Neler yiyip içmeliyim ve neler tüketmemeliyim? Yaşım 27 ama bağışıklığım düşük hep çabuk hasta olurum tamamen vücudumdan atılması için neler yapmak gerekir? Zorbalayacaksanız uzak durun tek eşliydim. Herkesin başına gelebilir !
2 ay
Hpv için nasıl beslenmeli bağışıklığı güçlendirmek için?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
gecmıs olsun olabılır herseyden gecer ıllakı seksle erkekten ya da kadından deıl dişciden kuaforden bıle gecer ısıran bır sıvrısınekten bıle gecer oyuznden dert etmıceksın.. aklında onu unutucaksın ben ıyıyım dıceksın oncelıkle beynınde bıtıcek yasamına bakıcaksın eger takarsan nukseder hersey beynınde bıtmelı canım
Merhaba ayni seyi bende yaşadım tek eşliyim sevgilim onceki uzun iliskisinden kapmis kiz haltlar yemis aldatmis vs ordan bana kadar geldi konu bilincsiz herkes maalesef tedavi oldum simdi gardasil 9 var turkiyede hpv var ama asi tedavisi oluyorum o süreçten beride çıkmadı hiç 2 sene icinde falan vucuttan atiliyormus kendine dikkat etmen yeterli :)
Nasıl ailemden gizli yürüteceğim. Özele gittim 4000 tl bıraktım döndüm sırf devlette karşıma çıkmasın ailem bilmesin görmesin diye.. kimsesiz gibi o gün ağlaya ağlaya doktora gittim doktordan döndüm. O acılı smear hpv testini oldum sonuçları bekliyorum … bu süreçte neler tükettin yiyecek olarak? Geçmiş olsun bu arada atlatmana çok sevindim
Tam atlatmadim tatlim sadece bana bulasir bulasmaz cikti hemen bilmiyodum sigil oldugunu ben hiç doktora gittim erken tedavi oldum emin ol aileden gizlemek cok zor oluyor yani benim sevgilim hala hayatimda birlikte iyilesiyoruz oyuzden yarari oluyor insana gercekten cok pahali islemler yaktirmasi asi yapılması aşının tanesi Şu an 4000 tl calisiyorsan eger bence kendine destek ol güçlü ol sadece tek bildigim sey bağışıklığı güçlü tutmak
İşten çıktım ne yapacağım nasıl altından çıkacağım çıldırmak üzereyim aşıyı olursam nasıl vereceğim tanesine o kadar? Ay ay versem olmaz mı toptan o kadar parayı bulmam mümkün değil? Ailemden gizleyeceğim mecburum bilseler üzüntüden ölürler. Yüzlerine bakamam.
Utanilacak bir durum degil ama insan evli olmayinca cok cekiniyor iste karta cekip taksit yapabilirsin bence biz oyle yapmistik cok pahali geldi cunku bu sureclerde bende isten cikmistim sevgilim ödüyor cok zorlu oluyor ama asilar her ay degil ilk ayi oluyosun sonra 2 ay ve 4 ay sonra gidiyorsun bu surecte asilari odeyebilirsin gecici bir is bul gir tedavi masraflarini cikar
Peki hepsini toptan mı ödüyoruz yoksa aşıyı oldukça mı ödüyoruz üzüntüden ölücem galiba çok çaresizim
Toptan degil tabiki oyle bi sey diyen bir yer olursa kabul etme ama surekli zamlanan bir aşı bunuda bil biz ilkini 2500 yaptirmistik 3. Son asi 4000 oldu suanlik asiyi vurdukca ödüyorsun 1 2 ay calisirsan masraflarin cikar cok rahat üzülme geciyor sadece erkenden doktora gitmen lazim gecikme bu konuda kadinlar icin önemli
Gittim zaten bir iki altın minik bilekliğim var ilk doz 4000 tl se o çıkar ama diğer paralar mümkün değil ailemin aldığı bileklik vardı onu da satacağım mecburen ah ne hallere düştüm ağlaya ağlaya çıktım klinikten kimsesiz zavallı gibi o smear işlemi çok acılı bir işlemmiş
Doktorum cok iyidir ve sunu biliyorjm genital sigil yapanlar zararsiz kanserli olmuyormus haberin olsun tabiki testini vermissin iyi yapmissin ama sigil yapiyorsa korkmana gerek yok anliycagin
Ama yanında belki başka tipleri de vardır o yüzden hpv testi verdim. Umarım yoktur ve smear temizdir umarım.. belki bu hastalık kendime iyi davranmayı öğretir kendi değerimi bilemedim hiçbir zaman. Hep herkesin mutluluğu sağlığı önemli oldu. Şimdi kendim baş etmek zorundayım. O pislikte beni kandırmışlığıyla kaldı öyle beni ortada bıraktı. Doktordu üstelik. Kalkıp bana böyle oldu desem ne fayda.
