Gerçeklik dışı hissim var anskiyetem var nefes duzensizligi var doktora gittim bir şey çıkmadı anksiyeteden kahnakli daha sonra yutkunma yutkunammama boğulma hissi hayattan artık zevk alamıyorum cidden bunaldım ağlıyarak yazıyorum yardıma muhtacım buny yasayip atlatan var mı varsa lütfen yazın anlatın bende duzelim 19 yaşımdayım gerçeklik dışı hissedince konuşurken garipleşiyorum oyuzden cümle kurmakta zorluk çekiyorum

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendime sahte bir dünyada olduğumu hatırlatınca geçiyor diğer insanları NPC olarak görüyorum
Sahte bir dünya olduğu aklima gelince daha çok olmazmi sonuçta her şey sahte hicbirsey önemli gelmez bunalmazmiyim
Bir gün öleceğimi bildikten sonra ciddiye alamıyorsun yani... Fred Beyer YouTube kanalı izlemeni öneririm sana
Tamam bakicam çok çok çok çok teşekkür ederim
Teşekkür etmene gerek yok ben hiç bir şey yapmadim bide sevdigin müzikler falan vardir onlari dinle iyi gelecek kafanı başka şeylerle meşgul et
En azından yazdın yardımcı olmaya çalıştın bu teşekkür edilecek bir şey hiç yazmamanızdan iyidir
iyi olmaya bak bende o yollardan geçiyorum daha seni strese sokan ne varsa çıkar hayatindan
Çıkaramiyosunki üst üste geliyor her şey cabalamaya bakalım ne diyimki
Sen kendinin psikoloğusun kendini en iyi taniyan sensin
Güzel dediniz kesinlikle katılıyorum
Neyi canin nasil istiyorsa ve nasil rahat edeceksen öyle yap önemli olan kendini rahat hissetmen
Tabiki öyle ama zor işte
Ben asosyal birisi olarak çözdüm bu sorunu evden çikmiyorum ve her şey daha iyi
Evde kalarak daha kötü oluyor okulu açığa aldim okuldayken anskiyetem yoktu sosyal birisiyim zaten eve kapandım anskiyeteler falan başladı kursa gitmeyi planlıyorum ama dersler falan bilmiyorum
Hmm demek bu herkeste farkli benim asosyal olmamin bir çok sebebi var
Nedir
insanlarin beni sevmemesi
Neden sevmiyorlar diye dusundunmu karakterle ilgili olabilir hatalarini göz önünde bulundurarak kendini değiştirebilirsin insanın başkası için degişmesi iyi bir şey değildir ancak bazı durumlarda kötü yanlar olunca degismesi gerekiyor diye düşünüyorum
Ben çoğu şeyi kafamda kuruyorum yani beni sevmediklerini ben düşünüyorum oysa ki varligimdan haberleri bile yok
Ya bak bence öyle düşünme nasıl haberleri olmasın ki yanında duruyorsun yakınlık kur ve sohbet et farketmemelerinin imkanı yok diyebilirim sana sevmediklerini nereden cikariyorsunki tavirlarindanmi nasıl bir tavirlari var san karşı?
Kimseyle konuşmuyorum kilomdan dolayi ozguven yok
Fizikselse bu kolay kilo ver ve spora baslamani öneriyorum millet sporla evrim geçiriyor gerçekten öneririm sağlıklı beslen kendine iyi bak ozguvensizlikle kendini yiyip bitirirsen kendine edersin oyuzden takma ve kurslara vs katıl sosyalles veya kendi halince takıl sosyal ortamda gelirler yanina pasif kalma oo selam falan de konuşun
Teşekkür ederim sen baya iyi bir psikologmuşsun ya :D
O psikolokluğu kendimde uygulasam mükemmel olacakta nerdeee
Başkalarina çok iyi psikolog olabiliyorsun ama kendine gelince :( olmuyor... Başaracagina inaniyorum
Umarım 😄😄 çok teşekkürler tekrardan
Ben teşekkür ederim :D