Sağlık Çok üşüyorum ne yapacağım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben üşüyorum hem de çok üşüyorum kapı kapalı perde çekili birazdan kalkacağım camı da kapatacağım üşümem geçmiyor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar daha iyiyim beni düşünen herkese teşekkürler Çok üşüyorum ne yapacağım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Efekrhn Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bende de vardı o 1 ay önce kan verdim. B 12 ve d vitamini baya düşmüş. Sonra quatr yükselmesi olmuş onlar yapıyormuş 1 aydır hap ve iğne kullanıyorum 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl Bendedemi aynı sorun vardır Yorumla Efekrhn +1 yıl Kan testi ver bence benim uşumelerim titremelerim azaldı Yorumla Soran +1 yıl Gidecek halim yok şimdi doktora Yorumla Efekrhn +1 yıl Gitmezsen de böyle devam edecek Yorumla Soran +1 yıl Bir yol söyle başka bir yol Yorumla Efekrhn +1 yıl Ne gibi Yorumla Soran +1 yıl Bende bilmiyorum Yorumla Efekrhn +1 yıl Aylarca ben de erteledim. Üzerimde ki halsizlikten dolayı. Sonra baktılar ailem iyi değilim. Doktora götürdüler dndjdj Yorumla Soran +1 yıl Erteliyecem Yorumla Efekrhn +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
Kahvelikadın Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Üşütmussun ateşin de çıkar doktara gitmelisin 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Doktora gitmeden çözümü yok mu kalkamıyorum hastaneye gidecek takatim yok Yorumla Kahvelikadın +1 yıl Ilık duş al üzerinde ince atlet olsun öyle dur ateş düşürücü kullan Yorumla Soran +1 yıl Adım atamıyorum Yorumla Kahvelikadın +1 yıl İşte annen kardeşin yardım edecek su kompressi yap şifa bulursun insaAlalh ben öyle yapıyorum sonra doktara muhakkak gidiyorum gidilmeli Yorumla Soran +1 yıl Kalkamam hayatta Yorumla Soran +1 yıl Doktorada gidemem Yorumla
devils07 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl doktora gitmekte fayda var normal değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana başka bir yol söyle Yorumla Soran +1 yıl Kalkamıyorum Yorumla
Egekarayılan Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Ne usumesi. Aksine yanıyorum ben 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben çok üşüyorum Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Sağlık konusunda 596 cevap paylaştı. Doktora git 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Başka yolu var mı Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Sebepleri olabilir ama en iyisi kontrol. Yorumla Soran +1 yıl Kalkacak takatim yok Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Saglik ocagi yakin yok mu? Vitaminli yiyecekler ye Yorumla Soran +1 yıl Sağlık ocağı var daha iyiyim çok şükür Yorumla Soran +1 yıl Sağol Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Gecmis olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende de vardı o 1 ay önce kan verdim. B 12 ve d vitamini baya düşmüş. Sonra quatr yükselmesi olmuş onlar yapıyormuş 1 aydır hap ve iğne kullanıyorum
Geçmiş olsun
Bendedemi aynı sorun vardır
Kan testi ver bence benim uşumelerim titremelerim azaldı
Gidecek halim yok şimdi doktora
Gitmezsen de böyle devam edecek
Bir yol söyle başka bir yol
Ne gibi
Bende bilmiyorum
Aylarca ben de erteledim. Üzerimde ki halsizlikten dolayı. Sonra baktılar ailem iyi değilim. Doktora götürdüler dndjdj
Erteliyecem
Sen bilirsin
Üşütmussun ateşin de çıkar doktara gitmelisin
Doktora gitmeden çözümü yok mu kalkamıyorum hastaneye gidecek takatim yok
Ilık duş al üzerinde ince atlet olsun öyle dur ateş düşürücü kullan
Adım atamıyorum
İşte annen kardeşin yardım edecek su kompressi yap şifa bulursun insaAlalh ben öyle yapıyorum sonra doktara muhakkak gidiyorum gidilmeli
Kalkamam hayatta
Doktorada gidemem
doktora gitmekte fayda var normal değil
Bana başka bir yol söyle
Kalkamıyorum
Ne usumesi. Aksine yanıyorum ben
Ben çok üşüyorum
Doktora git
Başka yolu var mı
Sebepleri olabilir ama en iyisi kontrol.
Kalkacak takatim yok
Saglik ocagi yakin yok mu? Vitaminli yiyecekler ye
Sağlık ocağı var daha iyiyim çok şükür
Sağol
Gecmis olsun