Arkadaşlar sürekli gaz çıkarma, yani osurma hastalığı var mı? Arkadaşım 5 dakikada bir salıyor, osuruyor, neden olabilir? Kalbi kırılmasın diye kendisine söylemiyorum, böyle bir hastalık var mı?
hacı bizim bir tanıdık vardı her dkda bir osuruyordu sonra vefat etmiş bu sordum ölüm sebebini osuramamış ölmüş dediler işin şakası bu olay gerçek yani gülelim diye değil =)))
töbe töbe Allah yardimcimiz olsun
Allah affetsin ama SJZJSJSJSKZJDJDK
5 dakika da bir 😀Kurulu saat mi arkadaşın.. Yarım da 6 kez tam da 12 kez mi salıyor 😀😀
çok yemek yiyodur ya da gaz vardır doktora gitsin :(
Zaten gaz olduğu için gaz çıkarıyor
var bence ya babamda oyle
@Merve2007 sen osurmuyorsun galiba😕
Cevap
6Cevap
Ay bu ne ya. Altıma kaçıracaktim neredeyse yorumlara gülmekten. Allah iyiliğinizi versin. Bu arada gülüyorum yorumları okurken ama hiç sevmem böyle şeyleri konuşmayı. Çok kızarım. Sakın biri cevap yazmasın
Eee dışarıda ne yapıyor toplum içinde? :D Tövbe yarabiim.
:D sürekli yanimizda yapiyor :D uzak bir yerde yaptigini duymadim :D
Belki rahat ortam diye ,sorsana bir gün niye böyle diye yoksa rahatlıktanmı salıyor valla çok garip güldüğüme bakma
senin arkadaş gazmanmış biraz:) evet öyle bir rahatsızlık var bağrsakları hassas demek ki:) benim de erkek arkadaşım çok osururdu ya bir salardı öküz off bişeyde diyemiyordum:s
hahahahahaha dayaniyodun demek erkek arkadasina :D
evet karşılıklı atışıyoduk bazen. melodiler falan
oo titresim felanda vardir simdi sizde pitbuldan jenifir lopezden caliyormuydunuz :D
Evet var böyle bir hastalık 😊 benim bu arkadaş vardı istediği anda osurabiliyordu 😀
Özel güçtür o yaa
osurmak yedi doktora bedeldir. osurun dostlar, osssurabildiğiniz kadar osurun. cesediniz bir gün tabuta serildiğinde iş işten geçmeden osurun dostlar osurun.
:Dd. hahajaj sürekli osurma hastaligi nedir yia üsütmüsdür o
:D ne bilim soruyu başka nasıl sorabilirdimki :D
:Dd. iyiymiş ama tuttum bunu
Ben sana para veririm git o güzel kokan spreylerden iki tane al arkadaşın hangi taraftaysa osurduğu an popon sık
mide gaz vardır ya da asit benim kardeşim de öyle ölüyorum yanında bazen yarışıyoruz :D
ona söyle akşamlar osurma alişsin ve osurma bazı yiyecek tektiliyor
sor o arkadaşına kuru fasulye yiyormu
öyle bir teşhiş yok bilidğim akdarıyla
ayaklarını üşütmüştür çakal.
günde en az 20 kere ama kokusuz
senmi
evt ben
seninkisi kokusuzsa iyi kardes etrafindaki arkadaslar icin bir sorun teskil etmiyor ama benim arkadas öffffffffffffffffffff sorma be kardes fare kedi ölüsü kokuyor
yokbe onu kimsenin midesi kaldırmaz ben arkadaşlarımın yanında sohbet esnasında yapıyorum çakmıyorlar bile :D
sen profosyonel olmussun kardes :)
bizde aileden gelen bir özelliktir (fasulye yediğimiz günler hariç)
karde sana tavsiyem nohut yumartayi bolca tüket daha iyi atarsin
aksine onları hiç yemem ve sevmem
Kardeş bordo bereli misin?
var mı? ben de bilmiyorum
Sorun çok komik :D
komik ama gercek :D
Öyle bir hastalık var doktorum programında anlatmışlardı doktora gitmesi gerek :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar