Sağlık Kalçalarımın daha geniş olması için kilo mu almam lazım? avokadolupasta Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Güncellemeler+1 yıl Kalçam küçük mü? Kalçalarımın daha geniş olması için kilo mu almam lazım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Evet ve spor yapmalısınız Squat yapın 0 0 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Spor salonuna git daha çok yana dogru olan hareketleri yapmani tavsiye edeceklerdir. Bantla calistma ya da hipthrust in yana yapilan versiyonu gibi. Ama bence tamamen gereksiz caba 0 0 Yorumla
liader Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Squat yapsana. İlla geniş değil toplu güzel yuvarlak olması yeter 0 5 Yorumla avokadolupasta +1 yıl Toplu zaten ben geniş olsun istiyorum Yorumla liader +1 yıl Küçük mu çok Yorumla avokadolupasta +1 yıl Hayır Yorumla liader +1 yıl Ee nasıl geniş olunca belin ince mi görünecek can Yorumla MACERACI28 +1 yıl Zencilerin kalcası gibi olsun istemiyorsun herhalde geniş kalça iğrenç bence Yorumla
doubleshot Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Programlı beslenmeli, güzel uyumalı ve uygun sporu yapmaya baslamalısın 0 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Sağlık konusunda 994 cevap paylaştı. Kemik yapısı ile alakalı birazda spor yapman lazım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Resimdeki sana aitse çok iyi bunu daha fazla büyütme sıkıntı olur 0 1 Yorumla avokadolupasta +1 yıl Niye sıkıntı olsun ki Yorumla
Yzl_finish Takip Et Xper 3 Yaş: 46 +1 yıl Bence ideal ♡ 1 2 Yorumla avokadolupasta +1 yıl Teşekkür ederim bazı kızlar gibi kıskançlık yapmadın Yzl_finish +1 yıl 😊
piceofcake Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl teyze önce bel incelt dana gibi. duruyor 0 3 Yorumla avokadolupasta +1 yıl Kim bilir senin nasıldır özgüvensiz sjjd Yorumla piceofcake +1 yıl ideal fizik olarak beni gösterirler🙌🏻 ayrıca sormussun söyledik ben sorunca kimse dana gibi demiyo Yorumla avokadolupasta +1 yıl Kesin idealsindir sjdjjs Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl @Cendere1910 yardımcın olurmusun hocam 0 4 Yorumla u Cendere1910 +1 yıl Çalıştırman lazım kalçalarını protein ağırlıklı beslen setler halinde ağırlıklı squart yap kalcan çıkar @fesfs kız sende beni heryere etiketliyon 😂 Yorumla avokadolupasta +1 yıl 😁😁 Yorumla fesfs +1 yıl @Cendere1910 spor hocası olduğun için, ne var hizmet ver illa öğrencin olmak zorundami Yorumla u Cendere1910 +1 yıl Verdim işte setler halinde evinde dambuli var mı yoksa eğer şu şişesi olur Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bende kurtulmak istiyorum o ne olacak 🤔 0 0 Yorumla
Kadir_r Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Merdiven çık ve in acayip etkisi oluyor 0 7 Yorumla avokadolupasta +1 yıl Ciddi misin Yorumla Kadir_r +1 yıl Kendim denedim Yorumla Kadir_r +1 yıl Bana kalça deme kalçaya bayılıyorum Yorumla Kadir_r +1 yıl Titremeye başladım bak 😂 Yorumla avokadolupasta +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Kadir_r +1 yıl Bu xper seviyesi nasıl arttırılır yahu sana niye mesaj atamıyorum Yorumla avokadolupasta +1 yıl Bende yazamıyorum bir kaç gün beklemek gerek🙄 Yorumla
FrkDmrcn Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Zayıfmısın kilon kaç 0 1 Yorumla FrkDmrcn +1 yıl Armutta benziyor fiziğin işte gayet iyi dolgun duruyır Yorumla
ardacgk Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Kilo alarak hacimli spor yapmalısınız 0 1 Yorumla ardacgk +1 yıl Hacimli sıkı ve seksi Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kemik yapısına bağlı 0 0 Yorumla
arealtime Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kiloyla beraber spor yapman lazım özellikle squad 0 0 Yorumla
çayısevmiyormuşgötüm Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Kalkık mı peki 0 4 Yorumla avokadolupasta +1 yıl Evet Yorumla çayısevmiyormuşgötüm +1 yıl Sıkı mı salaş mı duruyor Yorumla avokadolupasta +1 yıl Sıkı Yorumla çayısevmiyormuşgötüm +1 yıl Topuklu giyince iyice kalkıyor mu Yorumla
YasakAşk67 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Güzel soru 0 1 Yorumla YasakAşk67 +1 yıl Süper bençe yüzümü kaplar🙈 Yorumla
unflinchingtm Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Hayır squat 0 1 Yorumla unflinchingtm +1 yıl Evet küçük ayrıca kezbansın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Evet ve spor yapmalısınız Squat yapın
Spor salonuna git daha çok yana dogru olan hareketleri yapmani tavsiye edeceklerdir. Bantla calistma ya da hipthrust in yana yapilan versiyonu gibi. Ama bence tamamen gereksiz caba
Squat yapsana. İlla geniş değil toplu güzel yuvarlak olması yeter
Toplu zaten ben geniş olsun istiyorum
Küçük mu çok
Hayır
Ee nasıl geniş olunca belin ince mi görünecek can
Zencilerin kalcası gibi olsun istemiyorsun herhalde geniş kalça iğrenç bence
Programlı beslenmeli, güzel uyumalı ve uygun sporu yapmaya baslamalısın
Kemik yapısı ile alakalı birazda spor yapman lazım.
Resimdeki sana aitse çok iyi bunu daha fazla büyütme sıkıntı olur
Niye sıkıntı olsun ki
Bence ideal ♡
Teşekkür ederim bazı kızlar gibi kıskançlık yapmadın
😊
teyze önce bel incelt dana gibi. duruyor
Kim bilir senin nasıldır özgüvensiz sjjd
ideal fizik olarak beni gösterirler🙌🏻 ayrıca sormussun söyledik ben sorunca kimse dana gibi demiyo
Kesin idealsindir sjdjjs
@Cendere1910 yardımcın olurmusun hocam
Çalıştırman lazım kalçalarını protein ağırlıklı beslen setler halinde ağırlıklı squart yap kalcan çıkar @fesfs kız sende beni heryere etiketliyon 😂
😁😁
@Cendere1910 spor hocası olduğun için, ne var hizmet ver illa öğrencin olmak zorundami
Verdim işte setler halinde evinde dambuli var mı yoksa eğer şu şişesi olur
Genis yapma siki yap squat ile
Bende kurtulmak istiyorum o ne olacak 🤔
Merdiven çık ve in acayip etkisi oluyor
Ciddi misin
Kendim denedim
Bana kalça deme kalçaya bayılıyorum
Titremeye başladım bak 😂
😂😂😂
Bu xper seviyesi nasıl arttırılır yahu sana niye mesaj atamıyorum
Bende yazamıyorum bir kaç gün beklemek gerek🙄
İdeal bence