Sağlık Bacaktaki ağrı nasıl geçer? mumbar Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Arkadaşlar uzun zamandır dışarı çıkmıyordum ve cuma günü çıkmıştım diye bacağım kemiklerim gtum bile ağrıyor nasıl geçer yardım 😂 Güncellemeler+1 yıl Fikri olan yok mu ya ölüyorum:( Bacaktaki ağrı nasıl geçer? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. geçmiş olsun dinlenin bence 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hamlıktan kaynaklı. Eee uzun süre hareketsiz kalır da sonra aniden çok fazla yüklenirsen gayet normal. Tek çözümü masaj. Ayrıca bu bize yapılır mı yaaa sabah sabah be hatun :S 0 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Sağlık konusunda 459 cevap paylaştı. Uzun süre evde hareketsiz kalmışsın dışarı çıkınca da hamlamışsın çok normal bi kaç güne ağrı azalmaya başlar 0 11 Yorumla mumbar +1 yıl E bunu bende biliyorum nasıl geçer diye soruyorum şaka mısınız dkgk Yorumla GörkemKural +1 yıl Bu öyle pat diye geçen bir şey değil dinlenerek bi kaç güne geçer Yorumla mumbar +1 yıl Geçmiyor 😔 Yorumla GörkemKural +1 yıl Dediğim gibi bu öyle hemen geçen bir şey değil 2 3 güne ağrısı yavaş yavaş geçmeye başlayacak Yorumla mumbar +1 yıl 4 gün oldu Yorumla GörkemKural +1 yıl 4 gündür aynı şekildemi ağrıyor Yorumla mumbar +1 yıl Evet Yorumla GörkemKural +1 yıl 4 gündür aynı şekilde ağrı devam ediyorsa hamlama dan ziyade başka bir şey vardır Yorumla mumbar +1 yıl Ay başı da olabilir knk Yorumla GörkemKural +1 yıl Artık Ay başımı Ocak başımı sen daha iyi bilirsin 😀 Yorumla mumbar +1 yıl 😅😅😅 Yorumla
SekstingPadişahı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sen dışarı çıkamama sendromuna yakalanmışın, geçer zamanla :D 0 0 Yorumla
Çirkin_Kral16 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 87% +1 yıl Bence Nazar Değmiş Bacaklarına Güzellikten Profil Resminde Görerek Söyledim Kendine Nazar Duası Oku 0 0 Yorumla
erdemika Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Masaj yap ayaklarını yüksek bir yere uzat kan akışını sağla ve yürüyüş yap düzenli 0 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ılık bir banyo yap kasların gevşer rahatlarsın 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Buzla masaj yap narin kız seni 😄 1 3 Yorumla mumbar +1 yıl Tamam😅 PiLLy_BheBek +1 yıl Böyle durumlarda kas gevşetici hapta çok iyi gelir aklında olsun 🙂 mumbar +1 yıl Teşekkürler 🧡
isimsizaşkom Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Daha çok çık hjkl bı ağrı kesici azcık yüksekte tut geçer 0 0 Yorumla
zikzaklıyol Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Elini bacağinin ağriyan yerinekoyup 3defa Fatiha suresi okur musun? Fatiha suresi Şifa dır 0 0 Yorumla
amalaratan Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Git eczaneden bengay al sür sonra havluyu ısıt baya sar bacağına. Yoksa bu ağrı geçmez 5 gün. 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 911 cevap paylaştı. soğuk uygula.buz veya duş... 0 1 Yorumla mumbar +1 yıl Ilık duş almıştım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Vucut hantal olduğu için bi kac güne geçer kendiliğinden duş iyi gelir 0 2 Yorumla mumbar +1 yıl Duş aldım iki defa ama geçmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmez çünkü alışık değil vucut ağrır kaslar biraz Yorumla
Byeconomist4721 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Krem filan yok mu ağrı kesici 0 2 Yorumla mumbar +1 yıl Hayır knk Yorumla Byeconomist4721 +1 yıl Geçmiş olsun nasıl bir ağrı olduğunu tahmin ediyorum ama çözüm için başka fikrim yok masaj iyi gelir belki Yorumla
Hulkoloji Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sicak bir dus iyi gider 0 2 Yorumla mumbar +1 yıl Aldım ama geçmedi Yorumla Hulkoloji +1 yıl Masaj yap biraz ovala Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 539 cevap paylaştı. Yat dinlen😂 0 1 Yorumla mumbar +1 yıl Knk geçmiyor ya Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. krem sür : ) 0 0 Yorumla
Mrtckk Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Ayakların kaç numara 0 1 Yorumla Mrtckk +1 yıl Masaj Yorumla
ibrahimc Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Sağlık konusunda 486 cevap paylaştı. Omuzda geçer 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
geçmiş olsun dinlenin bence
Hamlıktan kaynaklı. Eee uzun süre hareketsiz kalır da sonra aniden çok fazla yüklenirsen gayet normal. Tek çözümü masaj. Ayrıca bu bize yapılır mı yaaa sabah sabah be hatun :S
Uzun süre evde hareketsiz kalmışsın dışarı çıkınca da hamlamışsın çok normal bi kaç güne ağrı azalmaya başlar
E bunu bende biliyorum nasıl geçer diye soruyorum şaka mısınız dkgk
Bu öyle pat diye geçen bir şey değil dinlenerek bi kaç güne geçer
Geçmiyor 😔
Dediğim gibi bu öyle hemen geçen bir şey değil 2 3 güne ağrısı yavaş yavaş geçmeye başlayacak
4 gün oldu
4 gündür aynı şekildemi ağrıyor
Evet
4 gündür aynı şekilde ağrı devam ediyorsa hamlama dan ziyade başka bir şey vardır
Ay başı da olabilir knk
Artık Ay başımı Ocak başımı sen daha iyi bilirsin 😀
😅😅😅
Sen dışarı çıkamama sendromuna yakalanmışın, geçer zamanla :D
Bence Nazar Değmiş Bacaklarına Güzellikten Profil Resminde Görerek Söyledim Kendine Nazar Duası Oku
Masaj yap ayaklarını yüksek bir yere uzat kan akışını sağla ve yürüyüş yap düzenli
ılık bir banyo yap kasların gevşer rahatlarsın
Buzla masaj yap narin kız seni 😄
Tamam😅
Böyle durumlarda kas gevşetici hapta çok iyi gelir aklında olsun 🙂
Teşekkürler 🧡
Daha çok çık hjkl bı ağrı kesici azcık yüksekte tut geçer
Elini bacağinin ağriyan yerinekoyup 3defa Fatiha suresi okur musun? Fatiha suresi Şifa dır
Git eczaneden bengay al sür sonra havluyu ısıt baya sar bacağına. Yoksa bu ağrı geçmez 5 gün.
soğuk uygula.
buz veya duş...
Ilık duş almıştım
Vucut hantal olduğu için bi kac güne geçer kendiliğinden duş iyi gelir
Duş aldım iki defa ama geçmiyor
Geçmez çünkü alışık değil vucut ağrır kaslar biraz
Krem filan yok mu ağrı kesici
Hayır knk
Geçmiş olsun nasıl bir ağrı olduğunu tahmin ediyorum ama çözüm için başka fikrim yok masaj iyi gelir belki
Sicak bir dus iyi gider
Aldım ama geçmedi
Masaj yap biraz ovala
birwz hareket et dkdkdk hamlamışsın
Yürümeyi öğrenemedim mi daha
Masajcılar gelir şimdi 😂
Yat dinlen😂
Knk geçmiyor ya
krem sür : )
Yürüyüş yapmalısın
Zamanla
Atın yorgunluğunu tarak alırmış 😅😉