak için temizliyor. Selametle kardeşim.10 Yorumla:) gecmis olsun allah sifa versin. Bende kanser olma yolundayim olurmuyum durdurabilicekmiyiiz hiiic bilmiyorm elimden geleni yapiyorum olurda ya da olmazsa allahin taktiri.. Basina her ne gelirse gelsin umut denen o seyi yitirmiceksin, sonuc iyi veya kotu elindekinin en iyisini yapicaksin.. Arastir, oku, okut.. Bu vesile olmus demekki sana, demekki sanada bu lazimmiis gozlerini acmak icin.. Imtihanini gec allaha sigin, hicbisey bilmiorm diye gecistirme elinde imkan var kitap var insanlar var arastir.. icinden geldigi gibi dua et sigin allaha.. Sonrasi hayirlisi. Bukdr agir bir yuk varsa uzerinde, sukur et tasicak kdr guclu biriymissin demekki :) evet zor bu acidan bakmak amaa yapcagmz bsy yok. Olum nasilsa hepimizin kapisinda, ha bu sebepten ha birdenbire.. Gidiciyiz bunu bilerek yasamamiz lazimm... Insallah allah sifa verir ve en yakin zamanda iyilesirsin.. :) yuzun gulsun
10 Yorumlaönce abdest alma yöntemlerine bak internetten ve uygula sonra kur'anın türkçe meyalini al ve oku bol bol ama asla pes ederek yapma inan iyileşiceğne evrene verdğn her enerji Rabbime ettğn her dua sana döner unutma.. ama pes edyrum diyorsanda Rabbimn aşkıyla yana yana git mutlu git yapmak için değil.. belki bende 1 saat sonra ölücem bilemeyz sakın üzülme belki iyileşceksn bilemezsn umutlarını yitirme onlar seni sana kazandırablcek en güçlü zenginlktr
12 Yorumla
Soran+1 yılArtık iyilesmeyecegim canım ayağa bile kalkamiyorum. Alah sevgisi hep vardi ama yapmıyordum çünkü ogrefmediler bana hicbirsey. Simdi ise gidiyorum artık ogrenmem ve uygulamam kendmi affettirmem lazım. Teşekkür ederim yorum için
- +1 yıl
bir şair derki nasıl bir cennettirki gidenler gelmiyor.. bu mecaz tabiki ama yaptığın günahlar her neyse tüm kalbimle inanıyorum Rabbim seni Affedicektir.. ve eğer gidersen sen bir melek olucaksın tıpkı annem gibi.. kalpleri iyilikle dolu insanların günahlarını rabbim affeder cennetlerini bahşeder..
+1 yılpes etme daha ne olacağı belli değil belki sende ilerde ne olacağını bilmediğin için öyle baktıklarını düşünüyorsundur senin haline üzüldükleri için öyle bakıyorlardır Etrafta bir sürü radyasyon yayan cihaz varken telefonun uzakta veya yakında olmasının hiçbir anlamı yok moral olsun diye vermişlerdir
İnanç konusunda söyleyecek birşey bulamıyorum sadece şu var dinler yokken de iyi insanlar vardı senin içini bilen bir varlık senden daha başka ne bekleyebilir13 Yorumla
Soran+1 yılYine de artık din var. Ve öğrenmek istiyorum iyi dilekleriniz icin sagolun
- +1 yıl
biran evvel iyileşmeni diliyorum senden alsın bana yazsın sen gönlünü ferah tut
Soran+1 yılÖyle demeyin lütfen
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadaşım biz burada ne desek yalan yanlış olacak, sana en sağlıklı bilgiyi bir din hocası verir. nerden bulcam dersen cami imamları seve seve sana yardımcı olurlar, ha gitmek istemezsen de ilahiyat fakültesindeki hocalara ya da liselerdeki din hocalarına ulaşabilirsin. en basitinden akademisyenlerin mail adresleri internette vardır meramını anlatırsan sana geri dönüş yaparlar. dini sadece öbür tarafa inançlı gideyim günahlarım affolsun mantığıyla değil de samimiyetle öğrenmek istemen daha yararlı olur diye düşünüyorum. geçmiş olsun.