Neden ayrildiniz bilmiyorum ama belki soylemende fayda vardir belki kendi bile farkinda değildir sorumlusu ikinizsiniz dikkat etmeyende o bence bi haber ver derim ben
Sorumlusu o çünkü ben kimseyle birliktelik yaşamadım suçum günahım yok
Manevi anlamda çöktüm maddiyat desen ayrı rezalet zaten
Benim gibisin ayni ozaman kesinlikle konusman gerekiyor hatali olan tamamen o sen bilmedigin içinde bulasio bulasmadigini anlayamazsin ayrica doktor olanda o kesinlikle konus ve bu durumu bildir masraflarini karşılasın
Ya bana iftira atarsa çirkinleşirse
Bu konu biraz kotu ama iliski yasadiginizda daha once yapmadihini biliyorsa cirkinlesecegini sanmam kendinde biliyodur belkide oldugunu dikkat etmedi belkide haberi yok zor bir konu insani supheye asiri itiyor
Evet biliyordu. Allah’ın cezası. Hem beni ortada bıraktı hem pisliğini bulaştırdı gitti !!!
boş ver korkmana gerek yok kendini caresizde hissetme en kisa surede tedaviye basla ilerlemesi dursun emin ol asi ilerlemeyi cikmasini falan cok önlüyor
Negatif çıkarsam ancak aşı oşabilirmişim pozitifsem olamam çok çok üzgünüm
Oyle bi sey yokk yalan konusuyorlar her sigil ciktiginda gidip yaktirio para vermen icin yapılıyor sakın kanma benim cikti gittim genel anesteziye soktular alakasiz bende bilmiyom panikten iste kabul ettim asinjn konusunu acmadi sci cektim tam iyilesmeden 1 ay sonra geri cikti sigiller baska doktor buldum gittim sagolsun cok iyi dediki güncel olani yok etmez ama yeni cikanlara engel olur asi olduğumdan beri sanki hpv degilim hicbi sey cikmiyor
Peki sen test yaptırdın mı hangi tip olduğunu öğrenmek için? Benim siğillerin üstüne bir şey sürdü sadece dondurma işlemi yapmadı?
