Trol soru değil, cidden bu kış özellikle, donuyorum diyebilirim.
Pekmez ve alkol içmek dışında ne iyi gelir?
Pekmez ve alkol içmek dışında ne iyi gelir?
önce bi kan tahlili ver neden üşüdüğünü bilelim ona göre çözüm buluruz
bu arada direncini yüksek tutacak kaliteli cerezler ceviz badem fındık fıstık kuru üzüm tüket proteinin ve D vitamimini bol al çayı azalt sıvı tüketimi ve yürüyüşü abart
alkol işe yaramaz zaten anlık ısıtır sonra daha fazla üşütür
üşümenin en büyük sebebi alışkanlıktır
mesela içlik ile gezersen üşürsün
kalın giyinirsen hep üşürsün
fazla kat giyinme
oyle giyindiğinde vücüt o katlara alışıyor
iyi bir mont al içine de bir şey giy yeter
demir eksiliği de bir sebep ama alışkanlık kadar değil
üşümekten korkma vücudu üşümeye alıştır
Alkol ne alaka la, haram bro.
Ekstra bir seyler giy, bir degil uc dort corap giy gerekirse, kalin ust giy iki tane ust uste bide hirka falan. Altina da siz kizlarin zaten cok sevdiginiz taytinizdan ya da kislik mi deniliyor ondan giy icinde o dursun hep ustune de ne giyorsan artik pantolon mu ne ise iste...
Demir eksikliği vardır belki kansızlık yapiyordur. O da sürekli yorgunluk hissi, uyku hali,üşüme falan yapar. Ceviz içi, pekmez, dalak, ciğer bunlar iyi gelir.
Teşekkür ederim🙂
Bimdeki kapalı kuruyemişleri alıyorum genelde. Onlar da fayda eder mi? Kendim kırmıyorum ve paketli ya, katkı maddesi falan var mıdır sence?
Cevap
54Cevap
Kan tahliline baktırıp doktorun tavsiyesine göre hareket etmen gerek. Biz ne dersek yanlış yönlendirmiş oluruz.
Uzman kişi daha iyi bilir.
Ayaklarını ılık zeytin yağı ile ov 30 dk galoşla beklet sonra yıka faydası olur👍
Bende de aynı sorun var tatlım maalesef ama havalarda çok soğuk normal kalın giyin termal içlikler kurtarıcı oluyor bu durumlarda
Teşekkürler ☺
Alkol soğuğu hissettirmez belki ama insan işte hissetmeden hasta oluyor. Sana önerim sabahları aç karnına bal ile sütü karıştırıp içmen. Pekmezde iyi ama ballı süt kadar olabiliceğini sanmıyorum bu arada yeşillik en lazım olan şey. 😊👍
aşırı üşyorsan bu kan ve vitamin eksiği olabilir.. onun dışında kalın termal içlikler var kış için onlar olabilir, tahin pekmez, sıcak salep, ıhlamur bunlar iyi gelebilir.. geçmiş olsun 🙏
Pekmez alkol dışında helva iyi gelir sabahları ama olsa sıkıntı dersen termal içlik şart heleki bu kış çok sert kendinize ve sağlığınıza dikkat etmek gerekir
D vitamini eksikliği yapar. Demir eksikliğin olabilir. Ayrıca bir kan testi yaptırmanı tavsiye ederim
Kan yapıcı şeyler yemelisin.. ayrıca kalın giyin.. termal şeyler giy.. karabiberli çay iç mesela.. o baya ısıtıyor ☺️
spor yapmak, eğer düzenli spor yaparsan kas hücrelerin artacağı için mitokondrilerin aktivetesi de yükselecek ve vücut ısın yükselecek
Kan değerlerini kontrol ettir, duruma göre doktor gerekeni söyler
Keçiboynuzu özü ama pekmez değil bu en işe yarar yolu budur
acı şeyler vücut ısını arttıracağından sıcak tutabilir:)
Papatya çayı zencefil birde sık sık helva yiyebilirsin
Bu kış çok soğuk geçiyor bende üşüyorum ama gelip sormuyorum çünkü çözümü belli.
Kalın giyinip sıcak şeyler içeceksin
Istediğimi sormakta özgürüm. Ayrıca o kadarını ben de biliyorum ama ona rağmen üşüyorum, ısıtsa da 1 saat falan gidiyor. Belki ısıtan bir ot ya da benzeri bir şey vardır diye düşündüm.
