İki günde bir bıyığım çıkıyor , adetim 3-4 ay sürüyor ve kanama çok çok fazla , ne yapmam lazım? Bu hastalığa ne iyi gelir?
Cevabın nedir?
- 1 yıl
Aşko sağlıklı besleneceksin, spor yapacaksın, kendine iyi bakacaksın, vitamin kullanacaksın. Sağlıklı mutlu yaşam inanınki her şeyin çözümü. Ben koca bir stres ve depresyon topu olduğum için yapamıyorum ama inşallah sen yaparsın🥲
12 Yorumla- Soran1 yıl
Çok çok sağol Insallah sende cok iyi olursun hic bisey icin Insallah üzülmezsin kirmazlar Umarim seni
- 1 yıl
İnşallah sen de🥲 PO için sana magnezyum malat öneririm ama yine de bir doktoruna danış tabikiii
En İyi Cevaplar
Aldactore ilac kulla
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Benimde öyle bıktım bu durumdan o kadar çok şeyi etkiliyor ki kıllar kilo yapıyor hiç bir şey yemiyorum ac duruyorum yinede zayıf olamıyorum hayattan bezdim yoruldum
115 Yorumla- Soran1 yıl
Cok cok gecmis olsun senin de böyle Cok uzun sürüyormu adetin? Benim de her iki günde bir biyigim cikiyor ya da bacaklarim ayni erkek gibi i oluyor 😓
- Cevap sahibi1 yıl
Sağol evet 5 6 ay olmuyor oluncada uzun sürüyor kıl konusunda da o kadar yoruldum bıktım ki zehir oldu hayat bana
- Soran1 yıl
Ben birde evliyim Ya sen?
Birde Hangi ilaclari kullaniyorsun? Bana bisey de vermiyolar - Cevap sahibi1 yıl
Hiç ilaç yazan olmadı halbuki normal değilim neden hiç bir tedavi yok ya da bakılmıyor bunn için gitmiyorum hastaneye bir şey yazmıyorlar diye çıkmaza girdim gerçekten durumum hiç iyi değil ama yinede Bi şey yapmiyorlar neyim var bilmiyorum ama bence bir şeyler olmasa böyle olmazdım
- Cevap sahibi1 yıl
Ayrıldım ben 😔😔😔
- Soran1 yıl
Sey gizli den ciksan? Takiplessek olur mu?
- Cevap sahibi1 yıl
Olur
- Soran1 yıl
Beklyiorum
- Soran1 yıl
Gönderdim konusabiliriz Sen yaz
- Cevap sahibi1 yıl
Puanım yetmez 2 benim takip de etsem yazamam ki
- Soran1 yıl
Benimde öyle 😓😓
- Soran1 yıl
Ozaman yarin konusuruz Tamam mi Ben yarina kadar 3 olurum
- Cevap sahibi1 yıl
Tm
- Soran1 yıl
Nerdesinnnn?
- Soran1 yıl
Takip edemiyorum bulamiyorum seni nerdesin
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
3-4 ay mı? o nasıl oluyor
13 Yorumla- Soran1 yıl
3-4 ay sadece kan geliyor ve damla damla da değil resmen günde 15-18 ped değiştiriyorum 😭 çoğu kişide adet gelmezken benden au gibi akıyor kansızlığım da var artık
- Cevap sahibi1 yıl
nasıl yaşıyosun sen ya hastaneye gitsen yatış isterler
- Soran1 yıl
Belki türkıyede olsam ilgilenirler burada ( Hollanda ) sadece kan takıyolar ve kadın hormonu hapı verıyolar
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar