Hayatımdeğiti. com daki telkinleri dinleyen var mı subliminal telkin cd ler para tuzağımıdır?

ben bu telkinleri dinledim ve beynimde fiziksel olarak uyarılar hissettim (uyandığımda sanki beynideki sıvılar tüm beynime hatta yüzüme yayılmış gibiydi) dinledikten biraz sonrası uykum geliyordu ve yatıyordum. Bir yandan iyi oldu depresyon dünde kaldıyı dinledikten sonra mutlu hissediyordum ancak unutkanlıkta artış oldu ve ciddi seviyede geçen arkadaşa android telefonda araba yerışında direksiyonu sordum halbuki telefonu sağa sola oynatmam yeterliydi bu derecede basit birşeyi unutmak beni sinir etti Allah tan sonra bıraktım vazgeçtim bence bunla önce ücretsizleri dinletiyorlar orada subliminal bir kaç iyi mesaj verip size iyi hissettiryorlar ama bunun yanında birkaç yeride bozucu mesajlar veriyorlar ve bu bozulan yerler için ücretli cdlerden almaya yönelmenizi istiyorlar yardımcı olursanız sevinirim.(durum ciddi ama ben buna üzülmiyorum bile hala mutluyum :S :D )
Güncellemeler
+1 yıl
Hayatımdeğiti. com daki telkinleri dinleyen var mı subliminal telkin cd ler para tuzağımıdır?