10 YorumlaYasamak ne ki gencecik yaşlarında şu ana kadar 5 arkadaşımı kaybettim ve senin yazdığın yazıyı okurken bir kez daha aklıma geldi hepsi teker teker sen aileme kırgınım diyorsun ama bu dünyadan gideceksen eğer kimseye kirgin olmadan kimseyi kırmadan git allah gecinden versin umarım sağlığına kavuşursun. şu an şu yazıyı yazarken sana en içimden gelen en yürekten duami ettim iyilestigin zaman bu yazıyı aç ve hatirla hiç tanımadığın insanlar bile seni düşünürken her anını bilen Allah niyetini görüyordur korkma herkesin sınavı farklıdır seninkide belkide budur. Sağlıcakla kal.
10 YorumlaALLAH C:C şifa versin öncelikle bu yazdıklarımı ömrünün uzun yıllarında yapman ümidiyle yazıyorum
kılmadığın senelerinin hesabını yapıp kaza namazlarını ve 5 vakit namaza başlayabilirsin geçmişe yönelik güzel bir töve ile
mevla şifa versin tez zamanda iyleşirsin umarım seni seviyorum kardeşim15 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş seneleri nasıl kilarim ayakta bile durmakda zorlanıyorum artık 2 dk sonra nefesim bitiyor. Yok mu baska yolu
Soran+1 yılBu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ve sevgniz icinde
- +1 yıl
bak önce töveyi anlatayım onu çok sormussun estağfirullâh’ellezî lâ ilâhe illâ hû, el-Hayye’l-Kayyûme ve etûbü ileyh peygamber efendimiz bunu üçkere kalpten söyleyen kişi savaştan kaçmışsa bile af olur diyor
namaz konusuna gelince dermanın takatin yoksa oturarak kılabilirsin kıyamda durmadan ama bunu internetten araştırman gerekli bilsem okuyacaksın uzun uzun anlatırdım herşeyi
Soran+1 yılKeşke yazsaniz okurdum resmini çeker kaydederdim telefona hep okur uygulardim. Bu tevbeyi 3 kez mi demeliyim? Her gün mü? Namaz oturarak kiliniyor kıyam ne cok soru sordum ozur dilefim ama yardim edin lütfen agliyorum yazarken
- +1 yıl
ağlayacak bişe yok anacım metin ol bu tevbenin meali şöyle okuyanın dalgaların üzerindeki köpükler kadar günahı olsa mevla affeder diyor anlamı ''Kendisinden başka ilâh bulunmayan, ebedî hayatla daima diri olan, her şeyin varlığı kendisine bağlı olup kâinatı yöneten Allah’tan beni bağışlamasını diler ve günahlarıma tövbe ederim’'... kıyam hani namazda ayakta duruyoruz ya ona kıyam deniyor ama sen oturarak kılacağın için kıyamda durmana gerek yok şimdi neyi bilmek istiyorsan sor ben usanmadan yazarım canım neyi bilmek istersen
+1 yılMerhaba, öncelikle geçmiş olsun.
Böyle umutsuz olmana anlam veremiyorum. Evet ağır bir hastalık. Ama bu hastalıktan kurtulanlar çok var. Ve her ne kadar bu hastalık hakkında çok iyi bilgim olmasa da bu hastalığın en büyük tedavisinin moral olduğuna eminim.
Bu hastalığı atlatan bir tanıdığım var. Son 5 yıldır gayet sağlıklı. Evet tedavisi ağır bir hastalık ama yenilmeyecek bir hastalık değil.
