Korsan müzik haram mıdır?

Merhabalar, deyinmek istediğim konu, korsan müzik harammıdır? Bunun cevabı tabikide "evet" olucakdır, forum sitelerinden araştırdığım üzere. Ancak uzun süredir youtube üzerinden müzik videolarını izleyip, elimden geldiğince destek olmaya çalıştığım, bir sanatçı korsan olarak albümünü flac formatta indirdim. Ve orjinaline çok yakın hatta farksız gibi. Her neyse, iş-güçsüz para kazanmayan bir liseliyim, ve korsan olarak indirdiğim albümün fiyatına bakınca gerçekten o kadar parayı daha önce bir arada görmedim :) (yaklaşık 30 dolar). Ailemden istersem o parayı hayatta vermezler. Ne yazık ki o kadar maddi durumum yok ve ben bu sanatçının, özellikle bu albümün müziklerini bağımlısıyım. Şimdi gidip korsan albümü dinlesemde, gönlüm bir türlü rahat etmiyor, kendimi huzursuz hiss ediyorum, kul hakkına mı girmiş oluyorum? Bu arada, zaten ismini vermediğim sanatçının bulduğum bu korsan albümünü hiç kimseye ticari amaçla satmak gibi bir niyetim asla yok ve hiç kimseyle asla paylaşmıyıcam, sadece dinlemek için kullanmak istiyorum, ve para kazanmaya başlarsam bir gün orijinal albümünüde kesinlikle alıcağım. Sadece şu an buna imkanım el vermiyor. Ne yapmalıyım? Sizce kullanırsam kul hakkına mı girmiş olurum?

Güncellemeler
1 yıl
Güncelleme: Başka düşünceleri olan yok mu?
Güncellemeler
1 yıl
Güncelleme 2: Olum hiç mi adam akıllı cevap verecek yok? Lütfen dalga geçmeyerek konunun benim için çok ciddi olduğunu bilerek cevap verin. Eğer dalgaya vuracaksanız konuyu atlaya bilirsiniz.
Korsan müzik haram mıdır?