Sizce ben mi abartıyorum yoksa normal mi?

2 senelik bir ilişkim var cok sukur iyiyiz karşı tarafın davranıslarıda ilgili sevgi dolu saygılı. Fakat benim kafama bazı şeyler takılıyor. Mesela o çalışıyor ve işler cok yogunken gece çalıştıkları da oluyor bugun dediki cok sıkıldım ya gece işi olsada yapsak en azından zaman geçer ama gece çalıştığında biz o gun hiç konusamıyoruz bunu istemesi garibime gitti ya da ilk 6-7 ayımızda benle fotolar atardı şimdi atmıyo (instagramı aktif kullanmaz 26 takıpcısı falan var)
hiç atmıyo değil ama bu sene 2-4 kere falan attı sizce bunlar nırmal mi ben mi takıyorum konusunu açınca kim gorucek ki falan dedş yani zaten az kişi var falan dedi. Benimlede bir gonderisi var instadonda biosunda da tarih var. bsn haftasonu 2 gunlugune tatile gittiö giderken bile acaba konusabilcek miyiz diye dusundum ama o gece çalışması olsun zaöan gevsin diyor konusamıcagımızı bile bile. Onun dısında gayet anlayıslı ve sevgi dolu birisi. Bunlar kafama takıldı arkadaslar. Ben onu hayatımın merkezine almısım ama ben onun bu kadar da hayatının merkezinde değilmişim gibi hissediyorum. Birde okulum kapalı surekli evdeyim o çalışıyor yogun. Belkide boşluktan boyle seyler dusunuyorumdur.
Sizce ben mi abartıyorum yoksa normal mi?