İnanç konusuna gelince içinden geldiği gibi inan, dinimizi araştır, kulaktan dolma bilgilere inanma Kur'an'ı oku orada aradığın bütün soruların cevabı var (sana tavsiyem Edip Yüksel'in Kur'an çevirisini okuman en doğrusu o, diğerlerine bakma). Son olarak boş umut vermek için söylemiyorum, böyle bir şeyi ilk defa hissediyorum: içimden bir ses bu hastalığı atlatan şanslı kişilerden biri olacaksın diyor. Sağlıcakla kal10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliçini rahatlatacak tek şey söyleyebilirim: senin benim gibi bu devletin umrunda olmadığı sıradan insanların başına gelebilecek en iyi olay dünyadan gitmektir. ben 30 yaşındayım ve emin ol yarın ölsem hiç önemli değil. en fazla benim gibi işe yarayan insanları haketmeyen bu ülkede yaşamıyor olacağım. o kadar çok hakkım yendi ki ahirette bu ülkeye en küçük katkımı faydamı vergimi herşeyi helal etmemek ve bunu yapanları cehennemin en dibinde görmek için sabırsızlanıyorum. Dilerim Allah seni sonsuza dek kalacağın cennetine kabul etsin. ve dilerim ki haklarımızı yiyen gerçek vatan hainlerine Allah sonsuza dek cehennemde acı çektirsin, cennetine hiç almasın, onlara cennet yüzü dahi göstermesin. rahat ol, yaşamak ölmekten çok daha zor.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu siyaset falan değil, genel bir gerçekten ve ölümün aslında kurtuluş olduğundan bahsediyorum. hedef gösterip birilerini de karşılaştırmadın KARNIVOR
- +1 yıl
Ölüm bir kurtuluş ve asıl olan başlangıçtır. Amenna. Ama Her insan 1 kere doğar ve 1 kere ölür. Doğumu algılayamazsın ama ölümü algılar hissedersin. Bu belki ağır olur belki huzur içinde ama bilirsin. Her insan ölüm konusunda tecrübesiz olduğu için korkar. Böyle bir durumda dünya yansa herkes kendini düşünür. Emin ol kardeşimizin şuanda kim kimin hakkına gasp etmiş, kim hainlik yapmış onu düşünecek durumda değil. kimsede olamaz. gerçekçi olalım. bence tavsiyelerine daha olumlu şeylerden bahsederek yaşama tutunmasını sağlayabilir, psikolojik olarak destek verebilir ve bir hastalığın bertaraf edilmesine katkı sağlayabilirsin Gizli Kullanıcı.
Sen ölmek için değil yaşamak için bir şeyler öğren. Seni yaratan Allah, bu hastalığı verende. Şifanıda verecektir inşallah.
Şunu da ekleyeyim: " Allah'a dönüp benim büyük bir derdim var deme! Derdine dönüp benim büyük bir Allah'ım var de!"
Dualarımız seninle inşallah iyileştim haberini bekliyoruz,10 Yorumla
+1 yılHiç ölmeyeceksin gibi yaşamaya devam etmelisin çünkü olmeyeceksin buna inan. Bu kadar aciya katlanmissin yasamaya gücün var buna inan. Ailene de kirgin olma inançlar kisiseldir ben de ilerde cocuguma genel dini bilgi hariç bilgi vermeme taraftariyim. Gücünü topla bu illetle savaş, yendigin zaman hayattan öylesine tat alacaksin ki savasmana değecek inan.
10 YorumlaGeçmiş olsun öncelikle, tabi her hastalığın ölüm riski vardır ve bunu kabullenmekte büyük cesaret ister ama evvela bunu yenebilmeye odaklanmak en doğrusu olacaktır. Kanser öyle bir şeydir ki moralinin yüksek olması gerekir. Ölümü tabi düşüneceksin zira her canlı ölümü tadacaktır. Umarım iyileşirsin ve dini sağlam şekilde araştırıp gittiğinde zorluk çekmezsin :) Sonuçta hepimiz oranın yolcusuyuz.
10 YorumlaÖncelikle Allah şifa versin Hastalık sabun gibi günahların kirlerini yıkar temizler.. ermiş bir ağacı silkelemekle meyveleri nasılki düşer imanlı bir hastanında titremesi günahları silkeler ve tamizler... Sen eğer sabredip şikayet etmezsen bu hastalıktan kurtulduğun gibi manevi hastalıklarındanda kurtulursun... Günahları bilmeyen Allahı tanımayan ve ahirete inanmayanlar için öyle bir hastalık varki milyon defa senin hastalığından daha büyüktür... Senin ilacın Allahın kudretindedir sen Allaha sığın ve güven Allah ölüm hariç bütün hastalıklara deva vardır arayın ve bulun buyurmuştur... Bu senin için bir imtihandır bu imtihanı iyi değerlendirmelisin sadece hasta olduğun için değil inşallah şifayı bulacaksın ben buna inanıyorum şifayı bulduğun zamanda ahiret için çalışmaya devam edeceksin inşallah umarım en kısa sürede iyi olacaksın.. selam ve dua ile...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım benim. canım kardeşim günahım çok diyorsun ama ne günahından bahsediyorsun ne kötülük yapmış olabilirsin ki tabi ki de günahın yok. hiç bir günahın yok hem de. ben eski bir müslüman olarak şu an inanmıyorum ahirete yani ölümün bir kurtuluş ve huzur olduğunu düşünüyorum fakat müslüman olsaydım bile aynı şeyi söylerdim sana korkma hiç bir şeyden. inancına göre sana allah vermiş olabilir bu hastalığı bu genç yaşta o halde günahlarını da affedecektir mantıken öyle olmak gerekiyor. bütün hayatını kötü harcamış 50 yaşındaki kötü bir insanmışsın gibi gerek yok. ayrıca güçlü ol kendini üzme lütfen. kendin için ve seni en çok sevenler için yaşa hep pozitif olmaya çalış kanseri atlatan bir arkadaşım var. iyi olman için güçlü durman şart. Lütfen iyi ol lütfen. senden aylar sonra iyileştiğin haberini almak istiyorum. bu kadar kolay olmamalı, bırakıp gitme bizi lütfen.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbütün hayatını kötü harcamış 50 yaşındaki kötü bir insanmışsın gibi konuşmaya gerek yok*
Çok üzüldüm bende de kanser olmasa da bir hastalık var. Ölümcül bir tarafı yok ama acı tarafı şeker gibi bir hastalık yani ömür boyu asla düzelmeyecek. Sen kendine güven tedavini ol iyi düşün illa ki atlatırsın. O kadar çok insan var ki kanseri yenen neden biri sen olmayasın. Şu hastalığı yen televizyonlarda görelim seni :)
10 YorumlaSağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kansere yakalanmayacak tek insan kim diye sorsalar Babam derdim öyle sağlıklı bir hayat yaşardı lakin öyle değilmiş geldi onu buldu en kötüsünden. Allah sana acil şifalar versin herkes bir umut verir elbet ama gerçekten akciğerden çok iyileşen var umarım tez zamanda sağlığına kavuşursun. dini yönden söyleyebileceklerim ise bir ilmihal edin namazları öğren namazlarını kıl bunlar kafi şimdilik
20 YorumlaGecmiş olsun oncelikle sakın umudunu kaybetme bak. inanclı gıtmek ıstıyorum da ne demek sen duanı et hıc bırsey bılmıyorsan dua et ac telefonunu netten oku. bilmemek ayıp degıl hıcbırsey ıcınde gec degıl ttövbeninde gecı yok surda bı saat sonra kimin ölüp kimin kalacagını Allah bilir. ölümü bir sen degil herkes dusunuyo
10 Yorumlacok gecmiş olsun canım ... allah acil şifalar versin... moralini yuksek tut at aklından boyle dusunceleri allah bilir herseyi umutsuz olma... bak boyle dusunmen bile allaha yakınlıktır olur ailen ogretmemiş olabilir bu onların gunahı ama cok akıllı bir kızsın dusuncen bunu gosteriiyor belli evet yapman gereken tek sey bir dua kitabi ve namz kitabı edinmen okudukca ogreniceksin... allah seni ailene bagıslasın...
10 YorumlaAllah şifa versin. İyi olacağına inan. Kanseri yenen okadar çoknsan varki. Neden sen yenemeyesin. Ölecekmişsin gibi düşünme asla. Bu hastalık inanarak yenilebilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılInaniyordum 4 ay önce artık inanma gücüm yok. Müslüman olarak ölmek istiyorum
Kimseden fikir alma insanın içinde olması lazım araştır bul. Ölüm bu nezaman geleceği belirsiz korkma hepimizin gideceği yer orası sen erkenden gidiyorsun oo güzel yere.
12 Yorumla
Soran+1 yılAraştırdım. Ama hep arapca yazilmis türkçe açıklama yapmışlar neyi nasil yaomam gerk kavrayamiykrum dediğim gibi ölümden değil bu hakde gitmekyen korkuyorum. Yorumunjz için tesekkur edefim
https://www.facebook.com/profile.php?id=1535952289 bu face profilim. ben zaten ilqhiyat ogrencisiyim. arkadas listemde bir iki hocam var. cesitli gruplar var. istediginizi ekleyipvdanisabilirsiniz. Ankara bartin yakinlarinda iseniz daha iyi yardimci olabilirim.
