Kanal tedavisi olucam ve sinirimin çıkması lazım ama doktor günlerdir sinirimi ne ilaçlarla ne iğnelerle öldüremiyor. Napmam lazım?

1 defa doktora gitdim ama doktor dişlerimi üstden törpüleyib Plombladı. (Türkçem pek iyi değil bazı sözleri çeviremiyorum kusura bakmayın anlatmaya çalışacağım:) Plomb yanı Kanal tedavisi sonrası eski dişe benzer bişey yapıyolar ya ondan. Neyse bu doktordan sonra ağrımayan dişlerim ağrımaya başladı ve 1 hafda sonrasında artık su bile içemiyordum yemek yiyemiyordum konuşduğum da dişlerimi fırçaladığım da bile fazlaca acı oluyordu dayanılmaz bir şey ve ilaçlarda ağrımı kesmiyordu. O yüzden başqa bir doktora gitdim ve oda dişimin çirk etdiğini söyledi yani nasıl söylesem iltihablanma diyorsunuz galiba onu temizledi ve Kanal tedavisi yapacağız dedi Dişime İlaç yerleştirdiki sinirlerim ölsün 2 gün bekledim ve gitdim bu gün 4den fazla iğne yapmasına rağmen sinirimi hiss ediyordum ve isdemsizce yerimde Duramıyordum acısından. Kendim de çok zayıf birisiyim iğneden de korkarım Bayılırım kalbim hızla çarpar böyle iğneler yapılınca ve bayılırım ama inanın 4den sonra iğneleri sayamadım bile o kadar çok acıyorduki çıkaramadı doktor sinirimi o yüzden yine dişime bi ilaç koydu ve 2 gün sonra gel merak etme Öyle bir ölücekki sinirin iğneye bile gerek kalmıycak dedi. Ama sabahtan beri dişim öyle bir ağrıyorki ilacta büyükmü oldu ne anlamıyorum dişlerimi kapatamıyorum konuşamıyorum yemek yiyemorum çünki yemeği çiğneyemiyorum üstdeki ağrıyan bi dişim altdaki ilaca değiyor ve basdırıncada altdaki de ağrıyor yani 2si birden ağrıyor. Ya 2 gün sonrada sinirim ölmesse o zaman ne yapacağım? Bu sinir neden ölmüyor neden bu kadar fazla acı çekiyorum sabahdandır sadece ağlıyorum çünki Acı eşiğim çok kötü hiçbir acıya dayanamıyorum ve bu benim için çok kötü bir durum. Anestezi ile yaptırmak isdiyorum ama evdekiler izin vermiyor Acı çeke-çeke de yapamam isdesem de acıya karşı dirençli olamıyorum isdemeden doktorun eline dokunuyorum yermden zıplıyorum acıdan az daha. 😔😔😔

Güncellemeler
+1 yıl
Doktorla Randevum yarın ama az önce diş etimin beyaz mavi karışımı bi halde olduğunu gördüm üstelij birazda şişmiş Neden böyle oluyor neden düzelmek yerine kötüye gidiyor Antibiotik Almaya başlıyacağım bu günden ama başka bir tedavisi yokmu bunun Bi doktorun iyi olduğunu nasıl anlıyayım artık 😔😔😔
Kanal tedavisi olucam ve sinirimin çıkması lazım ama doktor günlerdir sinirimi ne ilaçlarla ne iğnelerle öldüremiyor. Napmam lazım?