Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar dalga gecmeyin lutfen hala cikamadim cok kotuyum
Güncellemeler
+1 yıl
Lavman aldim cok yandi ve agridi cok acili sey yasamistim ama boyle birsey yasamadim ben sukurler olsun ki gecti kimsenin basina gelmesin
Kabak yemistim bide nasil boyle olfu anlamadim napicam cok agriyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Acile git, lavman verirler, aynı durum benim de başıma gelmişti. Geçmiş olsun
Cok aciyo ayaga bile kalkamıyorum
genelde hastalara anüse krem veya vazelin sürerek rahatlamalarını öneriyoruz ev halinde yoksa anüste çatlaklar oluşabilir ve bu çok can yakar
Tam cikaramadim canim cok yaniyo corba ve incir yedim duruma gore yapamazsam acile gidicem 😞 bi onerin var mı
2 kaşık zeytinyağı üstüne bir bardak ılık süt iç. Sonra bol su. Stres de yapar
Sabah kabak yedim biliyor musun 😞 en iyi gelir dedikleri sey 5 aydir diyetteyim hep lifli saglikli besleniyorum bol su iciyorum neden oldu anlamadim ben hayatimda boyle aci yasamadim soruyu atmadan 2 saat oncedeb baslamisti yarim saat once bitti Allahima sukurler olsun, kimse yasamasin bunu bi anda oldu kabak yedikten sonra bugun oldu onceden yoktu
ağzıyla vakumlayarak çıkaracak üyeler dolu burada
turşu suyu iç acılı. su gibi mçarsın. hötün rahatlar
Eczane den anal uyuşturucu krem al rahat cikarirsin
lifli beslenmen lazım aynı durumdaydım yulaf yemeye başlayınca bağırsak hareketlerim düzeldi. tuvalette oturur pozisyonda bekleyin yapana kadar. kaç gğndğr böylesiniz
Sabah kabak yedim biliyor musun 😞 en iyi gelir dedikleri sey 5 aydir diyetteyim hep lifli saglikli besleniyorum bol su iciyorum neden oldu anlamadim ben hayatimda boyle aci yasamadim soruyu atmadan 2 saat oncedeb baslamisti yarim saat once bitti Allahima sukurler olsun, kimse yasamasin bunu bi anda oldu kabak yedikten sonra bugun oldu onceden yoktu.
kabak yedikten sonra olduysa belki de size iyi gelmemiştir. olabilir herkese iyi gelen size iyi gelmeyebilir (:
Sabun sur ya da lavman bul ya da dupalak sür ikinarak degil oturarak yap
Tam cikaramadim canim cok yaniyo corba ve incir yedim duruma gore yapamazsam acile gidicem bi onerin var mı lavmani eczaneden verirlermi
Eczaneden verirler acile gitmeni gerektiren bisi yok lawman yapican bol su icicen
Eczaneden ilaç al müshil yapıcı
Tam cikaramadim canim cok yaniyo corba ve incir yedim duruma gore yapamazsam acile gidicem bi onerin var mı
Eczaneden verirlermi
Evet eczaneden verirler
Sabah kabak yedim biliyor musun 😞 en iyi gelir dedikleri sey 5 aydir diyetteyim hep lifli saglikli besleniyorum bol su iciyorum neden oldu anlamadim ben hayatimda boyle aci yasamadim soruyu atmadan 2 saat oncedeb baslamisti yarim saat once bitti Allahima sukurler olsun, kimse yasamasin bunu bi anda oldu kabak yedikten sonra bugun oldu onceden yoktu lavman vermisler anneme
Sıcak duş ya da şalgam suyu
Fitillll
Evde yok Tam cikaramadim canim cok yaniyo corba ve incir yedim duruma gore yapamazsam acile gidicem bi onerin var mı
Normalden ekle yazıyım
Yağ sür
Parmakla
sıvı yağ ic
Yağ iç
Anal yaptir
🙄🙄 sende ise yaradimi
EVET ne varsa temizledi sevgilim saolsun😊😊🥰
Sevgilin de ne şanslı adammış hepsini aldın mı içine? Hoşuna da gittimi
Sizin gibilerin dunyadan silinmesi lazim pislikler
Gercekden doğru diyorsun