10 YorumlaBen de bunu anlamıyorum arkadaş sen zavallının tekisin. Kansersen kansersin bu öleceğin anlamına gelmez ki? Bir de inançlı gitmek istiyorum diyorsun sen kendini ölü olarak görüyorsun belki de allah seni yaşatacak buna inanmamışsın daha nasıl inançlı olmayı başarabileceksin ki. Ne olursa olsun umudunu kaybetmemen gerekdiğini anlamamışsın daha. Sana bir kılavuz arkadaş lazım. Eğer bir sıkıntın olursa yardım edebilirim özel olarak. İyi geceler.
22 Yorumla- +1 yıl
Cümleye zavallının tekisin diye başlayıp daha sonra ona arkadaş olacağını belirterek bitirmen ne kadar normal? Sen insanlara böyle mi moral veriyorsun?
canım kardeşim benim ya. üzme kendini bu illet hastalığı yenen birçok kişi ve tanıdığım var. ve psikolojik bakımdan nekadar olumlu iyileşeceğine dair düşünürsen okadar iyi olursun. ölümü düşünme. zaten hepimiz ölecez. o yüzden senden tek bir isteğim var. kendine inan ilerde güzel yıllar seni bekliyor. içime doğuyor. unutma NEFES ALDIKÇA UMUT VAR DEMEKTİR UMUDUNU YİTİRME !!!
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOkurken tüylerim diken diken oldu. Ne desem ne söylesem boş. Ama ne olursa olsun insanın içinde kötülük olmasın, gerisi boş. Kimseye kasıtlı olarak zarar vermeyip, hakkını yemediysen, elinden geldiği kadar insanlara yardım etmeye etrafına faydalı olmaya çalıştıysan gerisi boş hemde bomboş.
10 YorumlaÖncelikle Allah şifalar versin kardeş. Akciğer kanseri yenilebilir sen inancını kaybetme güçlü ol. Allah' ın taktiri neyse o olur. Bol bol tövbe et dua et biliyorsan namaz kıl. Kaderinde ne varsa onu yaşarsın. İmanını yitirme şükretmesini bil. En önemlisi ne olursa olsun İmanı korumak.
10 Yorumla
+1 yılOncelikle büyük geçmiş olsun umarım eski sağlığına kavuşursun. Ölümü kimse bilemez o yüzden kendini öleceğim fikrine kaptırma. Yaşama dua ile tutun. Tutun ki ölürsen bile sevabın duayla imanı oldu desinler. Ölmezsen de dua senin koruyucun olur zaten. Allahın düzenine zamanına kimsenin aklı yetmez. Bunu iyi bil. Dua et arkadaşım
10 Yorumla
+1 yılNiye hemen kötüyü düşünüyorsun ki? Kanserde moralin iyileşmede önemli bir faktör olduğunu söylüyorlar. Belki de moralin iyi olsun, kafanı dağıt diye telefonunu vermişlerdir. Yakın bir arkadaşımın babası 50'sinde akciğer kanserini yendi. Neşeli bir insandı, neşesinin bozulmasına izin vermedi. Sen de izin verme. Yaşın genç, vücudun 50 yaşında bir insandan çooook daha güçlü. Böyle pes etmemelisin. Gençsin ve sahip olduğun enerjinin farkına varmalısın ;)
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş Olsun Kaner Aslında Kötü Bir Hastalık Deildir, Çoğu Kişi Kanser Tek Başına Yenmişdir Öncelikle Kendıne Güven En Sevdiklerın Düşün Ve Hayatına Devam Ed
Not: İyi Bir Uzmandan Ve Piskolagdan Kesınlikle Tedavı AL
Geçmiş Olsun10 YorumlaTövbe et yapabilecek çok birşey yok birde hemen ümidini kesme savasmaya calis kanseri yenen insanlar var artik erken teshisdir insallah
11 Yorumla
Soran+1 yılArtık ümidim kalmadı hissediyorum ümitliydim ilk zamanlar. Tevbe nasil ediliyor anlatır mısınız
+1 yılSen kalbini temiz tut :( . Herkes elbet bir gün ölücek. Kim bilir belki ölüm bizi en beklemediğimiz anda yakalar. Ama hayata karşı pozitif bakmak gerek. Lütfen savaş ve kazan. Sımsıkı tutun hayata. Sevdiklerin için. Güçlü ol! Yapman gereken 3 şey var. 1. Hayal et , 2. Hisset, 3. Al..!
