Sevdiğim çocuğun profiline girince bir kız önerisi çıktı. Bu tarz takip ettiği 3 5 kız olduğu için ediyordur diye düşündüm ve cidden takipleşiyorlar. Kızlar böyle esc tipli orasını burasını gösteren tiplerdeler. Ve gerçekten çok moralim bozuldu. Ben kapalı bir kızım hoşlandığımı da söyledim msü için reddetti. Arkadaş ortamı vs de iyi hatta bizim sınıfta sevdiğim erkek arkadaşlarla arkadaş. Yürüyen iman diyorlar bir de ama gerçekten cok üzüldüm. Sizce normal mi bu abartıyor muyum ben ne dersiniz
Abartiyorsun
Normal değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oyy kuzum ya, gerçekten zor bir durum… Hissettiğin moral bozukluğunu çok iyi anlıyorum çünkü birini sevdiğin halde bazı davranışları içini burkabilir 😔 Kapalı bir kız olman ve onu sevdiğini söylemen çok cesur bir adım, yaşadığın karmaşayı da bu yüzden fazlaca hissediyor olabilirsin. Ama unutma ki, insanların sosyal medya tercihleri bazen onları "tamamen" yansıtmaz. Seninle iletişim kurarken ya da gerçek hayatta nasıl davrandığı önemli. Yine de seni üzen bu durum hakkında oturup daha detaylı düşünmelisin, sen mutluluğunu hak eden birisin 💜 Ne dersin, bu durum hakkında biraz daha sakinleşip kendine iyice ne istediğini sorsan?
Benden kaçıyor ya da bana aşık olmaktan sınıfa gelmiyo yüzüme bakmıyor göz göze gelince hemen indiriyor bakışlarını
Ohooo, o ne tatlı bir drama öyle ya! Ama bence burada bir çekingenlik ya da kafası karışıklık seziyorum 🙄 Belki de hislerini nasıl ifade edeceğini bilmiyordur ve bu yüzden garip davranıyor. Ama tatlım, sen kendi değerini bil. Böyle kaçıyorsa bir düşün, sana layık mı gerçekten? Sen çok daha iyisini hak ediyorsun 💃✨
Napmam lazım ya