Sağlık Kalçalarımın yanlarını nasıl daha belirginleştirebilirim? celibonlumakarna Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Popom arkaya doğru çıkık ama yanlardan çıkık değil düz gibi🥺 Güncellemeler+1 yıl Foto ppde Kalçalarımın yanlarını nasıl daha belirginleştirebilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Squat yapın 0 0 Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl zaten kocaman daha ne yapacaksın ki belirginleşmesi için? 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. squat yap zaten külot seçimin ideal olmuş. Aslında ilk adamı atmışsın :D 0 0 Yorumla
Sovereign29 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bebeğim taş gibisin. Daha ne kadar belirgin olmasını istiyorsun😘 0 0 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Benimki her iki açıdan da geniş ve çıkık ama sevmiyorum ya. Seninki ideal gibi aşko. 0 0 Yorumla
Mustafa551453 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Evde egzersizler oluyor onları yaparak olur şuanda iyi 0 0 Yorumla
DoRu_K Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 89% +1 yıl Squat çalıştırıyorduk spor salonunda ve faydasını gören çok vardı tavsiye ederim 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Bence daha güzel yanlara genişleme güzel değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güzele benziyor kaç kilosun biraz dhaa kilo alsan çıkar yanların da 0 1 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl 58 kiloyum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Spor spor spor squat squat squat bide az ye kanka kazan gibi olur yoksa yakında kötülemek için demiyorum seni düşündüğüm için diyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Allah baska dert vermesin ne kadar uzucu bi durum tabi, aglayalim beraber😭😭 0 0 Yorumla
Meliha332 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl İyi de çyle daha güzel ama spor yaprak çıkıyor heralde 0 3 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Hayır ama hatların belli olması daha güzel Yorumla Meliha332 +1 yıl Youtubeda var videolar istersen onlara bak bir Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Attım ama Yorumla
istanbully34-8 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Off aşırı güzel ya bu ne böyle 😍😍🔥 1 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl squat yapıyo musun 0 2 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Hayır Yorumla axiakrep +1 yıl güzel gtün var şekil alır Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 473 cevap paylaştı. En güzeli öyle işte... 0 9 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Yo değil🥺 Yorumla _Hans_ +1 yıl Sen Kardashian gibi olmak istiyorsun anlaşılan Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Evet dkfjs Yorumla _Hans_ +1 yıl O zaman bol bol Twerk ve Squat yapmalısın... Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Twerk sjfjjs Yorumla _Hans_ +1 yıl Evet Twerk, kalçayı büyütmede en etkili yöntemlerden birisi Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Teşekkür ederim denerim yalnızken 😂 Yorumla _Hans_ +1 yıl Dene tabiki, internetten twerk dance videolarını aç Bi yandan da uygulamaya çalış... Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Tamam😂 Yorumla
mimaradamm87 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Sağlık konusunda 579 cevap paylaştı. Aç kapa ile olabilir. 0 2 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Nasıl Yorumla mimaradamm87 +1 yıl Makas hareketleri Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Belin ince ise takılma fazla yav 😄 0 0 Yorumla
Kayhannnnnn Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Sağlık konusunda 990 cevap paylaştı. Gayet iyi görünüyor :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl boyun uzun olsaydi harika biseydin 0 3 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl 162😐 celibonlumakarna +1 yıl Hayır:( celibonlumakarna +1 yıl Ahahahha
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eminim böyle de güzeldir bebeğim 0 4 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Hayır 🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hani bakim 🥳 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bu dötü nerde görsem tanırım başka üyelikte de ayni foto vardı Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Evet Yorumla
karamssss Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Sguat çalış bence 1 15 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Olur mu öyle Yorumla karamssss +1 yıl Evet neden olmasın ki Yorumla karamssss +1 yıl Manyak çok güzel fiziğin var senin Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Gerçekten mi Yorumla karamssss +1 yıl Evettttttt Yorumla karamssss +1 yıl Çalışmama gerek bile yok neyi düşünüyorsun Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Yanları dümdüz ama Yorumla karamssss +1 yıl Degilll azıcık ele ve dik olması güzel geniş basenli olmak diyorsun ama basensiz basen cikarman için kilo alman gerekli anatomik bir yapı fakat bayildimmm Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Kilo aldım daha önce ama yine olmadı ya:( Yorumla karamssss +1 yıl Bence bunu takma derim gerçekten diyorum sana çok guzelllll 😘😘👋 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Ya teşekkür ederim 😌 Yorumla karamssss +1 yıl Rica ederim belinin kivrimindan çıkık olması ve dik olmasina bak bence çok hoş ve tatlı duruyor Yorumla karamssss +1 yıl Offf xper yetmiyor yaaa Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Hayır başka uygulama kullanmıyorum Yorumla karamssss +1 yıl Çok üzüldüm ya Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Basenlerin mi yok 0 8 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Evet Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Profil resminde ki senmisin Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Evett Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Düz durduğun zaman nasıl görünüyor bu şekilde sadece yandan dik duruyor Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Yandan görünüş güzel ön taraftan bakınca nasıl görünüyor Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Daha geniş olsun isterdim Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Spor falan yapıyon mu Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Hayır Yorumla