10 Yorumla
+1 yılöncelikle geçmiş olsun çok zor bir durum rabbim acil şifalar versin şimdi kanser her insanda var ama onu tetikleyen şeyler tüketmemek lazım ondan sonra aniden gelişen bir hastalık ankaraya bir git yararı çok olur ordaki doktorlarla bir görüş bu hastalıktan kurtulan çok insan var mutlu olacaksın asla üzülmeyeceksin iman konusundada namazlarını kıl allaha dua et baştan kestirip atma tedaviyi geciktirme zor ama atlatırsın inşallah rabbim acil şifalar versin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliçimi cız ettirdin be abla :( şimdi sana ne yazsam boş hayatı çözmüşsün aslında sen şu an fakat gerçeklerle yüzleşmen lazım net bir şekilde öğrenmelisin kesin olarak iyileşip iyileşmediğini? tedavisinin olup olmadığını.. eğer kısa bir ömrün kalmışsa bunu öğrenmelisin çünkü umutlar bitmeden hayat bitmez.. Unutma BİR UMUTTUR YAŞAMAK..
10 Yorumla
+1 yılİlk önce Tövbe Et. Yarabbi ben pi§manım diye baslyor. Namaz kıl. İyilik yap, Kumrulara yem ver, Herkesten helalles, Bizimde günahımız çok.:S
12 Yorumla
Soran+1 yılKumrulara niye yem vereyim. Tevbenin duasi yok mu
- +1 yıl
Sevap kazan. Yarabbi ben pişmanım bütüm yapmış oldugum günahları insallah birdaha yapmayacagım.. İnternette daha farklda olablr
+1 yılG. olsun allah yardımcın olsun allhtn umut kesilmez umudunu inancını yitirme. insallah bir an önce iyileşirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer sohbetini takip etmeni öneririm.
https://www.youtube.com/watch?v=KcscbTaSFcE
kanser hastaları için dua:22 Yorumla- +1 yıl
Gözünüzü seveyim şu din tüccarını, din alimi diye göstermeyin
Cevap sahibi+1 yılBilmeden konuşmayalım. Adam söyledi ilmi olan varsa gelsin yanlışlarımızı tartışalım diye. Tek bir kişi bile çıkamadı. Varsa ilmin meydan orada şampiyon...
+1 yılDin telaşı sadece insanlar ayağı çukura girince edineceği bişey değildir. Zira tanrı keriz de değildir. Neyse tevbe et bari. Gerçi çıkar amacı taşıyan ölüm yoluna girdiğinde edilen tevbeler kabul olur mu orası da meçhul
12 Yorumla- +1 yıl
Tanrı değil Allah.
güzel kardeşim benim sen atlatıcaksın emin ol sen güpgüçlü kocaman kızsın kemoterapiye katlanmış bir kızsın seni yıkamaz bu hastalık sallar ama yıkamaz yapılması gereken bişey varsa haber ver kardeşim çok büyük geçmişler olsun
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun. Üzme kendini kanser hastaları ölecek diye bir şey yok benim babamdada gırtlak kanseri vardi ama bak 10 yıl oldu neredeyse ve hiç bir şeyi yok artık oda kemoterapi gördü, sen moralini yüksek tut Allah sımsıkı bağlan ve unutmaki O her şeyi hakkıyla bilendir. Dualarım seninle :)
01 Yorumla- +1 yıl
İyileştiniz kız
- Sağlık konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılBol bol tövbe ve istiğfar et
Namaz kıl
bir de Tebareke oku
Hergün tebareke okuyana kabir azabı yoktur
Sahih hadis bu14 Yorumla
Soran+1 yılTebareke nasıl bir dua. Ve tevbe nasil edilir
Soran+1 yılArapca dua bilmiyorum namazlarda türkçe dua edebilirmiyim?