Bol bol Su iç havuç ıspanak avokado elma ye sakın hazır meyve suyu falan içme kandaki ph değerleri ne kadar yüksekirse okadar vücudun üşümez asidik beslenmeden kaçın
Kanka, sen içindeki psikolojik sorunları cozmen lazım sonra
?
Ne mutlu sana 👻 Iyi geceler
😅👐
Taciz etmezsen sevinirim 🙂 Iyi geceler
Üzmeye çalışmıyorum ama mesajlaşmamaya çalışıyorum kimseyle 😊 Iyi geceler
Ok ok ok? Noluyor? Beni yeterince iyi tanısaydın, _az vs diye emir kipiyle konuşmak yerine güzelce rica etmen gerektiğini bilirdin. Yarım ağız istekle yazıp da sonra trip atma bana:) bye
Istanbullu? Izmirliyim ben 🙂 Evet. Centilmen erkek yok ne yazık ki. Sürekli niye yazmadın, niye yazdın, niye yaptın, niye niye niye.. Bir de böyleleri önemsiyor gibi görünür ama rica etmeyi de empati yapmayı da bilmez. Nasıl sevgiyse🙂 Laf da taniyinca boyle oluyor demek😊
Bazı insanlar gibi insanları ırkına göre, cebindeki paraya göre, penis boyuna göre, kaslı olup olmamasına göre ya da popüler olup olmamasına göre gömmüyorum. Bir baktığım karakter, o da olmayacaksa neden vaktimi harcayayım? 🙂 Ayıcığıma sarılırım daha iyi. En azından seviyor gibi yapıp sonra manipüle etmez 😅
Yakın gibi gözükmüyorum, yakın hissediyorum. Insanları sevmek istiyorum 😊 şu an da mesela sen zengin oldugunu ogrensen, o enerji bana da isler ve ben de mutlu olurum senin adina. Ben insanlarin mutluluklarindan haz etmeyen biri degilim asla. Sadece manipulatif insana sabrim kalmadi.
O seçeneklere göre ayırmıyorum cümlesinden bunu mu anladın? Kesip attığım tırnak bile senden daha değerli konum da şu an. Vakit kaybı saydığım kriter de biriymişsin, yazma 🙂
Bye..
O dediğim şeye verdiğin o tepkiden sonra hatırlamasam da olur. Hafızam da kalmasını istemiyorum böyle insanların, belki de daha önce de böyle bir halini görmüş ve ona göre silmişimdir. Senin de dediğin gibi düzgün bir kişilik severim, yamuksan silmişimdir 🙂
Konuştuğum kimse yok 🙂 Iyi geceler
bekarsan evlenmek. değilsen içlik falan giyinmek pamuklu donlar atletler. ayakta patikler yün örgü çoraplar. c vitamini yüksek gıdalar çaylar. kan grubun 0 değil ellammm
Kan grubumu bilmiyorum. Evlenmek mi? 😅 Ben hırkayla üşüyorum, cinsellik için soyun dese ne olurdu acaba. Yok almayım teşekkürler 😂
sen dünden razısın evlenmeye. hm senin için fesat ben adam seni soyar demedim ki. sıcak sıcak yumular sarılır yatarsınız yorganın altında. valla güzel ısıtıyor ayakların falan. hırkayla yatmana gerek kalmaz anladın :)
Örnek vermemden mi anladın razı olduğumu? Benim evlenme ihtimalim bile çok düşük 😅
Ayrıca bizi leylekler getirmedi güzelim biliyorsun dimi? Er geç isteyecek netice de ve ben yaza kadar bekle mi diyeceğim diye düşündüm 😂
iyilikte yaramıyor ne karıştırırsın leylekleri şimdi. doğal ısınma yöntemleri sormuşsun söyledik suçlu olduk. her ısıtmasında hamile kalacaksan ohooo. adamı da rahat bırakmayacan gibi. benim dediğim soğuklar geçene kadar elleşmeyin havalar ısınınca leylekler zaten gidiyor o zmn :)
😂Deli yaa😂😂
Ablacım evlenmeyi düşünmüyorum ben zaten, ama evli olsak er geç isteyecek ve bu yüzden ısıtmaz diye düşündüm aa 😂 En iyisi ayıcığa sarılmak 😍
Görünce dayanamadım varsa öyle erkekler helal olsun ve bu kadın senin oksatmayi kafasına koymuş sdopssdf
Hahahahaha
Sizin ortaniz yokmu biriniz zorla oksatacak biriniz ayikciklara sığınıyor sdopsdosdf
14 şubatta bana ayıcık alacak sevgilim olmadığı için, 14 şubatta sarılacağım ayıcığımı şimdiden yanıma aldım 😂ama çok tatlı abisi, yumuşacık😂
D vitamini eksiğin olabilir, doktora gidip baktır, vitamin eksikse alırsın, geçer
Normal kanks. Üşüyebilirsin mevsim kış. Bu sitede bu havada yanıp tutuşan kadınlar gördüm ben😅😅😅😅
Kombiyi aç diyemiyorum 😂
Termal kıyafetler giymelisin
Sicak cikolata. Veya findik li cikolata
Isınmak için yatağa gir derim
Ilık suda duş almak iyi gelir kankam
Pekmez iyi geliyor mu soğua
Kan yaptığı için zamanla iyi gelir
Anladım, teşekkür ederim
Alkol dışında olmaz. Alkolsüz ısınılır mı? :)
Kahve? 😊
sımsıcak ve yumuşacık bir battaniye...
