Bitmeyen...
Hırıltı yok hastaneye gittim kaç kere akciğerlerimde bir şey yok kalbimde bir şey yok ama nefes darlığı var bir türlü geçmiyor
Bitmeyen...
Hırıltı yok hastaneye gittim kaç kere akciğerlerimde bir şey yok kalbimde bir şey yok ama nefes darlığı var bir türlü geçmiyor
Fizyolojik bir nedenden kaynaklanmıyorsa panik atak başlangıcıdır. Heyecanlanınca ve korkunca bedenin buna verdiği bir tepkidir. Özellikle geceleri baş göstermesiyle bütün hayatınızı berbat edebilir. hap tedavisi en uygunu olsa bile garantisi yoktur. Önemsenmedikçe alışılacak, alışıldıkça unutulacak, unutuldukça hastalık kendiliğinden kaybolacaktır. Yüz üstü yatmayı denerseniz kalp atışınız yatağı sarsacak kadar sizi rahatsız eder, sırt üstü yatarsanız kalbinizin göğüs kafesine yaptığı sarsıntıyı hissedersiniz. Sağa, sola dönerseniz nefesiniz iyice daralır. Siz de en son pes eder balkonda sabahlarsınız. En iyisi bir kardiyolojiye görünmek.
Psikolojik olabilir. Nefes darlığı, kalpte göğüste ağırlık hissi, baş dönmesi ya da bilinç bulanıklığı anksiyete ya da panik atak olabilir. Yani bunlar psikosomatik belirtiler olabilir. Yüksek bir yastık alın, duş alın, müzik dinleyin, güzel şeyler düşleyin, nane çayı buharını deneyin gevşersiniz.
Uyurken olmuyor ama uyandığımda gün içinde hep oluyor nefesim kesilecek korkusu var ama doktorların hiçbiri nefesimle ilgili garip bir şey bulamadı
Bu Psikolojik nefes darlığıda olabilir belirtileri genellikle nefes alıp vermede zorluk hızlı ve yüzeyel nefes alma göğüs ağrısı baş dönmesi ve hatta bayılma hissi gibi semptomları içerir Bu belirtiler genellikle anksiyete veya stresle başa çıkmakta zorluk yaşayan kişilerde görülür...
Cevap
4Cevap
Psikolojik bir şey olabilir mi? Ya da iyi bir doktor araştırıp tekrar kontrole gidebilirsin. Bazen bir doktorun bulamadığını başka doktor bulabiliyor
Bir sürü doktora gittim 3 ay boyunca akciğer filmi akciğer tomografisi çektirdim bir şey çıkmadı kalbime de baktırdım bir şey çıkmadı normal doktorlara da çok gittim özele de gittim hiçbiri nefesimle ilgili garip bir şey bulamadı belki bulamıyorlardır diye korkuyorum
Çok stresli biri misin durumun psikolojik gibi.
Psikolojik cunku
Piskolijik mi acaba
Psikolojik
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?