Neyle sınınıyor olabilirim?

23 yaşındayım kendimi bildim bileli babamla aram iyi değil en son 10 gün önce çok ileri gitti bir sebepten kavga ettik kadınlığıma özgüvenimi zedeleyecek düzeyde bu sefer hakaret etti ana avrat sövmüştü gene neyse o gün büyük yemin ettim bu sondu dedim bak kızınım bunu asla demem ama senin bana işin düşecek ve ölüm kalım halinde bile olsa bundan sonra affetmem acıyıp bir yudum su verirsem namerdim dedimAradan 10 gün geçti okula giderken aniden telefon geldi kardeşimden babam hastanede annemde işte çalışıyor başında kimse yok durumu kritik gidip baksana dediler gittim neyse 1 güne yakın başında ben bekledim sonra öğrendik ki inme (beyin felci) geçirmiş şu an ne yürüyebiliyor ne konuşabiliyor yatağa bağlı gibi hastanede yatıyor mama ile beslenecek kısa bir süre dicem o ki Allah beni mi sınıyor onu mu bilmiyorum ama o gün oda dedi sana işim düşmez merak etme ve Hastaneye kaldırıldığı gün felçli gibi yürüyemiyordu ben getirdim ve ettiğim yemini bozdum üstüne bide ağladım bu halde diyeGerçekten sınanıyor Olabilir miyim?
Neyle sınınıyor olabilirim?