Gençler,1 ay önce bacağımda oldu. Bıçak yarası. Doktora gittim ve bana bir oyuk oluşacağını ve oyuğun 6 ayda kapanacağını söyledi. Sizce bu yara kesin bir şekilde iyileşir mi? İyleşmesini 6 aydan kısa bir süreye düşürmek için ne yapmam gerekir?
Lan olum geçer dert ettiğin şeye bak. 3 gün önce devlet kurumunun mülakatında uygulamalı sınavda benden istenen elektriksel bağlantıyı yaparken kontrol kalemini elime oturttum ve kemiğime kadar geldi. Yara iyileşmeye başlıyor şimdi.
Ben doktora gittim ve bana yara kusacak ve bir oyuk oluşacağını söyledi. Oyuğun 6 ayda kapanacağını söyledi.6 aydan kısa sürede nasıl kapanır peki bir bilginiz var mı?
kantoron yagi var boyle yara izlerine falan iyi geliyo baya aktarlardan alabilirsin. ya da bariyer onarici kremler var hametan gibi. Ama kremden cok yagi oneririm baya ise yariyo
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kantaron yağı 5 gün falan oldu kullanıyorum yaranın 6 aydan kısa bir sürede kapanmasını sağlar mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ulan benim elim yarıldı bu kadar endiselenmedim kafanü s1keyim moruk
Kanka ben iyileşmeyecek diye korkuyorum yav. Ben en küçük yarayı bile kafama takıyorum
Kara delik mi lan bu
Yav doktora gittim ve bana dedi ki 6 ayda iyileşir. Ben 6 aydan kısa bir sürede iyileşmesini istiyorum ne yapabilirim
Kedi yara diye *mını görmüş ben bu dertle yaşayamam demiş. Senin durumunda tam ona benzemiş.
Vallahi ben bir şey anlamadım ne demek yani yaram küçük mü? İyileşir mi kesin bir şekilde?
HCKHDITSITDLHCHLSYEAIHCOJCITSURSOHCIYSIYFHO IGDITXOHXOUS8T
Yav noldu yara küçük mü kesin bir şekilde iyileşir mi 6 aydan kısa bir sürede iyileşsin istiyorum
@npwhc Ya haksızmıyım bu yara bile değil ki.
Ama bıçak yarası ha
Demekki kurşun yarası yesen 2 yıl kendine gelemezsin.
Bence de öyle ama iyileşir mi bu yara doktora gittim bana yara kusacak dedi ve sonra oyuk oluşacak dedi oyukta 6 ayda kapanacak dedi.
iyilesmez omur boyu boyle kalcaksin
Kanka korkutmayın beni lütfen gerçekten ben küçük yaraları bile içime dert ediyorum lütfen yav doğruyu söyleyin
Lan olum geçer dert ettiğin şeye bak. 3 gün önce devlet kurumunun mülakatında uygulamalı sınavda benden istenen elektriksel bağlantıyı yaparken kontrol kalemini elime oturttum ve kemiğime kadar geldi. Yara iyileşmeye başlıyor şimdi.
Ben doktora gittim ve bana yara kusacak ve bir oyuk oluşacağını söyledi. Oyuğun 6 ayda kapanacağını söyledi.6 aydan kısa sürede nasıl kapanır peki bir bilginiz var mı?
Başka doktora görün kardeş.
kantoron yagi var boyle yara izlerine falan iyi geliyo baya aktarlardan alabilirsin. ya da bariyer onarici kremler var hametan gibi. Ama kremden cok yagi oneririm baya ise yariyo
Kantaron yağı 5 gün falan oldu kullanıyorum yaranın 6 aydan kısa bir sürede kapanmasını sağlar mı?
saglar 6 aydan kisa surede hicbir sey kullanmasanda kapanir zaten kucuk bi sey bu
Doktor bana öyle dedi oyuk 6 ayda kapanacak
Fito krem kullan geçer