Bir ara uyuz olmuştum, kaşıntı kızarıklık vs geçmişti ama sonra elimde böyle şeyler çıktı. Uyuzdan bağımsız da olabilir bilmiyorum. Su toplamış derler ya, biraz onun gibi. Ne olduğunu bilen var mı?

Bir ara uyuz olmuştum, kaşıntı kızarıklık vs geçmişti ama sonra elimde böyle şeyler çıktı. Uyuzdan bağımsız da olabilir bilmiyorum. Su toplamış derler ya, biraz onun gibi. Ne olduğunu bilen var mı?
Büyük ihtimal nemli bir ortamda kapalı kaldığı için çıkmış. Kaşıntı yapar zamanla onun için hametan travazol tarzı bişi kullanman gerek.
Geçmiş olsun umarım geçer.
Bukaşıkçılık yaşıyordum bir aydır, bulaşık eldiveni takıyordum sürekli. Ben de o yüzden olduğunu zannediyorum. Teşekkür ederim ^^
Aynısı bende de var krem sürdüm geçmedi patlatmaya çalıştım canım öyle bir acıdı ki anlatamam kanadı sonra tekrardan büyüdüler nefret ediyorum adı ne onu da bilmiyorum ki ona göre tedavi yolları arayım
Sağlık ocağı vardı yakında ona sordum, cildiyeye git diyor. Eczacı da uyduruk bir krem verdi ama asla işe yaramadı:/
Öyle mi hmm bende gidicektim sayende gitmeme gerek kalmadı doktorlar bile bilmiyorsa artık ne diyim ama çok pis bir şey bu elini bir yere sürttüğünde çok acıyor sende de oluyor mu
Hem acıyor hemde varlığı beni aşırı rahatsız ediyor. Bence imkanın varsa cildiyeye gitmeyi deneyebilirsin. Bir de ben geçtiğimiz bir ay boyunca part time bulaşıkçılık yapıyordum. Uzun süre ellerim havasız kalıyordu eldiven yüzünden. İşi de bıraktım şimdi, belki o tetiklemiştir, zamana bırakıcam, yapacak bir şey yok gibi😔
Evet ya aşırı rahatsız edici estetik olarak da hoş durmuyor cildiyeye gitmeyi düşünüyorum bakalım bilmiyorum
Eldiven yüzünden değildir ya ben eldiven kullanmadım stresten çıktı muhtemelen
Allah kahretsin bende çok stresli biriyim, eğer o yüzdense şaşırmam. 21 yaşındayım, dökülmekten saçım kalmadı; bunlar da cabası işte:')
Sorma ya bende aşırı uyuz oluyorum baş parmağımda ve yüzük parmaklarımda var 3 tane toplam
Bu hayat şartlarında stres kaçınılmaz
Umarım en kısa zamanda kurtuluruz, Allah baska dert vermesin<3
Amiinn çok sağol geçmiş olsun tekrardan 😊
Teşekkür ederim, sana da geçmiş olsun☺️
Cevap
2Cevap
Kaşıdığın için su toplamış kaşımayı bırak suyu patlatma geçer bir tık egzamaya benzettim ellerini yıkarken çok sıcak su ile yıkama doktora git
Teşekkürler hocam bir de son bir aydır bulaşıkçılık yapıyordum. Bulaşık eldiveni elimde uzun süre kalıyordu, onun da etkisi olabilir mi?
Evet evet ondan oluyor bende bayan kuaförlüğü yaptığım zamanlar saç yıkarken oluyordu ☺️ egzama bu patlatma suları yoksa yara olur
Tatlı tatlı bir kalınır o aman kaşımamaya çalış
Sağ ol hocam tavsiyen için, dikkat edeceğim<3
Kantoron yağı sür eline geceleri yatarken
Merhaba gecmis olsun
türkcesi kabarmak mis almancada Quaddel deniliyor yedigin bir sey bile alerji yapmis olabilir yanma kasinti var mı ?
bi test yaptir derim alerji testi
bu arada senin iki üc cevabina denk geldim gercekten 21 yasindamisin nasil bukadar müthis cevaplar veriyosun🫢
Egzama veya mantara benziyor, kaşıdıkça kaşıyasın gelir tatlı tatlı kaşınır bazende hafif bi yanma olur bunlar belirtileri, iyi bi cildiye uzmanına git verdiği. İlaçları kremleri aksatma geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?