Cokmu abarttım sizce normal mi bana göre?

Bugün dışci de randevum vardı kanal tedavinin ikinci seansı yapılacak ti neyse gittim dişçiye özele ben panik atak hastasıyım baya ileri derecede yani dişçi koltuguna daha oturmadan bana bı geldiler heyecan korku panik dedim ben kendi kendime ne yapacam ne edecem başka bişey olsa neyse ama diş kaçilacak bı durumda değil sağlık sonuçta tabi doktor da vakfı benim halime istersen başka bı zaman yapalim dedi kendinj iyi hissettiğin bir gün dedi ama ben de dedimki eninde sonunda bu dış yapılacak nereye kacacam dedim haklisiin dedi neyse başladık aradan bı kaç dk geçmeden yine benim nefesim daralmaya başladi biz doktorla anlaştık ben dedim böyle böyle panik atagim var ben daralinca elimi kaldirinca siz durun diye oda tamam dedi neyse böyle böyle bı dur bı devam et devam etti ama çok ara vermeye başlayınca artık doktor dediki ağzını kapatmaman lazım sen durdurdukca ağzını kapattıkca oraya bakteri gidiyor ben sürekli sil baştan temizlemek zorunda kalıyorum dedi bende dedim ki ben size hak veriyorum ben size bişey diyemem ama benim sorunum kendimle sizinle değil ilaçta kullanamıyorum dedim doğum yaptıktan sonra gittim ilaç yazdı psikiyatri oda bana yan etki yaptı dedim oda işte şu kadar kaldı biraz daha dayan içinden sayı say vs biraz daha denedim ama ağzım kurudukca yutkunamayinca dahada fazla paniklemeye başladım neyse zar zor tedaviyi tamamladık bu arada benim dertlesecegim konuşacağım kimse yok ne alakysa doktora derdimi anlatasim geldi dert dedigim yani panik atagim ortaya çıkma sebebi vs oda bişey demedi biraz konuştuktan sonra ben dedimki kendimi her an ölecekmiş gibi hissediyorum mu tam hatırlamıyorum o tarz bişey söyledim ölüm le ilgili doktorda ne ölmesi ağzınizdan yel alsın vs bişey dedi hatırlamıyorum dediğim gibi neyse odasından çıktım arabaya bindim oturdum doktorda odasından çıktı danışmaya vardı elini böyle basina koydu yorulursunda hanj dersin ya ay bı dur soluklanayim diye aynen öyle benim arabaya bana falan baktı niye öyle baktı anlamadım aslında yorulacak bişey de yapti sayilmazlar oturuyorlar sonuçta aletleri falan yanındaki asistanlar falan veriyor ya da benim anlattıkları ma mi takıldı acaba diyecem oda ne alaka akşama kdar kaç tane hasta oluyor önümü takacak kafasına diyorum bı yandan da siz ne düşünüyorsunuz

Cokmu abarttım sizce normal mi bana göre?