Canlar,1 ay önce bıçakla oldu. Nasıl diye sormayın uzun hikaye. Doktor bana bir oyuk oluşacağını ve oyuğun 6 ayda kapanacağını söyledi. Sizce yara şu an iyileşiyor mu? Ne Yaparsam sara daha çabuk iyileşir? Yara kusmuş ve oyuk oluştu.
Yaraların hızlı iyileşmesi için soğan sarımsak yemelisin xd bu açık bir yara değil ve derin göriniyor iyileşmesi içsel olacağı için dediğim gibi yediklerine dikkat et fakat iz kalmasın diyorsan kantaron yağı sürebilirsin
Peki kantaron yağı oyuğun 6 aydan kısa bir sürede kapanmasını sağlar mı? Bıçak yarası ve 0,8 cm uzunluğunda. İlk olduğu zaman en alta beyaz şeyler gözüküyordu. Bana herkes derin bir yara değil dedi.
İnce bıçakla mı oldu o daha kötü diyorlar :S geçmiş olsun. Kantaron yağı iz kalmaması veya daha az kalması için ama içsel iyileşmesi için zeytin yağı sürebilirsin
Teşekkür ederim. Son bir sorum olacak. Doktor bana yara kusacak ve bir oyuk oluşacağını söyledi ve 6 ayda oyuğun kapanacağını söyledi. Bepanthen plus bu oyuğun 6 aydan kısa bir sürede kapanmasını sağlar mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yaraların hızlı iyileşmesi için soğan sarımsak yemelisin xd bu açık bir yara değil ve derin göriniyor iyileşmesi içsel olacağı için dediğim gibi yediklerine dikkat et fakat iz kalmasın diyorsan kantaron yağı sürebilirsin
Kantaron 3 gündür sürüyorum
Peki kantaron yağı oyuğun 6 aydan kısa bir sürede kapanmasını sağlar mı? Bıçak yarası ve 0,8 cm uzunluğunda. İlk olduğu zaman en alta beyaz şeyler gözüküyordu. Bana herkes derin bir yara değil dedi.
İnce bıçakla mı oldu o daha kötü diyorlar :S geçmiş olsun. Kantaron yağı iz kalmaması veya daha az kalması için ama içsel iyileşmesi için zeytin yağı sürebilirsin
Ucu değdi sadece. Zeytinyağını nasıl kullanacam peki? Ne kadar süre bekletecem? Direk cilde mi yoksa pamuk yardımı ile mi cilde sürecem?
Sen niye bu kadar düşünüyorsun
Ben en küçük yarayı bile içime dert ediyorum. Bu yaranın hızlı iyileşmesini istiyorum.
Bu yara iyileşir ama izi hakkında aynı şeyi söyleyemem maalesef bence ufakta olsa deride hissettirir kendisini
Deride hissettirir ne demek yani anlamadım da. Doktot iz kalacak demişti.
bepanthen plus Dene bi
Doktora danışmam mı lazım? Doğal evde deniyebileceğim bir yöntem yok mu?
O ilaç için doktora gerek yok eczane sorsan bile yeter ve doğal yöntem bilmiyorum netten bakmak lazım
Teşekkür ederim. Son bir sorum olacak. Doktor bana yara kusacak ve bir oyuk oluşacağını söyledi ve 6 ayda oyuğun kapanacağını söyledi. Bepanthen plus bu oyuğun 6 aydan kısa bir sürede kapanmasını sağlar mı?
Oyuk oluşmuş durumda.
Evet temel amacı çabuk iyi etme o ilacın
Çok teşekkür ederim
Rica ederim