hiçbir yerimde kilo yok tek sıkıntım göbekte. son 2-3 haftadır böyle. kayısı çayı kullanıyorum 2 haftadır ama düzelmedi. yeşil çay aldim kullandim gecmedi

hiçbir yerimde kilo yok tek sıkıntım göbekte. son 2-3 haftadır böyle. kayısı çayı kullanıyorum 2 haftadır ama düzelmedi. yeşil çay aldim kullandim gecmedi

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Spor ve masaj işe yarayabilir. Yediklerine dikkat edebilirsin. Şekeri hamuru azaltmak gibi. Aslında karnın yine de güzel.
Laktoz intoleransın veya çölyak hastalığın olabilir. Muhtemelen spor da yapmıyorsun iyice salıyor vücudun
Spor yapmanı öneririm daha çok karın tarafına yönel YouTube da bunun için çok video var
çok gaz yapmış sanki ama tenin hoşmuş az spor ypasan bu tene dehşet bir gö tün olurdu senin...
alerjik bireşey olabilir mi çünkü glutenin varsa bile haberin yoksa ondan da kaynaklanabilir
Senin kilo vermen ve spor yapman lazım. Mekik çek yüzmeye yazıl ekmeği pilavi kes karbonhidrat tatlıdan uzak dur.
@adrewTHOMAS1 evet
@adrewTHOMAS1 Asil boş konuşan sensin. İstesen de bana mesaj atamazsın benimle muhatap olamazsın. Bir daha buraya cevap yazma gece gece asabımı bozma haddini bil yürü git
@adrewTHOMAS1 Asil zavallı sensin sen bana buluşarak hayatının hatasını yaptın yürü git gece gece nereden bulaştıysan inine dön gurursuz da onursuz da sensin
Benim görusümün altına iğrenç yorumlarını yazan da sensin hadi uza yazan da sensin. Asıl uzaması gitmesi gereken kişi sensin. Benim gibi düzgün insanlara yardımcı olmaya çalışan karakterli bir insana bu lafları söyleyemezsin şimdi uza yorumumu altına gelen sensin mide bulandıran bir sinek gibi dolaşma uza
@adrewTHOMAS1 iğrenç olan ben değilim sensin. Uza diyorum hala yorumumun altında böcek gibi dolaniyorsun defol git ezerim seni hadsiz
Çoğu kadının böyle diyen olmuş da çoğu kadının böyle değil tabiki. Adet öncesi şişkinlik normal ama sanki yumru var gibi görüntü garip geldi
içinden alien çıkacak gibi...
rahatsızlık vermesini bekleme bir uzman doktora git.
Bölgesel yağlanma var gibi ama seksi de. Isırmak ve emmek zevkli olabilir.
İçinde bir şey var gibi duruyor bir rahatsızlık veriyor mu
ne olabilir içinde
Biliyorum ilginç duruyor ya daha detaylı görmek istedim
senın sureklı bel hareketlerını yapman lazım. kalan yag bölgelerını devamlı uyarman gerek
Eminmisin onun yağ olduğuna?
ne ki bende bilmiyorum
Biraz yumru gibi duruyor çok yağ gibi değilde kas yırtılması gibi
Normal çoğu kadının öyle
Göbek degıl bu yeme bizi kol bu
Mekik çek yağ orada toplanır dengeli beslen
İlginç bir şişkinlik var gibi
Olayı çözemedim komple foto yokmu
Biraz daha yapman lazım
Rahim var çünkü orada
nasıl rahimle mi ilgili sence
kist falan yok baktirdim