Bak ben o testi vermedim ama sevgilim verdi agzina ettiklerim negatif cikmis sonuc megersem kanserli degil hani o manaya geliyomus ama bulasir eder bilmem ne dememisler buda yok sanmis ondan basima patladi benim doktora gittigimde bana dediki doçent kendisi hpv sigil yapiyorsa kanserli olmaz 2 tipi sigil yaparmis genitalde bunlarxa zararsizmis zaten oyuzden cok korkmana gerek yok adam bu jsin uzmani ismini verehim bi incele bak dilersen (ilker kahramanoglu )
Ben verdim test çok kötü bir işlem. Bebeğim olursa ilerde ona da bulaşacak çok üzülüyorum
Geçmiyo maalesef ne yaparsan yap kalıyo yinede çok kötü bişey
Ama geçiyor dedi doktor vücuttan 2 yıl içerisinde
Geçmiyo geçti sanıyosun tam geri çıkıyo kaç günde müdahale edildi
2 3 ay içersinde fark ettim hemen gittim
Siğil çıkınca biraz bekledim farklı bir şeydir diye sonra 1 ay içerisinde hemen gittim geçmeyince
Erken müdahale yani
Çok da erken müdahale değil Ama Koku kaşıntı var mıydı
İnsanlar senelerce farketmiyor sadece krem sürdü doktor yoğun bir siğilim yok ve minik gerek yok dondurma yakmaya dedi özele gittim ayrıca smear ve hpv testi de yaptırdım akıntı vardı evet mantar sandım hatta inatla gitmedim doktora
Evet fark etmiyor geçmiyor işte etmeyince de sonra tedevi uyguluyosun geçti sanıyosun tekrar çıkıyo mantar sandın ondan mı 2-3 ay gitmedin
Tabi ki siğil çıkınca çok korktum kimsesiz gibi doktora gittim o acılı testleri oldum ailemin haberi olamaz. Bilseler üzüntüden ölürler. Bu işte kendi başımayım.. üstelik işten ayrıldım 1 ay önce kredi çekmem gerekiyor test sonuçlarını bekliyorum zamanında aldığım bir iki altın bileklik altın kolyemi satacağım o gün gittiğim de 4000 tl bıraktım çıktım
Allah kimseyi bu duruma düşürmesin çok üzgünüm bir kadın olarak
İşte koku ve kaşıntı olduğunda gitsen erken müdahale olmuş olurdu bu kadar kafana da takmazdın zorlukta çekmezdin sevgilinden mi bulaştı
Amin de ALLAH düşürmüyo yanlış dua ediyosun şu an dua ettiğini düşünüp günaha girme
Evet 2 yıllık sevgilimden hamde ilk ilişkiydi ve doktordu. Ayrılmadan 3 ay önce yaşadım yaşamaz olaydım. Şimdi ben bu durumu kendi başıma atlatmak zşeındayım kime neye kızacağım
Çok üzgünüm çok kötüyüm ailem duysa hem üzüntüden ölürler hem reddederler yazıklar olsun bana
Hm enterasan o nasıl doktormuş
Duyurmamaya çalış o zaman
Özele gittim işte devlete gitseydim sonuçlar sisteme düşerdi o yüzden özele gittim
Beni takip eder misin
Özelde test için 4000 bin TL mi verdin
Evet muayene smear ve hpv testi … mahvoldum ben kredi kartından çektim hep. İki tane minik ince bilekliğim kolyem vardı onları satacağım
Niye satacaksın
Param yok çünkü tedavi olmam gerekiyor
Takip etsene beni bi
Ne diyeceksin ben sana para veririm bir şeyler mi diyeceksin karşılığında ben o.. değilim lütfen hpv oldum diye öyle muemale etmeyin dilenci de değilim
Ne alaka para mevzusundan önce takip et dedim sana zaten görmedin sana herhangi bi muamele yaptığım yok ki beni herhangi başka bi erkekle karıştırma soruna sana herhangi bi kulp takmaya falan gelmedi konuşmak için geldim herkesin başına her şey gelir
Aşısını falan olamıyor musunuz? yemeyle içmeyle geçmez ki böyle şeyler
Bağışıklığı güçlü tutmak zorundayım
doktor aşı vermedi mi?
Tedavi edilince normal yaşantına devam edebiliyorsun. Virüs gitmiyor ama etkisi kayboluyor
İyi beslen, sigara varsa bırak, egzersiz yap. Stresten uzak durmaya çalış
Vitaminleri ihmal etme
Kimden kaptin
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Oh mu olsun siyeceksin hayırdır?
Yo merak ettim
Dikkat et