Sağlık Popo sıkılaştırma ne kadar zaman alır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 1 yıl yeterli mi? Aynı zamanda küçülmesi de lazımSquat çok sıkıcı bir hareket bence Popo sıkılaştırma ne kadar zaman alır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Alisaa07 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl sıkıcı mı, en yararlı ve erken sonuç alabilecegin hareketlerden birtenesi 1 6 Yorumla Alisaa07 +1 yıl birtene ne lan bir tane 😅 Yorumla Soran +1 yıl 😊😊 Bidene Yorumla Alisaa07 +1 yıl turkcem sıkıntılı özür dilerym HWJSJAJJZMJS Yorumla Soran +1 yıl Xjsjdhusdhsuhd şive gibi oldu tatlı oldu Yorumla Alisaa07 +1 yıl msaxjwj ayss kalp kalp😙 Yorumla Soran +1 yıl 💗 Yorumla
Atanacazzzz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Sadece squat yetmez. Koşu ve ağırlıkta kaldırman lazım. 1 sene çok uzun bir süre 4 ayda halledersin 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Garanti olsun Yorumla Atanacazzzz +1 yıl Yine de çok abartı bir kilon yoksa 1 sene uzun bir süre Yorumla Soran +1 yıl 1 sene boyunca aynı hareketi yapınca popo kaslarimi erkeklerin göğüs kası oynattığı gibi oynatıyor muşum djsjdhs yapamazsam diye çok salladım Yorumla Atanacazzzz +1 yıl 1 sene boyunca aynı hareket yapılmaz 😂 senin irade vardır da bilgi olmayınca olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Ciddi değildim dhshdh Yorumla
arandomboy Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Popo kolay sikismaz squad dışında barbell hip thurst yapmalısın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Düzgün bir salon bulursam listemde var Yorumla arandomboy +1 yıl Gerek yok evde yaparsın Yorumla
Ikae_ Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 98% +1 yıl Doğru egzersizle 1ayda sıkılaşır, şekil alır ve küçülür 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 1 ay az geldi olmaz gibi geliyor Yorumla Ikae_ +1 yıl Düzenli yaparsan olur, pilates ile 2haftanın sonunda sıkılaşmayı hissettim ben. 6haftada gözle görülür sonuç aldım. Yorumla Soran +1 yıl Tebrik ederim disiplin lazım Yorumla Ikae_ +1 yıl Haftada 3gün aksatmadan yaptım, normal sporla bu kadar kısa sürede sonuç almak zor. Squat la hızlı sonuç alırsın bu arada Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Sağlık konusunda 683 cevap paylaştı. 1 yıl istenilen bir form için Bayaa yeterli squat sıkıcı ama en etken hareket bu konuda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 6 ayda forma girersin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yapamazsam diye çok salladım Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Sağlık konusunda 493 cevap paylaştı. Disiplin şartO kadar vakit gerektirmez 0 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 657 cevap paylaştı. Kuculme derken 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
sıkıcı mı, en yararlı ve erken sonuç alabilecegin hareketlerden birtenesi
birtene ne lan bir tane 😅
😊😊 Bidene
turkcem sıkıntılı özür dilerym HWJSJAJJZMJS
Xjsjdhusdhsuhd şive gibi oldu tatlı oldu
msaxjwj ayss kalp kalp😙
💗
Sadece squat yetmez. Koşu ve ağırlıkta kaldırman lazım. 1 sene çok uzun bir süre 4 ayda halledersin
Garanti olsun
Yine de çok abartı bir kilon yoksa 1 sene uzun bir süre
1 sene boyunca aynı hareketi yapınca popo kaslarimi erkeklerin göğüs kası oynattığı gibi oynatıyor muşum djsjdhs yapamazsam diye çok salladım
1 sene boyunca aynı hareket yapılmaz 😂 senin irade vardır da bilgi olmayınca olmuyor
Ciddi değildim dhshdh
Popo kolay sikismaz squad dışında barbell hip thurst yapmalısın
Düzgün bir salon bulursam listemde var
Gerek yok evde yaparsın
Doğru egzersizle 1ayda sıkılaşır, şekil alır ve küçülür
1 ay az geldi olmaz gibi geliyor
Düzenli yaparsan olur, pilates ile 2haftanın sonunda sıkılaşmayı hissettim ben. 6haftada gözle görülür sonuç aldım.
Tebrik ederim disiplin lazım
Haftada 3gün aksatmadan yaptım, normal sporla bu kadar kısa sürede sonuç almak zor. Squat la hızlı sonuç alırsın bu arada
1 yıl istenilen bir form için Bayaa yeterli squat sıkıcı ama en etken hareket bu konuda
6 ayda forma girersin
Yapamazsam diye çok salladım
Küçültmek mi duymamış olayım lütfen
Disiplin şart
O kadar vakit gerektirmez
İki aty
Kuculme derken
Kaç kilosunuz