Üst tarafıni göstemiyorum bile o kadar kötü durumda tarlaya yürüyüşe çıktım 3 büyük köpek kovalamaya başladı taşların üstune dustum yiyecekler sandım o kadar kotüyumki

Üst tarafıni göstemiyorum bile o kadar kötü durumda tarlaya yürüyüşe çıktım 3 büyük köpek kovalamaya başladı taşların üstune dustum yiyecekler sandım o kadar kotüyumki
Beni de kangal kırması bir köpek aniden önüme çıkıp ısırmıştı kolumdan kaptı hareket ettiremiyordum kolu. köpeğe diğer elimle yumruk ve tekme attım bana mısın demiyordu geri vites yapmıyordu, etrafta sopa da olmayınca kaçmak zorunda kaldım. ufak tefek köpeklerden değil bu iriydi.
Isırılma yok ise yaraları pansuman edin. Yara durumuna bağlı. Bu fotografda yüzeysel sürtünme olmuş sanırım ılık bir su ile temizlemek ardından baticon ile temizlik. Cilt bariyerine iyi gelen krem tabi ki sağlıkcı değilim. Sağlik ocağı ya da yakınlarınıza durumu açiklayın. Pansuman konusunda yardimcı olurlar. Köpekler konusunda belediye şikayette bulunmak kopek sahipleri var ise onlara durumu söylemek.
Taşlarin üstüne düştüm ısirma ya da tırmalama yok kolonya sürsem olur mu
Cevap
13Cevap
Öncelikle geçmiş olsun. Gösterdiğin bölge hafif bir hasar almış. Hücre onarıcı/yenileyici bakım kremleriyle birkaç günde toparlarsın.
Ya ben de üniversite zamanında kampüse gittiğimde yaşadım bunu. Onlarca başı boş köpek üzerime koştu ay çok korkunctu çok geçmiş olsun 😬
Aaa 😕 geçmiş olsun, evde baticon (antiseptik solisyon) varsa sür, sonra üzerine teramisin deri merhem sür, yoksa eczaneden al.
Kolonya var olur mu
Yani oda bir nevi alkol sayılır, kolanyayı kullan evet
S*ktir kolonya çok yaktı işe yarar umarım
Alkol, yakması normal, umarım 🙏🏻
ah canım benim çok dokunaklı. dua et ki köpekler kızışma döneminde değillermiş yoksa sana tecavüz edebilirlerdi. yani olaya iyi tarafından bak...
Ben yuruyemiyorum hala ağliyorum sen dalga geçme pesindesin
kopekler çoban köpeğimi?
bence sarı merhem sür
Evet kocamanlardı yere düstum oovalamayi kestiler
çoban köpeği ise sürüyü korumak için yapmıştır. çok geçmiş olsun
mutlaka temizle once ılık su ıle sonra alkol ile sil
sonra sarı merhem sür
Sitemizin karşısında normal tarla var hayvanlara bakmiyorlardi ben byuruyus için gittim birden karşıma çıktılar sahipleride uzaktaydı ve hiç bir şey yapmadı sadece izledi
şikayetçi ol o zaman
Terramycin (Teramisin) krem bunu sür
Fucidin Krem olur
Param yok aliyimda kolonya dökucem sonra normal krem surucdm
İstanbul olsan evde ikisinden de var verirdim kolonya iyi olur
S*ktir döktüm çok canım aciyor
üfle üfle gel ben üfleyim
Batikon ile Temizleyip pomad sürebilirsin. Geçmiş olsun.
Evde varsa gazlı bezle güzelce bir batikon falan sür mikrop kapmasın yara kremi varsa ondan sür
Köpek dediğin insanlar değil dimi çünkü çok sapik erkek var
Beni kovalamıyorlar ama başklalarını kovalıyorlar. Geçen aylarda yanlarından geçiyorum yüzüme bile bakmıyorlar. "Seni tanıyoruz sen geç git" gibi trip atıyorlar.
çok geçmiş olsun
Oksijen suyu iyi olur
Geçmiş olsun kötü olmuş ya
İsirmamislar allah korumus iyilesirsin
Biraz daha geniş açıdan çeker misin
Vajinana bak. Ne büyük yaran var.
Asi ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?