Şu an acımıyor ama ordan bundan bir yıl önce çıban gibi bir şey çıktı ceviz büyüklüğünde yaklaşık bir yılda iyleşti öyle bir acı yok içinden irin akıyordu ben korkudan doktora gitmedim hatta o yanidnaki iz onun izi
Uzun süre araştırdım ama benzerini bulamamıştım teşekkür ederim cildiyeye gittim bi çeşit ben dediler ara sıra enfeksiyon kapabilir ve içinde kist oluşabilir dediler ama zararı yokmuş ben aldırmak istediğimi söyledim plastik cerrahiye yönlendirdiler ama aylardır sıra bulamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bildiğin siyah nokta değil mi bu dermatolojiye gökçen temizleyip ilaç vs biseyler verecekler öyle öyle zamanla geçecek
Hayır bu yakın çekim değil büyüklüğü bu kadar
Doktora görünmekten korkma. Çok ciddi bir şey bu. Vücudun kurtçuk ya da bit üretiyor olabilir. Hemen doktora görün ve tedavi etsin.
Abartmayn ya gittim doktora bi çeşit ben dedi aldirmazsan kist olabilir ve ara ara akıntı yapar dedi plastik cerrahi ye yönlendirdi
Sanırım bel çukurunda kuyruk sokumuna yakın biryerde. Önce dermatolojiye git o da muhtemelen beyin cerrahisine yönlendirir
Tam kürek kemiğinin yanında
Tahmin ettiğim yerde değilmiş. Dermatolojiye görün o zaman mutlaka
cilt kanserisin canım melanoma diye geçer bunu mutlaka dr a göstermeni tavsiye ederim
Nee nasıl yani
Dr a göster ben uzmanı değilim
Tamam da cilt kanserimiyim gerçekten bu o mu
Benziyor
Allah korusun ama bu ben gibi bir şey değil o içindeki siyah şeyler koparıliuor ve yerine yeniden çıkıyo
Melanom
:(
Hepsini oyasım geldi öyle böyle değil kıl oldum görünce ne bilmiyorum cildiyeye bir gitsene
Acıyor ve siyah nokta gibi koparıliuor çok ilginç bir şey araştırdım buna benzer hiçbisey de yok
Üstüne yatarken acımıyor mu? Bende bsktım da yok evet işte doktora git
Şu an acımıyor ama ordan bundan bir yıl önce çıban gibi bir şey çıktı ceviz büyüklüğünde yaklaşık bir yılda iyleşti öyle bir acı yok içinden irin akıyordu ben korkudan doktora gitmedim hatta o yanidnaki iz onun izi
Doktora git kapsülüyle birlikte alsın onları
Ne ki bu
Çok garip bir şey dermatologa mutlaka git
Comedo nevus cildiyeye git çözerler
Uzun süre araştırdım ama benzerini bulamamıştım teşekkür ederim cildiyeye gittim bi çeşit ben dediler ara sıra enfeksiyon kapabilir ve içinde kist oluşabilir dediler ama zararı yokmuş ben aldırmak istediğimi söyledim plastik cerrahiye yönlendirdiler ama aylardır sıra bulamıyorum
Son durum ne oldu kuzum
Hastaneden randevu vermediler hâlâ gidemedim duruyor
Plastik cerrahi ye yönlendirdi bi çeşit benmiş
Bu ne olm
Bende bilmiyorum
Ne iğrenc insanlarsınız olm
Doktora git ne buraya atıyorsun
Kes sesini
Pislik
Sensin pislik sendede çıkarsa görürsün
kardeş canım mısın rahatsızsan doktora git çaresini bulsun burada mal mal sormakla eline ne geçiyor
Sanane at ağızlı
senden bi bok olmaz mq midesiz
Siye
Nerende bu?
Sırtımda
doktora gittin mi peki
Gitmedim kesin amaliyat ederler bende çok korkuyorum
korkma bence git
Orası neresi🤔
Sırt
Çok killi
Polikistik over sendromu var ondan dolayı öyle