Henüz birkaç ay önce kendimi kusturmaya başladım. İlk kez yaptığımda kafamdaki düşünce fiziğimi korumaktı, buna ulaşmak için çok çabalamıştım ve bozulmasını istemiyordum. Eskiden aşırı zayıftım ve şimdi ideal kilodayım, biraz fazla yiyerek yaptım bunu. Şimdi ise yemeyi durduramıyorum, daha da fazla kilo almaya başlıyorum. Spor yapabilen bir tip de değildim asla. Ama dediğim gibi, ilk kez yaptığımdaki düşüncemdi bu. Şimdi çok farklı bir amaç için yapıyorum; stres atmak için.
Gerçekten içimdeki her şeyi çıkarıyormuş gibi hissediyorum, rahatlıyorum, anlık kocaman bir gülümseme beliriyor suratımda. Hem sadece çok az bir şey. Asla güzelleme yapmıyorum, kimseyi özendirmeye çalışmıyorum fakat benim hissettiğim bu. En başından beri farkındayım bunun iyi bir şey olmadığının. Kendimi avutma şeklim böyle.
Asla durmayı başarabilecekmiş gibi hissetmiyorum ama kendime bir sınır koydum, bir ayı kusmadan geçirmeye çalışıyorum. Fakat sadece bir ay, o otuzuncu günü doldurur doldurmaz yine yapacağım çünkü dayanamıyorum, aklımdan çıkmıyor.
Asıl soruya geçeyim; Araştırdım ve kusmayla alakalı Bulimia Nevrozayı bulabildim sadece fakat bu aynı anda yemek yemekle alakalı zorlukları da içeriyor. Ben bunun aksine sürekli yemek düşünen biriyim ve aç olmasam bile yerim. Sadece kilo almaktan korkan veya kilo vermeye çalışan mı Bulimia’lı olur? Ben mi komple yanlış anlamışım? Başka bir şey mi bu? Cidden cevaba ihtiyacım var. Şimdiden çık teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer