Yüzümde ve sırtımda sivilcelenme var. Ayrıca çenemde ufak bi tuy göğüs bölgemde de az miktarda tüylenmem var fakat ultrason ile karnıma baktığımda böyle bi teşhis demedi doktor sizce polistigin tedavisi ne sıklıkla ilerler ve kisirlik yaparmi
Polikistik over sendromu tedavisi hakkında bilgisi olan var mı ?
İnternette yazan hiçbir şeye inanma doktorun dediğini yap doğum kontrol hapı sürekli kullanılmıyor zaten regl düzensizliği için belli bir süre kullanılıyor
Doktor tam ne söyledi size paylaşır mısınız mesela bana çok yumurta var dedi diğeri güzel dedi hani fakat benim tiylenmem ve sivilcem çok fazla bi tane erkeklik hormonum da yüksek çıkmıştı
bende de var tedavisi yok ilac falan veriyorlar ama tamamen kurtulus yok bende ultrasona bakti teshis koydu kisirlik yapmiyor yani olur cocugun ilac tedavisi uygular
bana kilom oldugu icin dogum kontrol hapi yazamamisti kilo yapiyormus 2 farkli ilac yazmisti ismini unuttum simdi ama kilo ver ondan sonra dogum kontrol hapi vericem demisti
Onlar geçmiyor maalesef ama düzenli kontrollerini lütfen yaptır 6 ayda bir kadın doğuma git çoğu kadında var ya da oluşmakta bu korkulcak bir şey değil geçmiş olsun ❤️