- +1 yıl
Bence öğrensen iyi edersin
Hatta kur'an okumayı da öğren tebareke 2 sayfalik bir sure
Türkçe okunuşu ile okuyabilirsin
Ama Arapça'dan okumak en güzeli tabi - +1 yıl
Dünyada yaşadığın hastalıklar öbür tarafta günahları na kefaret olurmuş
Bunu da bil
+1 yılBol bol Ayetel Kürsi oku kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun... Kur -an okumayı bilen birisi ya da tanıdığı olan birisini bulun bol bol Kur-an dinle için rahatlasın bedenin gibi ruhunda şifa bulsun...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bencilsin , ölmeyi besite indirgemişsin , ben ölürken kendimi değil ailemi düşünürdüm , ben ölünce ne yaparlar diye onlar için yaşamaya çalışırdım , bukadar kolay bırakmayın hayatı , ölmek kahramanlık değil , ailen için yaşa
10 Yorumla
+1 yılAllah acil şifalar versin ölüm bir gerçektir ha bugün ha yarın elbet gelicek ne desem boş ama önemli olan inanç iyileşeceğinize olan inancınızı yitimeyiniz
10 YorumlaAllah acil şifalar versin, direk böyle düşüncelere nasıl girersin. Kimsenin ömrünün ne kadar olduğu belli değil bunu kimse bilemez. Böyle yaparak belkide günaha bile giriyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılailene kırgın olmaya gerek sen zamanında namaz kılmak istedin de ailen mi engelledi sanmıyorum.. Allah geçmiş etsin tövbe et günahlarından..
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız. Teşekür ederim
ALLAH tez vakitte sağlık sıhat versin. Beynim yandı resmen. Kaçıncı evre?
12 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar biliyorsunuz bilmiyorum. Ama en son 3. evredeydim ameliyat oldum ama tekrarladı 1 ay içinde. Yine hastanedeki şimdi hangi evre olduğunu bilmiyorum söylemiyorlar da su anda. Ama tekrar bir ameliyatı kaldiramayacagimj söylüyorlar bu yüzden kemoterapi'yle devam ediyoruz. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Şimdi sen belki dana moral vermek için böyle yazdığımı sanacaksın ama alakası yok. Amcamda kanser hastası. 4. Evredeymiş 4. Evre son evredir benim bildiğim. Amcam ordan sıyırdı durumu iyileşmiş havanın çok temiz olduğu karadenizde bir yere gidiyor sık sık. SENDE GİT TEMİZ HAVA ÇOK ÖNEMLİ. BAŞKA DRLARADA GÖRÜN SONUÇLARINI BAŞKA UZMANLAR ya da PROFLARDA GÖRSÜN. İNŞALLAH ATLATIRSIN. ve bu saate kalma bu hastalıkda dinlenmek çok önemli önünde oturduğun bilgisayar ya da elinde tutduğun telefonda derde sebeb oluyor. Çok gençsin bünyen dayanır. ALLAH'ın selameti ve mağfireti üzerine olsun (AMİN)
Allahtan umud kesilmez allah yardimcin olsun inşallah. . Tez zamanda iyileşirsin kuranı kerim oku
12 Yorumla
Soran+1 yılArapda bilmiyorum nasil okuyacağım
+1 yılGecmis olsun. Allahtan umit kesilmez, Her daim dua edin.
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun. Peki 4 ay öncesine kadar hiçbir belirti yokmuydu yani erken teşhis falan. bir anda mı oldu?
10 YorumlaAllah yardımcın olsun kardeşim. Bütün yorumları okudum, okudukça ağladım... Umudunu kaybetmemen dileğiyle... Bu sabah namazında duam senindir. İnşallah Rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin...
10 YorumlaHer Canli olumu tadacaktir, önemli olan bu saatten sonraki hayatini nasil gecirdigindir. Ailenin hicbirsey ogretmemis olsa bile.
10 Yorumla
+1 yılHayata inanmaya calis. Öleceksin de mutlu git geride bırakma birilerini. Insallah bir mucize olur..
10 Yorumla
+1 yılAllah yardimcin olsun insallah kavusursun sagligina. Namaz kill dua et bol bol.. Rabbim bos cevirmez kimseyi. Onun merhameti cok buyuk.
10 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat