Yüzümde ve sırtımda sivilcelenme var. Ayrıca çenemde ufak bi tuy göğüs bölgemde de az miktarda tüylenmem var fakat ultrason ile karnıma baktığımda böyle bi teşhis demedi doktor sizce polistigin tedavisi ne sıklıkla ilerler ve kisirlik yaparmi
Cevabın nedir?
- 1 yıl
Kökten tedavisi yok ilaç ve lazerle semptomları azaltıyorlar sadece ve kısırlık yapmıyor çocuğun olmasını istediğinde ilaç tedavisi uygulanıyor
16 Yorumla- Soran1 yıl
Peki her pcos olan kadin çocuğu olamaz diye bsie var mı yani
- Soran1 yıl
Nette kısırlık yapıyor yazıyor ayrıca mesela doğum kontrol hapı tedavisi ile hormonlar baskı altına alınmıyor mu
- 1 yıl
Hayır ben de pcosum ve doktor olabileceğini söyledi ayrıca pcos olupta çocuğu olan tanıdıklarım var
- 1 yıl
İnternette yazan hiçbir şeye inanma doktorun dediğini yap doğum kontrol hapı sürekli kullanılmıyor zaten regl düzensizliği için belli bir süre kullanılıyor
- Soran1 yıl
Doktor tam ne söyledi size paylaşır mısınız mesela bana çok yumurta var dedi diğeri güzel dedi hani fakat benim tiylenmem ve sivilcem çok fazla bi tane erkeklik hormonum da yüksek çıkmıştı
- 1 yıl
Özelden yazar mısınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
bende de var tedavisi yok ilac falan veriyorlar ama tamamen kurtulus yok bende ultrasona bakti teshis koydu kisirlik yapmiyor yani olur cocugun ilac tedavisi uygular
14 Yorumla- Soran1 yıl
Verdiği ilaçlar nasıl peki doğum kontrol mu
- Soran1 yıl
Ayrıca tüylenme ve sivilce için çözüm yokmu hormonları baskılanmak için
- 1 yıl
Sağlıklı beslen kilona dikkat et ve insülin direncine baktır kısırlık yapmaz birsürü kisti olan biri bile hamile kalmak istediğinde kalabiliyor
03 Yorumla- Soran1 yıl
Anladım kist olur diye biraz kafama taktım ama şöyle bise var bende sivilce var ve tüylenme var hani bunlar nasıl geçecek
- 1 yıl
Onlar geçmiyor maalesef ama düzenli kontrollerini lütfen yaptır 6 ayda bir kadın doğuma git çoğu kadında var ya da oluşmakta bu korkulcak bir şey değil geçmiş olsun ❤️
- 1 yıl
İstersen cildiye ile görüş belki sivilcelerin için yardım eder
- 1 yıl
Dogum ile atılması olası dogum kontrol hapları baskılar
03 Yorumla- Soran1 yıl
Evet doğum kontrol mu veriliyor yani tedavi için tüylenme ve sivilce ne olacak
- Soran1 yıl
Doğum kontrol ilerde kısırlık sıkıntı yapmaz mı peki
- 1 yıl
Hayır yapmaz gebelik düşüncesi var ise 3v4 ay önce bırakmak yeterli
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık & Diyet > Sorular > Polikistik over sendromu tedavisi hakkında bilgisi olan var mı ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar