Hastayım
Başım dönüyor uyuşuyor
Bacaklarda kol vücut ağrısı var uyuşma
Dudaklarım kuruyor
Midem bulanıyor bulanıyor
Eris oldum ve geçmedi 20. gundur.
Ve öleceğimi hissetmem normal mi yoksa hastayım diye mu başına gelen var mı?
Başım dönüyor uyuşuyor
Dudaklarım kuruyor
Ve öleceğimi hissetmem normal mi yoksa hastayım diye mu başına gelen var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ölümü her an hatirlamaliyiz sadece hastayken değil tövbe de etmeliyiz. Çok geçmiş olsun yüce Rabbım şifa versin inşallah
Teşekkür ederim
Rica ederim. Ama morelini iyi tut.
Hastayım
Başım dönüyor uyuşuyor
Dudaklarım kuruyor
Ve öleceğimi hissetmem normal mi yoksa hastayım diye mu başına geldi mı?
Hasta oldugun için böyle düşünüyor olabilirsin. Ama iyi taraftan bak. Belkide hatalarını gözden geçirip birdaha aynı hataları yapmamalisin. Diyer bir konu dünyada çektiğin ağrılar acılar hastalıklar günahlarına kefaletir. Sabır et şükür et. Dua et zikir çek sana iyi gelecek.
Teşekkür ederim çok saolun
Rica ederim 🤲🤲
Umarım kısa sürede iyileşirsin hasta olduğun için korkman çok normal
Çok teşekkür ederim
Panik atak olabilirsiniz
Bunlar benim 5 yıldır hep başıma gelen şeylerdir, gereksiz yere hayatı zindan eder. Asla takmayın hep iyi olduğunuzu hissedin zamanla düzelecektir.
Allah için doğruyu söyle ailemden ayrılacağım diye üzülüyorum yoksa korkum yok zaten her türlü öleceğiz ama erken ölmek istemiyorum .
Ve ilerliyorsun gibi geliyor virüs oldum. ve iyi olamıyorum
Yalvarıyorum anlatın lütfen gece uyuyamıyorum bu düşünce bitirdi beni siz nasıl düşünüyorsunuz ben hissetmeme korkuyorum
Bu korona varyantı olan Eris'ten bahsediyorsunuz sanırım. Düzenli olarak su için kaygıyı önlemek için ilaç yoksa bitter çikolata iyi geliyor diye biliyorum çok duydum yani. Bir de papatya çayı tavsiye ederim.
Bazıları ölmeden hissedermis baktım interneteen ve bundan korkuyorum
Evet indan bahsediyorum şu içiyorum
İnanın ben bunu bu sitede anlatmaktan utanır oldum 😀 Ben sınıra askere giderken ve daha 3 gün önce 1000 km yol yaparken bende de oldu ama çok şükür bir sıkıntı yok. Dayımı da kovid belasından kaybettim ama ben de hiç aşı olmadım şöyle düşün öldürmeyen Allah öldürmüyor. Vesvese sadece 😅
Öleceğini ki hissetmiştin durduk yere u, uluyor muydun nasıl oluyordu ki
Hatta sezgileri 6. hisleri kuvvetli biri olduğum için ırak sınırında şehit olabileceğimi çok düşündüm ama nasip değilmiş, Allah'ım izniyle yiyeceğimiz ekmek varmış.
Bende işin başlangıcı 2018'de 2 yıllık fitness macerasını bıraktığımda başladı.
Panik atakla çok cebelleştim, şiddetli göğüs ağrısı kalp krizi korkusu ailemden ayrılma korkusu ve irritable bağırsak sendromu kanser gibi geliyordu ama tertemizdi sonuçlarım 😅 çok şükür ki.
Çok şükür olsun inşallah iyi olurum bende
Evet benim son 5 yılım hep haksızlıklarla hastalıklarla geçti kendimi bir dönem evde sorguya çektim geçmiş analizi ve gelecek kaygısı çok sıkıntılı. İnanır mısın bu sene çok yakın bir akrabam (uzman çavuş) yoğun şekilde aklımda olduğu günde memlekete gelirken eşi ve kızıyla elim bir kazada vefat etti yani içime çok ayan oldu. O gece ramazan gecesiydi ve şoktan kanım dondu sahur vaktinden sonra kendime tuzlu ayran hazırladım falan zor kendime geldim. Ama gel gör ki her aklımıza gelen, her rüyamızda gördüğümüz gerçek çıkacak diye bir kural yok.
Senin de başını ağrıtmak istemem ama kısaca anlatmaya çalıştım.
Üstelik bu korona belası ben askerdeyken gelmişti, beni ailemden ayırır mı korkusu vardı ama çok şükür ki bir şey olmadı.
Ya birde o kadar. çok. inanıyorum buna ki yarın özür dilerim çok. afederisnn gusül abdesti alayım diyorum sonraki günlerde bir şey olcak zaten öyle gideyim diyorum. Korkunç şeyler devamlı çok. sukur atlatmissim8x
Atlatmissiniz
Kafam sısmiyor. okudukça bende sakinlesiyorum
Abdestiniz varsa dert etmeyin. Hiçbir şey olmaz, evet zor süreçlerden geçtim çok teşekkür ederim. Daha eskilerden sayamadığım bir sürü korku ve zorluk da var. Evet sakin olun korkacak hiçbir şey yok bolca dua edin zikir çekin iyi gelir. Sakinleşmeniz beni de sevindirir.
Dayımdan sonra çok şiddetli bir panik atak sonucu evden dışarı adım atamamıştım ilaç alana kadar. O süreçte aşırı çarpıntıya (kriz gibiydi) iyi gelen şeylerin başında Ya Fettah zikri çok yatıştırdı beni.
Obesif komplus bo, üçlüğü varsi ttitizlik hastalığı ölmeden bir gün iyi olsam dersim şimdi hastalığım bir anda geçti o yüzden korkuyorum birde zaten güçsüzüm hastayım dediğim gibi.
Ama gerçekten anlattıklarının azda olsa rahatlattı çok teşekkür ederim Allah razı olsun gerçekten temiz insansınız ben seletra kullanıyordum doktora gidip aynısından yazdırmaya fayda var galiba
Teşekkür ederim siz de öylesiniz. İnanın söylediğim yalan falan değil kendinize boşu boşuna eziyet etmeyin diye rahat olun. Bende de titizlik var tabi ki. Ve bu ölüm kaygısı öldürmez ama süründürür hastalığı da atlatmanızı erteler huzur önemli çünkü. Ben citoles rexapin kullanıyordum rexapin'i bırakmak zorunda kaldım diyeyim ağır uyku uyutuyordu. Şimdi yarım citoles ile bile sosyal anksiyeteyi bayağı alt ettim çok şükür 😀
Çok çok. şükür nerelerden geçmişiz daha iyi olursun oluruz tüm insanlara. sifa diliyorum teşekkür ederim hakkınızı helal edin gerçekten fikir ve yorumunuz beni iyi etti
Ne demek helal olsun, siz de helal edin. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Helal olsun teşekkür ederim
Rica ederim 😀 Arıca canınız sıkkın iken internetten hastalık araştırıp da rahatlamak imkansız, hep moral bozan yazılar olur onlara hiç bakmayın derim. Hayırlı geceler.