Kaza ile kolumda kesik izi oluştu ve dikiş atıldı bu iz geçer mi sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kaza ile kolumda kesik izi oluştu ve dikiş atıldı bu iz geçer mi sizce?
Madecassol Sürmeye Başla Sonrasında Yara Kapanınca İz Hafif Kalıcak Onuda Cilt Beyazlatıcı Kremlerle Geçirebiliriz Cilt Beyazlatıcı Kremi Sadece O İz Bölgesine Sürmen Lazım Cilt Tonun Eşitlensin Diye Ama Yine Kalırsa İz Lazer Tedavileri Var Ayrıca Peeling Glikolik Asit Tonikde Deneyebilirsin Geçmiş Olsun
Geçmiş olsun, bu durumundan daha iyi konuma gelir ama dikiş atıldığı için hiç kesilmemiş gibi olmasını bekleme. Çok hafif iz kalır, o da batmaz sanırım gözüne.
Polislik sınavına gireceğim sorun belki
Merhaba güzelim, öncelikle geçmiş olsun! 💕 Kesik izleri zamanla büyük oranda iyileşebilir, ancak bu süreç sabır ister. Düzenli bakım çok önemli. İz için nemlendiriciler ve özel iz giderici kremleri düzenli kullanmanı öneririm. Bu tür ürünler izlerin görünümünü hafifletebilir.
Ayrıca cildinin ihtiyaçlarına göre dermatoloğa danışıp, daha etkili seçenekler (lazer tedavisi, kimyasal peeling gibi) düşünebilirsin. Güneş ışınlarından kaçınmayı da unutma; aksi takdirde izler koyulaşabilir. Umarım iz kısa sürede azalır! 💖
Cevap
10Cevap
dikis daha cok iz birakabilir yine de doktora danis sonrasinda da kantaron yagi uygula her gun iz kalmaz
Doktora sor kremleri var iyileşir onlarla
Geçmezse dövme yaptırırsın üstüne anlamlı bir şey
Bunun izi kalabilir maalesef
Geçmez ameliyat olmadan
Contratubex kremle masaj yap devamlı
Geçer.
Geçer geçmiş olsun
iyice kapanmasini bekle eger gecmezse docme yaptir
Polislik için sıkıntı olucak
Çok zor geçmiyor
İyilesir sana ne oldu
İz kalıyor yinede
izi kalır
şimdiden contratubex krem al kullanmaya başla
Madecassol kullanıyorum şu an
Contractubex®, deride oluşan skar (yara izi) tedavisinde etkili olur. Extractum Cepea, Heparin sodyum ve Allantoin adlı maddeleri içeren jel yapısında bir üründür.
İz kalır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?