Evcil Hayvanlar Kedimin yanağında böyle bir şey oluşmuş, nedir bilen var mı? çılgınsofistt Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hiç disari da cikmaz bir yere vurmuş diue düşündüm ama kedi sahiplerine de sormak istedim Güncellemeler+1 yıl Yorumlar için teşekkürler Kedimin yanağında böyle bir şey oluşmuş, nedir bilen var mı? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
plütondakahvaltı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Bir sürü kedi baktım ama daha önce hiç görmedim veterinere götürün bence 0 0 Yorumla
b6aby Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Mantar olabilir, veterinere götürmelisin daha fazla yayılmadan 0 0 Yorumla
izmirliazerikizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Mantar olabilir bir veterinere götürün acilen 1 0 Yorumla
ariftotereks Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Veterinere götürdüğünde kolayca çözülür. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 763 cevap paylaştı. Egzamaya benziyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir sürü kedi baktım ama daha önce hiç görmedim veterinere götürün bence
Mantar olabilir, veterinere götürmelisin daha fazla yayılmadan
Mantar olabilir bir veterinere götürün acilen
Veterinere götürdüğünde kolayca çözülür.
Egzamaya benziyor
Veterinere goster