İnternet & Teknoloji Arkadaşlar telegramda karaguvence karalara kararefrans para kazandırıyor diye bi site var sizce dolandırıcı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Örneğin 1000 tl atıyorsun 10 bin geliyor 2 bin atıyorsun 20 bin geliyor gibi bu görsel de ki site Arkadaşlar telegramda karaguvence karalara kararefrans para kazandırıyor diye bi site var sizce dolandırıcı mı? Cevapla Site Soruları Telegram Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Tabii ki de değildir kim kime bin vereceksin on bin verir 0 0 Yorumla
esrarlııgözləriim Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 yıl hayir kimse kimseye bedavadan para vermez isin icinde bir terslik var belliki onun icinde insanlari saf s4l4k yerine koyuyorlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl at da sonra bekle, gelir 😅 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Geldi zaten 10 bin tl Yorumla Cevap sahibi 1 yıl .. diyosun😅 buradan da mı toplayacaksın uyanık Yorumla
MantıklıSorular Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Dolandırıldın 0 7 Yorumla Soran 1 yıl İyide hesabıma para geldi nasıl dolandjrilmis oluyorum ki Yorumla Soran 1 yıl 1 tl gönderdim 10 bin gönderdiler Yorumla Soran 1 yıl 1000 tl gönderdim 10 bin attılar Yorumla MantıklıSorular 1 yıl Yarın çok fazlasıyla gidecek 😀 Yorumla MantıklıSorular 1 yıl Sitenin sahibi sen olduğunu bilmiyorum aynen 🤭 Yorumla Soran 1 yıl Şizofren olduğunu bilmiyorum aynen Yorumla MantıklıSorular 1 yıl Boş işleri ırakta s. git çalış Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tabii ki de değildir kim kime bin vereceksin on bin verir
hayir kimse kimseye bedavadan para vermez isin icinde bir terslik var belliki onun icinde insanlari saf s4l4k yerine koyuyorlar
Kimse kimseye bedavadan para vermez bacım akıllı ol
at da sonra bekle, gelir 😅
Geldi zaten 10 bin tl
.. diyosun😅 buradan da mı toplayacaksın uyanık
ehehhe :d
Güzel dolandırıcılık
Adini soyleyen 3 saniye sonra dolandiriliyor
Dolandırıldın
İyide hesabıma para geldi nasıl dolandjrilmis oluyorum ki
1 tl gönderdim 10 bin gönderdiler
1000 tl gönderdim 10 bin attılar
Yarın çok fazlasıyla gidecek 😀