Herkese Merhaba. Yaklaşık 40 kilo vererek, hayatımda nasıl nasıl bir değiştiğimin olduğunu, bununla beraber kilo vermek isteyenleri teşvik etmek amaçlı, böyle bir paylaşım yapmak istedim. Aradaki fark hakkındaki düşüncelerinizi de öğrenmek isterim. :)
Kilo vermek, bir insanı en fazla ne kadar değiştirebilir?
şu an çevremde olan kişiler bu halimle çok yakışıklı olduğumu önceki halimin şu an ki halime göre bayağı kötü olduğunu söylüyor ı yüzden şaşırdım kusura bakmayın 😊
Su içimini arttırın, günde en az 1.5 lt, şeker ve hamur tüketimini mümkün olduğunca azaltın veya bırakın, akşam 7.30 dan sonra yemeyin, bir süre sonra bünyeniz alışacak ve kilo vermeye başlayacaksınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Başka insanlara motivasyon kaynağı olacak cinstten bir değişim bu. Tebrik ederim.
Resmen ayrı bır ınsan olmussun ya tebrık ederım
Farklı bir kişiliğe bürünürsün
Başka biri olmuşsun resmen tebrik ederim
Kilolu iken daha yakışıkliymissin
Doğrudur 😄
Mide ameliyatı falan mı oldun
Yok, kendi irademle
O bende birturlu olmuyo 95 kiloyum bende
Yaklaşık 140 kiloydum şu an 95 kiloyum
Gerçekten istemek lazım, kendine inanmalısın
Ama yemek yemeden duramıyorum 🙄🙄
Dua ve gayret
Eşim falan bazen artık diyo yeter
İçindeki boşluğu, eksikliği yemek yiyerek dolduruyordum, beni mutlu eden yemekti
Benide öyle yemek yerken mutlu oluyorum
Ancak, böyle bir değişim yaşayınca çevremdeki insanların bana olan ilgisi bakışı çok değişti
Diet falan uyguladin mi
Zayıflık insanı ciddi anlamda güzelleştiriyor, öncelikle sizi motive eden şeylerden birisi bu olmalı bence
Şeker ve hamur tüketiminden uzaklaştım, şekerli içecekleri bıraktım akşam yemek yemeği bıraktım
Abur cubur yemesem ölürüm 🙄🙄
Gerçekten kilolu halimin daha iyi olduğunu mu düşünüyorsunuz, çok merak ettim 😄
Yemin ederim daha iyi hemde o sakallı olan varya o
Benim kadar abur cubur düşkünü olduğunuzu düşünmüyorum, ben çok fazla tüketiyordum
şu an çevremde olan kişiler bu halimle çok yakışıklı olduğumu önceki halimin şu an ki halime göre bayağı kötü olduğunu söylüyor ı yüzden şaşırdım kusura bakmayın 😊
Tercih meselesi sakallı ve yüzün toplu daha yakışıkliymişsin
Şeker tüketimini bir süre bırakabilirseniz vücut alışıyor ve canınız istemiyor belli bir süre sonra
Deniyecem
Suyu da fazla tüketin ve akşam 7.30 tan sonra yemek yemeyin kısa sürede etkisini görmeye başlarsınız
Biliyormusun su çok fazla içmiyorum benim sorunumda bu
Su içimini arttırın, günde en az 1.5 lt, şeker ve hamur tüketimini mümkün olduğunca azaltın veya bırakın, akşam 7.30 dan sonra yemeyin, bir süre sonra bünyeniz alışacak ve kilo vermeye başlayacaksınız
Deniyecem bakalim teşekkür ederim:)
Rica ederim, başarılar diliyorum 😊
😊😊
Nasıl verdin peki?