Kanserim.. Genç yaşımda nasıl olur?

Ölüme ilk defa hazırlıyorum kendimi. Oysa daha 23 yaşımdayım! Bu nasıl bir şey ki Akciğer kanserine yakalandım. Oysa sigara ve alkol hiç kullanmadım ömrüm de.

Saçlarım döküldü, kirpiklerim yok. Kemoterapi dedikleri şey ne acılı bir süreçmiş. Herkes benden saklıyor iyi olacaksın diyorlar oysa herkesin gözlerinde bir hüzün bir veda bakışı. 4 aydır telefon kullanmam yasakken bugün telefonumu verdiler. Oysa iyileşmedim ki... Her neyse işte sorum bu değil.

Din nâmına hiçbir şey bilmiyorum, ama ölüm yaklaşıkca Öteki dünyadan korkmaya başladım verecek hesabım yok. Aileme bu yüzden kırgınım, hiç ölmeyecekmişim gibi bir hayat yaşattıkları için. Bana yapmam gerekenleri yazabilecek var mı? Inancli gitmek istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Iyi geceler sevgili arkadaşlar, beni çok mutlu hepiniz teker teker. Ne kadar temiz ve iyi kalpli insanlarsiniz. Bu kadar hoş yorumlar ve bu kadar çok cevaplar beklemiyordum. Hepiniz bana moral oldunuz. Sizlere ne kadar minnettar olduğumu anlatacak kelimeler yok. Hesap bir arkadaşıma ait ondan izin alarak girmiştim ama yine ondan izin alarak din konusunda yardimci olacaklara özel yazacağım. 24 saat içinde bu kadar yorum beklemediğimden ve hepinize ayrı ayrı yazabilecek gücüm olmadığından
Güncellemeler
+1 yıl
Sizlere sorumu guncelleyerek cevap veriyorum. Emeğinize harcayarak bana yazdığınız için teşekkür ederim. Lütfen dualarınizı uzerimden eksik etmeyin bende hepinize dua edeceğim. Çok mutluyum sayenizde hemde çok. Güler yüzleriniz için teşekkür ederim. Sizlerden Allah razı olsun. Ümidimi yitirmeyecegim ama kendi hayatımı islam adına yola koymalıyım hepinizi seviyorum..
Kanserim.. Genç yaşımda nasıl olur?