Sağlık Çok hastayım üşüdüm galiba, ne iyi gelir doktora gitmek istemiyorum? Séduire Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Evde ne yapsam ne geçer 😕 Güncellemeler+1 yıl Heyecanlık bir şey yokki olsada böyle olmam Çok hastayım üşüdüm galiba, ne iyi gelir doktora gitmek istemiyorum? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Geçmiş olsun umarım iyileşirsin bence sıcak bir şeyler iç ve bol bol meyve tüket. bir de yat dinlen 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nerelerin ağrıyor ve hastalığını biraz tanımlar mısın? 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 476 cevap paylaştı. Sıcak şeyler tüket çorba bitki çayları gibi dinlen 1 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Sağlık konusunda 360 cevap paylaştı. Nane limon ama içine karabiber de koy, güzelce terle. Sabaha bir şey kalmaz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İyi bir sıcak duş al soğuk algınlığı ilacı iç yorganın altına gir uyu 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ihlamur olabilir veya soğuk algınlığı içebilirsiniz. 0 0 Yorumla
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Soğan suyu kaynatıp için bir kaç kere çok iyi gelir. Geçmiş olsun ✨ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Geçmiş olsun dinlen nane limon 1 günde turp gibi olursun 0 14 Yorumla Séduire +1 yıl Sağol ama yaptım bir şeyler geçmedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi nasılsın örneğin Yorumla Séduire +1 yıl Yeni utandım belimden boynuna kadar ağrıyor sağa sola dönemiyorum bile Yorumla Séduire +1 yıl *uyandım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heyecan olabilir senin Yorumla Séduire +1 yıl Heyecanlık bir şey yok günlerdir böyle geçmedi bir türlü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acaba dedim bende belki bir şeye heyecan yaptı Yorumla Séduire +1 yıl Sana yazacakken güncellemeye yazdım pardon 😕 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heyecan yaptın yine işte☹️ Yorumla Séduire +1 yıl Artık hiç bir şey beni heyecanlandırmıyor biliyor musun hevesim kırıldı benim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben senden daha kötü hiç bir şey yapasım gelmiyor Yorumla Séduire +1 yıl Sen iyisin iyi maşallah konuşmalarından belli seni üzen neyse git düzelt madem bir şey yapasın gelmiyor ben senin gibi değilim ben çok farklı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen iyisin iyi maşallah konuşmalarından belli seni üzen neyse git düzelt madem bir şey yapasın gelmiyor ben senin gibi değilim ben çok farklı Yorumla Séduire +1 yıl Papağanlığa başladın üzülüyorum haline mutluluklar sana Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sicak şeyler tuket ve ayagina çorap giy terliklerini cikarma 0 0 Yorumla
Kadersiz7234 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 88% +1 yıl Neyin var 1 8 Yorumla Séduire +1 yıl Kemiklerim ağrıyor kramp giriyor sağa sola dönemiyorum resmen midem bulanıyor başım ağrıyor berbat bir durumdayım Yorumla Kadersiz7234 +1 yıl Boğazında beyaz leke varmu bak bi Yorumla Séduire +1 yıl Yok Yorumla Kadersiz7234 +1 yıl Ozman tonsilit antibiyotik al Yorumla Séduire +1 yıl Doktora gitmeden dedim ama Yorumla Kadersiz7234 +1 yıl Ateşin var mı Yorumla Séduire +1 yıl Çok değil biraz Yorumla Kadersiz7234 +1 yıl Git duşa gir Yorumla
KlassikBirAdam Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Thlol hot al, kesin çözüm 0 5 Yorumla Séduire +1 yıl O ne Yorumla KlassikBirAdam +1 yıl Eczanede satılıyor sıcak suya dökülen ilaç nane limon gibi ama içinde ilaç var 3 günde diker seni ayağa Yorumla Séduire +1 yıl Kanka ilaçsız evden çıkmadan iyileşmem lazım doktor eczane bana iyi gelmiyor Yorumla KlassikBirAdam +1 yıl O zaman biraz vakit alır ama zencefil bal çörek otu karışımı ye.. Yorumla Séduire +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Sağlık konusunda 821 cevap paylaştı. İlaç falan iç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Geçmiş olsun umarım iyileşirsin bence sıcak bir şeyler iç ve bol bol meyve tüket. bir de yat dinlen
Nerelerin ağrıyor ve hastalığını biraz tanımlar mısın?
Sıcak şeyler tüket çorba bitki çayları gibi dinlen
Nane limon ama içine karabiber de koy, güzelce terle. Sabaha bir şey kalmaz
İyi bir sıcak duş al soğuk algınlığı ilacı iç yorganın altına gir uyu
Ihlamur olabilir veya soğuk algınlığı içebilirsiniz.
Soğan suyu kaynatıp için bir kaç kere çok iyi gelir. Geçmiş olsun ✨
Geçmiş olsun dinlen nane limon 1 günde turp gibi olursun
Sağol ama yaptım bir şeyler geçmedi
Şimdi nasılsın örneğin
Yeni utandım belimden boynuna kadar ağrıyor sağa sola dönemiyorum bile
*uyandım
Heyecan olabilir senin
Heyecanlık bir şey yok günlerdir böyle geçmedi bir türlü
Acaba dedim bende belki bir şeye heyecan yaptı
Sana yazacakken güncellemeye yazdım pardon 😕
Heyecan yaptın yine işte☹️
Artık hiç bir şey beni heyecanlandırmıyor biliyor musun hevesim kırıldı benim
Ben senden daha kötü hiç bir şey yapasım gelmiyor
Sen iyisin iyi maşallah konuşmalarından belli seni üzen neyse git düzelt madem bir şey yapasın gelmiyor ben senin gibi değilim ben çok farklı
Sen iyisin iyi maşallah konuşmalarından belli seni üzen neyse git düzelt madem bir şey yapasın gelmiyor ben senin gibi değilim ben çok farklı
Papağanlığa başladın üzülüyorum haline mutluluklar sana
Sicak şeyler tuket ve ayagina çorap giy terliklerini cikarma
aferin al sıcak çorba iç
Sarılmamız lazım çözümü yok
Neyin var
Kemiklerim ağrıyor kramp giriyor sağa sola dönemiyorum resmen midem bulanıyor başım ağrıyor berbat bir durumdayım
Boğazında beyaz leke varmu bak bi
Yok
Ozman tonsilit antibiyotik al
Doktora gitmeden dedim ama
Ateşin var mı
Çok değil biraz
Git duşa gir
İki bira iç birşeyin kalmaz
Bol bol sıvı tuket ve terle
Ihlamur kaynat
Thlol hot al, kesin çözüm
O ne
Eczanede satılıyor sıcak suya dökülen ilaç nane limon gibi ama içinde ilaç var 3 günde diker seni ayağa
Kanka ilaçsız evden çıkmadan iyileşmem lazım doktor eczane bana iyi gelmiyor
O zaman biraz vakit alır ama zencefil bal çörek otu karışımı ye..
Teşekkür ederim
ibuprofen
Yat dinlen
Terleyip duş al
Nane limon iç
Bali çek
İlaç falan iç
Limonlu sıcak çay