Sigara bırakma tedavisi görüyorum. Canım sigara istemeye başladı. İlaç da biraz ağır geliyor. Ne yapmaliyim?

İki ay olacak ilaç kullanıyorum. Bir buçuk aydır da içmiyorum sigara. Ama son iki gündür ilacımı da içtiğim halde canim istiyor sigarayı. Ne bileyim normalde kokusu falan kötü geliyordu artık. Ama nolduysa yine güzel gelmeye başladı. İçtiğimi düşünüyorum hiç içmek istemiyorum yeniden başlarım diye. Ama canım da istiyor. Korktuğum kısım şu; bu kutuyu da bitireceğim sonra kontrole yine gideceğim ama ilaç vs veremeyecekler ben şimdiden böyle olduysam ilacı bırakınca yine başlarım. Bazen diyorum of başla gitsin ya da puff alsam diyorum ama bilmiyorum ya. Zaten ilaç da dengemi bozdu ne uyuyabiliyorum ne iştahım var üstüne durduk yere ağlama krizleri geliyor ilk ay böyle değildi doktora yan etkisi olmadı dedim ama şimdi şimdi oluyor yan etkisi. Sigarayı bırakacağım diye ilaç adi altinda yine bir sürü kimyasal aldım vücuduma. Yoruldum cidden başlayacağım sanırım yeniden.

Güncellemeler
+1 yıl
Bir de şu var hem cevremdekiler hem hastanede karşılaştıklarım daha once champix ile bırakmış ama bir süre sonra yine başlamış. İlac kullanmanin bir süre idare ettiğini sonra yine başladıklarını söylüyorlar. Eğer çok dayanamazsam yani psikolojik olarak dayanmamaktadır bahsediyorum, içerim çünkü sağlığım önemli ve buna psikolojik sağlığım da dahil. Ama nikotin bandı da alırım çok icmemem gereken zamanlar onu kullanırım. Bilmiyorum bekleyeceğim bir süre daha.
Sigara bırakma tedavisi görüyorum. Canım sigara istemeye başladı. İlaç da biraz ağır geliyor. Ne yapmaliyim?