Sağlıkçılara Şiddet Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Evet babamın hayrına hizmet vermiyorum verdiğim hizmetin bir karşılığı var? Tamam sizin vergiler ile maaş alıyorum muhtemelen siz de benim vergilerim ile maaş alıyorsunuz herkes vergi veriyor. Konu sağlık personellerine uygulanan şiddet. Bakın kovide yakalanmışım kendim hastane personeliyim hastalara yardım edeyim onlar mağdur olsun diye bir test yaptırmaya vaktim olmadı, maksat vatandaş mağdur olmasın. Kovidi atlattım ama belirtileri mahvediyor adım atacak hal bırakmadı. Rapor alabilirdim ama bunu yapsam tonla hasta mağdur olacak depremde kolunu bacağını kaybeden vatandaşlar seans alamayacaktı bu yüzden rapor bile almadım. Bir serum taktım onu da mesaiden sonra taktım. Lütfen bilime biraz saygı emeğe biraz saygı. Sizin için sizin sevdikleriniz için karınca gibi çalışan belki de onları sizden daha çok önemseyen sağlıkçılara biraz saygı. Bazen karşıdan karşıya geçmek istiyoruz scorp yani formayı gördüğü halde nezaket göstermeyip yol vermeyen insanlar var. Belki hastaneye 1 dakika erken ulaşmam senin haberinin bile olmadığı bir akrabanın hayatını kurtaracak. Hiç mi bunlar aklınıza gelmiyor? Saygı. Emeğe saygı yaşama saygı