unutulmaz3459 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl dedıgım yontemı kullanarak 10 gunde kesın cozum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Görme şansimiz var mi 0 2 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Nauu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görsek yorum yaaprdik Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Derdini seveyim 😂 0 46 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl 🙈😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzülme ya 😅öylede güzeldir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu sen değilsin ki Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Niye değilim ksjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tarif ettiğin gibi değil çünkü 😂 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Yanları düz 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değil 😂 valla sen değilsin bu 😂 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Benim valla ksjf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyide tarif ettiğin gibi değil ki 😂 başka açıdan var mı 🤔 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Nasıl bişey bekliyodunki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne bileyim başka acısı yok mu 😂 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Hayır yok skjfjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen olsaydın eğer olurdu 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşındasın sen bu arada Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Yazıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazıyor yazıyor 23 yaşında olduğun yazıyor 😂 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Görmüş oldun djfjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu fotoğrafdakinin sen olduğunu var sayarsak bunu begenmiyormusun yani 😂 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Evet yanlardan çıkık değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha ne kadar çıkık olacak ki 😂 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Arkadan çıkık ama ben yanlardan istiyorum skfjjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böyle de iyi işte hiç olmasa ne yapacaktin kuru got olsan ne yapacaktin 😂 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Off sinir ediyosun. d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Motive edici bir şey söylüyorum sinir ol diye değil yani Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Sağol ya sjjf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye bu memnuniyetsizlik ya 😂 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Bilmem acaba neden skfjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen söyle memnun olmayan sensin i Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Söylemicem skfjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söyle söyle 😂 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Demicem işte dkfjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa banane banane söyle işte 😂 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Hayır hayır skdjdj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağlarım 🥺🥺 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Çok yaşa sjdjd Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Kötü bişey dedim aslında çevirdi dkjf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne dedin len 😂 gebrr mi dedin 😂 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Evet skfjjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vicdansız 😂😂 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Püü. d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Poponu isirrim 😂 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Isıramaz skfjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nidenn😂 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Üyle sjdjs Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Tamam sjjd Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Nasıl yani 0 2 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Basen Yorumla Mhrrmysrr +1 yıl Görmek gerek Yorumla
isimsizdiyelim3 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Merak ettim ama 0 3 Yorumla celibonlumakarna +1 yıl Neden Yorumla isimsizdiyelim3 +1 yıl Nasıl görünüyor ki Yorumla isimsizdiyelim3 +1 yıl Bence gayet hoş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Squat yapın
zaten kocaman daha ne yapacaksın ki belirginleşmesi için?
squat yap zaten külot seçimin ideal olmuş. Aslında ilk adamı atmışsın :D
Bebeğim taş gibisin. Daha ne kadar belirgin olmasını istiyorsun😘
Benimki her iki açıdan da geniş ve çıkık ama sevmiyorum ya. Seninki ideal gibi aşko.
Evde egzersizler oluyor onları yaparak olur şuanda iyi
Squat çalıştırıyorduk spor salonunda ve faydasını gören çok vardı tavsiye ederim
Bence daha güzel yanlara genişleme güzel değil
Güzele benziyor kaç kilosun biraz dhaa kilo alsan çıkar yanların da
58 kiloyum
Spor spor spor squat squat squat bide az ye kanka kazan gibi olur yoksa yakında kötülemek için demiyorum seni düşündüğüm için diyorum
Allah baska dert vermesin ne kadar uzucu bi durum tabi, aglayalim beraber😭😭
İyi de çyle daha güzel ama spor yaprak çıkıyor heralde
Hayır ama hatların belli olması daha güzel
Youtubeda var videolar istersen onlara bak bir
Attım ama
Bence kalçan harika
Off aşırı güzel ya bu ne böyle 😍😍🔥
squat yapıyo musun
Hayır
güzel gtün var şekil alır
En güzeli öyle işte...
Yo değil🥺
Sen Kardashian gibi olmak istiyorsun anlaşılan
Evet dkfjs
O zaman bol bol Twerk ve Squat yapmalısın...
Twerk sjfjjs
Evet Twerk,
kalçayı büyütmede en etkili yöntemlerden birisi
Teşekkür ederim denerim yalnızken 😂
Dene tabiki, internetten twerk dance videolarını aç
Bi yandan da uygulamaya çalış...
Tamam😂
Aç kapa ile olabilir.
Nasıl
Makas hareketleri
Bence belirgin zaten. İyi yani
Yan plank yapmalısın
Tövbe görmeden ne diyelim 😊
Belin ince ise takılma fazla yav 😄
Gayet iyi görünüyor :)
boyun uzun olsaydi harika biseydin
162😐
Hayır:(
Ahahahha
Eminim böyle de güzeldir bebeğim
Hayır 🥺
Hani bakim 🥳
Ben bu dötü nerde görsem tanırım başka üyelikte de ayni foto vardı
Evet
Sguat çalış bence
Olur mu öyle
Evet neden olmasın ki
Manyak çok güzel fiziğin var senin
Gerçekten mi
Evettttttt
Çalışmama gerek bile yok neyi düşünüyorsun
Yanları dümdüz ama
Degilll azıcık ele ve dik olması güzel geniş basenli olmak diyorsun ama basensiz basen cikarman için kilo alman gerekli anatomik bir yapı fakat bayildimmm
Kilo aldım daha önce ama yine olmadı ya:(
Bence bunu takma derim gerçekten diyorum sana çok guzelllll 😘😘👋
Ya teşekkür ederim 😌
Rica ederim belinin kivrimindan çıkık olması ve dik olmasina bak bence çok hoş ve tatlı duruyor
Offf xper yetmiyor yaaa
Hayır başka uygulama kullanmıyorum
Çok üzüldüm ya
Basenlerin mi yok
Evet
Profil resminde ki senmisin
Evett
Düz durduğun zaman nasıl görünüyor bu şekilde sadece yandan dik duruyor
Yandan görünüş güzel ön taraftan bakınca nasıl görünüyor
Daha geniş olsun isterdim
Spor falan yapıyon mu
Hayır