kan değerlerin ne alemde?
Kesip biçerler korkusuyla gitmedim 😂
niye kessinler yaw kan verecen sonuçlarından anlaşılır. demir eksiği varsa önce demir takviyesi alman lazım.
Bol bol çay galiba 😅
Selam. Elektrikli battaniye al :) ya da evlen
Evlilik en kalıcı çözüm:))
Alkol içme, zemzem iç bebeğem 😏
Aşk insanı en iyi ısıtan şey
Sıcak çorba
İçlik giy
Yorganın atina gir bol bol nefes üfle 🤣
Dostlarımızın muhabbeti :)
Sıcak bir kahve
Söylersem benim yeteneğim gidecek
Takip edermisin sohbet edelim
Mesajlar da uzun kalmıyorum üzgünüm
Mizacın soğuktur, ısıtman lazım
Bu espri kadar soğuk olamaz
Yediklerim de neye dikkat etmeliyim? 😅 Dünya üzerin de ilk defa bunu öneren oldu😂😂😂
ateşinn olabilir dikat ettttttttt
Haklısın arada üşümekten çıkıyor ama ellerim buz olduğu için, elimi suratıma ve koyarak düşürüyorum 😂
tatlım dikatli ol ustunu örtme ateşin varsa terleme olmaz surekli uşume olurrrrrrr
Termal içlik power.
Spor
seks yap
Sürekli halinde ol
:) şarap iyi gelir
Ne içiyorsun alkol
Hiçbir şey 😅 Zaten o yüzden alkol hariç dedim
Sudeeee benim uykum gelmiş
Bende sadece pekmez ve alkol içiyorsun sandım sdopssdf
Saat 03.00 den sonra benim mental sağlık wçşöxlxjdkdd Canin sağ olsun iyi geceler 😂
Hıı uyumicam kovuyorsan giderim
Kovmadım tamam ahaha
hııı geçmiş olsun
Hıı teşekkürler
Busecik orada mısın
Suuuuu
Suuuuu diyom
Bakmayacak mısın
Abicim burası görüs yeri farkında mısın
Tamam sustum kaldırabilirsin
Bunu demek istemedim kusura bakma, ama uzun diyaloglar kurmuyorum sadece kimseyle, kişisel algılama 💜🌸
Ssopsdof ya sude mesajın kapalıymış bi bak diye değişik değişik isimler yazdım busedir sudur onlar kim falan derde bakarsın diye bakmış olsan zaten bu kadar uzatmazdım:d
Bakman mümkün mü:d
Efendiimm😂
😃Ya sude birkez mesaja baksan yani birkez yazsan 😃
Tamam 😂
İçlik
Ihlamur ballı
Salep
20 kat giyinmek
Yorgan ört
Kalın giyin?
Çok teşekkürler hiç akıl edememiştim 🤦♀️😅
Yaa üzerim de kaban var şu an wçşoxldudkd
🥶😬
Eroin
Üzerini kalın giyin
Zippo cep sobası al.
O nedir?
Kışın cebine koyuyorsun, ellerini sıcacık yapıyor. www.zippo.com.tr/.../hand-warmer-silver-polished linkini bıraktım, incelersin.
Teşekkürler 😊
Sarılmak
Iri yari erkek
Bennn ii gelirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?