Sağlık 158 ve 75 kiloyum çok zayıf olmak etmiyorum. Göbeğimi gitmesi için kaç kilo olmam gerek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Fazla mı kilom var ben 50 kilo kızları sevmiyorum ne kendimde nede bir kızda? 75 im vücudumu seviyorum ama göbeğimi gotmesininistiyorum sadece 158 ve 75 kiloyum çok zayıf olmak etmiyorum. Göbeğimi gitmesi için kaç kilo olmam gerek? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Adsızyorumcu Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Vki hesapladim senin için. İdeal kilon 51 . Yağsız vücut ağırlığın 49 çıktı. Zayiflaman gerek üzgünüm 0 0 Yorumla
7_Kocali_Hürmüz Takip Et Master Yaş: 46 , eic 44% +1 yıl Yanlış anlama ama kilolusun.. tamam 50 olma ama 65 ol.. Yani yuvarlak görünmen gider.. Bacakların kalın üst bölge kısmında kalın.. 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl 65 ya da 68 ideal çok da zayıf olma ne gerek var giydiğin yakışsın 😅 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sonunda anlayan biri çubuk gibi olmak istemem MuhteşemGüneş +1 yıl Estağfurullah. Çok fazla kilon yok 8 kilo yeter. Biraz yürüyüş ve yaşam tarzı değişikliği. Soran +1 yıl Göbek gitsin sıkılasayim yeterli yürüyüş mantıklı başlasam iyi olacak teşekkür ederim MuhteşemGüneş +1 yıl Rica ederim. İyi geceler
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Sağlık konusunda 577 cevap paylaştı. Biraz Türkçe yazma kursu alırsan belki onu öğrenmeye çalışırken kalori de yakarsın 0 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl 63ten fazla olmamalısın yüzün iyi ama gerisi üzgünüm... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aynı boydayız. Bende 65 kiloyum. Benim de göbeğim var. 60ın altındayken göbeğim yoktu. 60 civarına inersen sanırım göbek gider 0 0 Yorumla
GodBreath Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl 50 ideal kilon. İdeal kilona yakınsan göbeğin gider 1 0 Yorumla
flashpoint2024 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Bence kusursuzsun bedenin bir tanrıca gibi inaılmaz bir fiziye sahipsin 0 0 Yorumla
faşoağadiyin27 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Bence çok şirin bir kızsındır. Tam hayallerimdeki gibi kısa boylu balık etli. Kurbaneyy hayraneyy 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 978 cevap paylaştı. 50 kiloda olmalısın 1 0 Yorumla
Melisim72626 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl İdeali 53 kilo boyuna uygun spor yapın 0 0 Yorumla
DogukanXeria Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl 60 kilo olursan göbeğin gider 0 1 Yorumla DogukanXeria +1 yıl ama hala balık etli olmaya devam edersin istersen bi diyet programı yazabilirim Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Sağlık konusunda 453 cevap paylaştı. 70 olsan göbek çalışsan ideal olur🧘 0 0 Yorumla
BUKETAKSOY Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Neden bir diyetisyene gidip sormuyorsun 0 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 803 cevap paylaştı. az düşür 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Vki hesapladim senin için. İdeal kilon 51 . Yağsız vücut ağırlığın 49 çıktı. Zayiflaman gerek üzgünüm
Yanlış anlama ama kilolusun.. tamam 50 olma ama 65 ol.. Yani yuvarlak görünmen gider.. Bacakların kalın üst bölge kısmında kalın..
65 ya da 68 ideal çok da zayıf olma ne gerek var giydiğin yakışsın 😅
Sonunda anlayan biri çubuk gibi olmak istemem
Estağfurullah. Çok fazla kilon yok 8 kilo yeter. Biraz yürüyüş ve yaşam tarzı değişikliği.
Göbek gitsin sıkılasayim yeterli yürüyüş mantıklı başlasam iyi olacak teşekkür ederim
Rica ederim. İyi geceler
Biraz Türkçe yazma kursu alırsan belki onu öğrenmeye çalışırken kalori de yakarsın
63ten fazla olmamalısın yüzün iyi ama gerisi üzgünüm...
Aynı boydayız. Bende 65 kiloyum. Benim de göbeğim var. 60ın altındayken göbeğim yoktu. 60 civarına inersen sanırım göbek gider
50 ideal kilon. İdeal kilona yakınsan göbeğin gider
Bence kusursuzsun bedenin bir tanrıca gibi inaılmaz bir fiziye sahipsin
Bence çok şirin bir kızsındır. Tam hayallerimdeki gibi kısa boylu balık etli. Kurbaneyy hayraneyy
50 kiloda olmalısın
İdeali 53 kilo boyuna uygun spor yapın
60 kilo olursan göbeğin gider
ama hala balık etli olmaya devam edersin istersen bi diyet programı yazabilirim
En sevdiğim kız fiziği
70 olsan göbek çalışsan ideal olur🧘
Kalsın iyi böyle boş ver.
Neden bir diyetisyene gidip sormuyorsun
Siskosun kilo ver
Ne güzel şap şap şap ses çıkar
bi tık kilo ver
az düşür