Evet babamın hayrına hizmet vermiyorum verdiğim hizmetin bir karşılığı var? Tamam sizin vergiler ile maaş alıyorum muhtemelen siz de benim vergilerim ile maaş alıyorsunuz herkes vergi veriyor. Konu sağlık personellerine uygulanan şiddet. Bakın kovide yakalanmışım kendim hastane personeliyim hastalara yardım edeyim onlar mağdur olsun diye bir test yaptırmaya vaktim olmadı, maksat vatandaş mağdur olmasın. Kovidi atlattım ama belirtileri mahvediyor adım atacak hal bırakmadı. Rapor alabilirdim ama bunu yapsam tonla hasta mağdur olacak depremde kolunu bacağını kaybeden vatandaşlar seans alamayacaktı bu yüzden rapor bile almadım. Bir serum taktım onu da mesaiden sonra taktım. Lütfen bilime biraz saygı emeğe biraz saygı. Sizin için sizin sevdikleriniz için karınca gibi çalışan belki de onları sizden daha çok önemseyen sağlıkçılara biraz saygı. Bazen karşıdan karşıya geçmek istiyoruz scorp yani formayı gördüğü halde nezaket göstermeyip yol vermeyen insanlar var. Belki hastaneye 1 dakika erken ulaşmam senin haberinin bile olmadığı bir akrabanın hayatını kurtaracak. Hiç mi bunlar aklınıza gelmiyor? Saygı. Emeğe saygı yaşama saygı
Gereksiz bilgi diye bisey yok kardesim ben hastayim veya hasta yakinim her turlu soru sormauya hakkim var sende fonksiyobun getirdigi bilgi kadari ile bunu cevaplayacaksin
Tavrına bakılınca neden burun kıvırdıkları az çok belli oluyor. Dayağı hak ediyorlar çünkü ukalalar, yani varsayalım bir sağlıkçı ukala, senin onu dövmen mi gerekiyor? Bir polis sana yat yere yat yat diyince onu dövemiyorsun, tipini beğenmeyip kimlik sorunca dövemiyorsun. Ukalalığın kralını yapsalar çıtın çıkmıyor
Cidden gram beynin yok. Birisi sana ukalalık ettiyse gider şikayet edersin. Heöşire mi etti git doktora şikayet et doktor mu yaptı git baş hekime şikayet et başhekim mi yaptı git savcılığa şikayet et cimere şikayet et. Kavga dayak ne ya.. Öfke kontrolü şart. Yoksa siz sadece sağlıkçılarla değil çevrenizdeki herkes ile her zaman sorun yaşarsınız
Hanfendi siz ruh hastası mısınız? Kime göre neye göre düzgün değiliz kime ve neye göre düzeltelim. Sağlıkçının görevi seni eğlendirmek değil seni tedavi etmek. Kalkıp da bir sağlık personelini seninle güzel konuşmadı diye düzgün olmayan insan kategorisine koyamazsın. Tedavini alıyor musun? Muayene edildin mi ilaç yazıldı mı seni tedavi ettiler mi? Ki papuç kadar dilinle laf ebeliği yaptiğina göre tedavini olmuşsun. Ama yine de memnun kalmadıysan Baytara git bir sonraki sefere
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bazıları da hakediyo bee.
Yazık ya
Yaşlı bir insana sokak köpeğine davranır gibi davranıyosa değil. Kimse bunlardan bahsetmiyor
Sende ukala olma burnun kaf daginda olmasin yemezsin dayagi 😒
Hiç dayak yemedim.
Hak edipte diyenlere hitafen
Hak edipte dayak yiyenlere hitafen
En az yarısı hak ediyordur
Cok ukalalar abi ya
Tamam kabul bizim millet ofkeli agresif belki ama saglikcilarda cok ukalalar
Ne gibi bir ukalalık ile karşılaştın?
Bilgi istiyorum hot zot azarliyorlar, bisey soruyorum burun kivirarark rica minnet cevap aliyorum, emir vererek konusuyorlar
Gereksiz bilgi istiyorsundur
Gereksiz bilgi diye bisey yok kardesim ben hastayim veya hasta yakinim her turlu soru sormauya hakkim var sende fonksiyobun getirdigi bilgi kadari ile bunu cevaplayacaksin
Tavrına bakılınca neden burun kıvırdıkları az çok belli oluyor. Dayağı hak ediyorlar çünkü ukalalar, yani varsayalım bir sağlıkçı ukala, senin onu dövmen mi gerekiyor? Bir polis sana yat yere yat yat diyince onu dövemiyorsun, tipini beğenmeyip kimlik sorunca dövemiyorsun. Ukalalığın kralını yapsalar çıtın çıkmıyor
Evet cunku onlar polis siz ise saglikcisiniz arsda daglar kadar fark var
Senin kafa gitmiş. Bir psikolojik yardım al.
Aynen canim aynen
Cidden gram beynin yok. Birisi sana ukalalık ettiyse gider şikayet edersin. Heöşire mi etti git doktora şikayet et doktor mu yaptı git baş hekime şikayet et başhekim mi yaptı git savcılığa şikayet et cimere şikayet et. Kavga dayak ne ya.. Öfke kontrolü şart. Yoksa siz sadece sağlıkçılarla değil çevrenizdeki herkes ile her zaman sorun yaşarsınız
Hep sikayet edin dayak atmayin diyorsunuz birazda kendinizi duzeltmeye calissaniz
Hanfendi siz ruh hastası mısınız? Kime göre neye göre düzgün değiliz kime ve neye göre düzeltelim. Sağlıkçının görevi seni eğlendirmek değil seni tedavi etmek. Kalkıp da bir sağlık personelini seninle güzel konuşmadı diye düzgün olmayan insan kategorisine koyamazsın. Tedavini alıyor musun? Muayene edildin mi ilaç yazıldı mı seni tedavi ettiler mi? Ki papuç kadar dilinle laf ebeliği yaptiğina göre tedavini olmuşsun. Ama yine de memnun kalmadıysan Baytara git bir sonraki sefere
Bana yardimci olacak bana ukala ukala cevap vermeyeck
Essek gibi de yardimci olacak babasinin hayrina yapmiyor oyle avantaya yok yani
Teyze bi git Allah aşkına
Aynen
@ezcaanrijwaaa dr kendisini tanrı, hastayı kul bellemiş
Tobe hasa ama dedigin cok dogru abicim saglikcilarin cogu dedigin gibi
Her işin bir zorluğu vardır
Geçmiş olsun Allah sabır versin