AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Senden 3 yaş büyükken bende kanser oldum ama asla karamsar olmadım üstünden 10 yıl geçti 2 yıl kemoterapi aldım şimdi gayet sağlıklıyım asla ümidini kaybetme alacak nefesin varsa emin ol onu alacaksın
Allah herksin icini disini bilir boyle dusunerek bile insallah cennetin kapilarini sana ve Tum musluman alemine acar
Umudunu asla yitirme. inan sadece inan yenecegine inan. zor biliyorum ama guclu olmaya calis. dua et gun dogmadan neler dogar guzel kardeşim
Herkes gunahlarindan arınır elbet ama kimse ölümsüz değildir... Arkandayiz, kim bilir belki önden buyururuz.
Bunu okurken ağlamaya başladım. Benim babamda kanserdi 1 buçuk yıl oldu 3 yaşındaki kardeşim hala hastanede zannediyor. Nasıl söylersin ki bir çocuğa. Umarım iyi olursunuz ölümü düşünme mutlu olmayı dene başka türlü zaman ve ağrılarn geçmez morfin bile etkilemez
ALLAH yardımcın olsun. Ne olursa olsun ALLAH tan ümidini kesme son nefesini verecek olsan bile. Kesinlikle kelimei şahadet getir. Geçmiş olsun kardeşim. üzüldüm... :(
kardeşim üzülerek okudum yazını öncelikle Allah şifa versin ben de dua edeceğim senin için:)
sakın ümitsiz olma güzel bir abdest al tövbe et hemen başla namazına ama içten ve samimiyetle tövbe et işte o zaman affolur günahların...
Üstesinden gelirsin umarım... Küçükte olsa yardımcı olabileceğimiz bir şey var mı?
Dua et Allah affeder, ben de senin için dua ederim. Allah uzun ömür versin inşallah iyileşirsin
Geçmiş olsun
ayni hastaligin baska turu var bendede
benimki yeni seni cok iyi anlıyorum
Ozelden yazarsan daha rahat konusuruz dini konulari
sansar salvo diye bir rapçi vardı kanseri yenip tekrar rape döndü
geçmiş olsun
evet arkadaşlar bakın sigara kullanmayan alkol almayan bir insan ki alan insanlar bile 40-50 yaşlarına doğru ölüme gidiyorlar bakın allah çok adaletli değil mi
dünyada tek iyi olduğum konu dindir. ama internette ulu orta yazmam yasak mesaj atarsan yardımcı olurum. allah şifa versin.
Geçmiş olsun sevgili kader arkadaşım.
Üzülme elinden geldiğince mutlu ol hayata gülümse
Allah acil şifalar versin sana tek önerim dua et samimi bir şekilde geri çevrilmeyeceksin emin ol
Gecmis olsun acil sifalar diliyorum.. Cok zor biliyorum ama lutfen moral moral moral. Bizlerdende dua...
telelfon kullanmıyorsun ve ilk kez bugün verdiler... sende telefonu eline alır almaz bu makaleyi kaleme aldın?
bacım;
ALLAH şifa versin.
Özele yazarsan yardımcı olmak isterim.
bu psikolojiden cıkmanı umuyorum allah acil şifa versin
Çok geçmiş olsun kardeşim.. ümitsizliğe kapılma en iyi ilaç moral biliyosun
Geçmiş olsun allahtan ümidini kesme huzura gidiyorsun.
mesaj atarsan yardım etmek istiyorum. ben bağlanabildiysem hayata seni de bağlayabilirim sanırım.
Bence en kisa zamanda "the secret" kitabini oku. Turkcesi sır ve o sırra erersen grip gibi geçer
Duallarim senindir gecmis olsun , hepimiz olecegiz bir gun , sen cok cesursun okadar cesursunki bunu burada yazabildin seninle gurur duyanda var
kızım saçmalama öleümemi hazırlıyosun kendini
Evet benim sonum bu. Kimine erken kimine geç
öyle düşünme benimde babam kanser neler gördüm neler tabiki psikolojin bozuk ama öyle düşünme Allah istemediği sürece bişe olmaz bu hastalığa yakalandım die illa ölüm gelmesin aklına
4 aydır bu durumdayım ve iyilesmek yerine kotulesiyorum. Ayakta duramiykrum artik yatıyorum sadece. Babaniz insallah iyilesir ya da insallah iyilesmisyir ben olmekten değil bu hâlde ölmekten korkuyorum
Sende iyileşirsin ama bu tedavide en önemli şey moral tabiki durumunu tahmin edebiliyorum ne durumda olursan ol şükret ben nasılsa öleceğim die düşünürsen hastalığa yenilmiş olursun biliyorum kemoterapinin yaptıklarını babamda kaç kere direkten döndü ama hiç ölümü aklına getirmedi görmediği tedavi kalmadı ama şuanda toparladı kendini değerleride yerine geldi sende toparlayacaksın Allah kanser hastalarını dünyada sınarmış sende sınanıyosun sakın aklında pes etme
Allah (cc.) Yardımcın olsun Allah (cc.) sana Şafi adıyla en kısa zamanda şifa versin
Allah acil şifalar versin. pes etme, dua et Rabbimden umut kesilmez..
Geçmiş olsun. allah acil şifalar versin. Dualarim seninle
çok geçmiş olsun. Allah şifa versin..
İstanbul daysan. Gerisini anladin u l a s
Hz. Eyyubun Hayatini ogren
Nedem
Oku birde şunu unutma bu kafayla gidersen hala günahkarsin ALLAHIN VERDIGI CANI ALLAH ALIR isyana giriyor yaptigin
Gidebilecegin bir yer yok , ölüm yok oluştur
Öğrenirsem uygulayacağim islamiyetin gerekliliklerini. Varsa uygulamış olurum affedilmiş olurum. Yoksa da kaybedecek bir şeyim yok.
Neyse sen bilirsin , geçmiş olsun , üzüldüm senin için
Teşekkür ederim sağ olun
Gandırmıyon demi?
Hastalık ve ölüm sakaya kandirmaya gelmez
hassasım bu konularda büyük geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ALLAH yardımcın olsun gerçekten üzüldüm bak inan namaz kıl yakınlaşabildiğin kadar hergün ALLAH için birşey yap kuran oku türkçeleştirilmiş kitaplar var mesela :(
biz müslüman olarak görevimizi yapalım ne yardım istersen söylemen yeterli olur elimden geleni yaparım cidden.
Çok teşekkür edefim cok sagolun ama belirttihim gibi ayağa kalkamiyrum artk nasil namaz milacagim ki :/ cok tesekkur ederim hepinize.
ALLAH ŞAFİ adının hürmetine şifa versin
Allahtan ümit kesilmez canım
geçmiş olsun. hakkında hayırlısını diliyorum.
bana yaz istersen konuşalım
Geçmiş olsun.
Sağolun
geçmiş olsun
Sag olun
Allah yardimcin olsun..
Kardesim uzulme ne gelirse Allahtan bil
Dualarimiz seninle kardesim uzulmeyi birak inan ki sapasaglam bir insani bile sinir stres mahveder umitvar ol bak ne guzel artik seni yaratani tanimak istiyorsun Allaha guvenenin sirti yere gelir ki be kardesim. O Allah ki seni yaratti , sana guzelligini veren de O dur alacak olan da odur, Allahtan izinsiz bir yaprak bile kimildamazken bu hastaligi senin genc yasta gencliginin kalbine sikilmis bir kursun gibi algilama. Neler neler var kardesim. benim bir arkadasim var yetim, gozu gkrmuyor ve bir kardesi var o da gormuyor , daha kotulerini dusun kardesim. Insallah iyilesiceksin kardesim sen Allahini unutma yeter o senin yalvarmalarini yakarmalarini gorur. Unutma umitsizlik de gunahtir dinimizde yeri yoktu Kardesim. Dualarimiz seninle insallah sikintin olursa tekrar baslik acabilirsin tüm ks seninleyiz insallah
olumlu düşünün mevlam güç kuvvet versin
son günlerini ALLAH yolunda gidsin.
Gecms olsun canim
Kısmet.
geçmiş olsun
Ölen hep yaşlımı :D