Tam tahıllar: Tam tahıllar, sağlıklı karbonhidratlar ve lif bakımından zengindir. Ekmek, makarna, pirinç, yulaf ezmesi ve bulgur gibi tam tahılları günlük beslenmenize ekleyebilirsiniz.
Yiyip yiyip kilo almıyosan metobolizmana baktır ama yağlı falan yemelisin pilav cart curt kilo almakta baya zor bende alamıyom ama zatende pek bir şey yemiyorum
Ağzımı bozdurcak banlanıcam şimdi lannnn sen bana soru soruyon cevaplıyorummm diyorum kii sen soru paylaşmıştın ya soru paylaşımının başına küfür yazmıştın ve o yüzden sorun kaldırılcak dedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tam tahıllar: Tam tahıllar, sağlıklı karbonhidratlar ve lif bakımından zengindir. Ekmek, makarna, pirinç, yulaf ezmesi ve bulgur gibi tam tahılları günlük beslenmenize ekleyebilirsiniz.
Kalori hesabı yapmalısın öncelikle
gidip internetten BMH ni hesaplamalısın
diyelim ki 1500 çıktı o zaman senin düzenli 2000-2100 kalori alman gerekiyor ki kilo alasın yavaş yavaş
Yiyip yiyip kilo almıyosan metobolizmana baktır ama yağlı falan yemelisin pilav cart curt kilo almakta baya zor bende alamıyom ama zatende pek bir şey yemiyorum
Sen nie benim soruma sorun kaldirilcak dedn
Kanka başına ya yazmışsın ya ondan kaldırılmadı mı?
A. ğ yazmılsın ya ondan bak o harfi yakın koyunca çeviriyo anzndnd
Sen ne dion mk
Ağzımı bozdurcak banlanıcam şimdi lannnn sen bana soru soruyon cevaplıyorummm diyorum kii sen soru paylaşmıştın ya soru paylaşımının başına küfür yazmıştın ve o yüzden sorun kaldırılcak dedim
Tm smmslakls
Sinirloydim ondan yazmisim
Kaldırılmışta zaten ağaizlsöamzndd
karbnhidrat ağırlılı yiyeceksin makarna pilav börek hamur işi ve imkanın varsa proteinle birlikte ye ki kas artı yağ beber yüklensin
bebek bisküvisi ve yer fıstığı çok kilo aldırır
Öğünlerin fazla olsun ama az ye zorlama, yedikçe açılır miden ve hızlı ye. İstersen bir tencere makarna ye yavaş yediğin sürece kilo alamazsın.
Yumurta, makarna, tavuk vs
Boyunuz ve kilonuz kac peki
Pekmez bol ye yağlı yiyecekler tüket
Karbonhidrat
Günde 4-5 öğün ye
Almak mi
Ekmek