Nezle oldum, nezleye ne iyi gelir?

Geçmiş olsun.
Nezle için.
1 tane soğanı 4 e bölüp çay ile birlikte kaynatın ve için. Yanında da tuzlu başka bir soğan halkaları yiyin.
Şimdi de biraz uzanın ve istirahat edin. Kısa sürede iyileşmenize yardımcı olacaktır.
Soğuk algınlığı için tavuk çorbası
Eğer soğuk algınlığınız varsa en iyi ilaç tavuk çorbasıdır. Tavuğun, iyileştirici etkisinin olduğu bilimsel deneyler sonucu ispatlandı.
Nezle İçin Ihlamur Zencefil Karanfil Karışımı
15 gr. ıhlamur
2-3 adet kırılmış karanfil
Rendelenmiş zencefil
1 çay kaşığı dolusu tarçın çubuğu veya limon kabuğu (tatlı veya ekşi lezzet sevenlerin tercihidir)
Tüm malzemeleri yarım litre kadar suyun içerisine ekleyin ve kısık ateşte kaynatın.
Kaynama noktasına geldiğinde ocağın altını kapatın. Fazla kaynatmamıza gerek yok.
Daha sonra süzerek ılık ılık içebilirsiniz.
Teşekkürler
Rica ederim.
Virüs olma da nezle ol... Geçmiş olsun...
Hiçbir şey yapmazsan 2 haftada geçer, ilaç kullanırsan 2 günde geçer... Tabii ki, sigara içmiyorsan...
Ne alkol ne de sigara var.
İhlamur bitkisi varsa ihlamur iç. İhlamur bitkisinin yanına yeşil elma veya ekşi elma dilimi ve limon dilimi koy. Onu bir güzel demle içerken kestane balı koy ve biraz daha limon sık güzelce karıştır ve iç. Çok iyi gelir.
Ayrıca boşalmak da iyi geliyormuş diye duydum. Mastürbasyon yapmayı deneyebilirsin. Dediğim gibi sadece duydum.
Teşekkür ederim 😊. Mastürbasyonu bende duymuştum ama yapmak istemiyorum. Söylediğin malzemeler var. Bu çayı çok severim. Ben ayrıca ayva yaprağı da koyuyorum.
Aa evet annem bana küçükken yapardı ayva yapraklarını toplsr çaya koyardı.
Daha güzel oluyor bence 😋😊 ve daha etkili.
Doğru 😊
Bol bol istirahat
Sıcak çorba tavuk suyu özellikle
Bitki çayı seviyorsan
Doğru tavuk suyu ile yapılan sıcak çorbalar çok iyi geliyor😊
Cevap
7Cevap
Tavuk suyu çorbası C vitamini, ıhlamur ve nane limon oldukça iyi gelir gadası. Bol bol dinlenmek gerekiyor. Çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim
Ihlamur kaynatip balla karıştırıp içebilirsin,, nane limon da iyi gelir.. Geçmiş olsun ablacım 🌺
Teşekkür ederim ablam 😊
Geçmiş olsun.
C vitamini alın.
Birde ıhlamur.
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 🙂
Cok geçmiş olsun ablacım. Karanfil kaynatıp iç sifa olur inşaallah 🌸
Sağ ol ablam 😊
Nane limon kaynat, ayrıca internette bal, hatmi çiçeği ve süt ile yapılan bir tarif vardı hatırladığım kadarıyla. Onu da deneyebilirsin..
Ihlamur,
Nane Limon,
Istersen Ihlamura bal da katabilirsin boğazını yumuşatması amacı ile geçmiş olsun...🙏🙏
Kaynamış suya kekik çubuk tarçın varsa zencefil koyun üstünü kapayıp on beş dakika demlenmeye bırakın sonra süzerek bardağa alın isterseniz biraz bal ve limon
Teşekkür ederim deneyeceğim
😊
Ihlamur, bal ve zencefil karışımı iyi gelebilir. Çok geçmiş olsun...
Çok teşekkür ederim
Sodaya limon sık birazda tuz onu iç
Harbi mi kız ilk defa duydum.
Evet iyi gelir o
Geçmiş olsun Emir nane limon kaynat
Teşekkür ederim 😊
Meyve tüket bol bol..
Timam 😊
Geçmiş olsun nane limon bitkisel çaylar iç..
Teşekkür ederim 😊
Limon ve papatya çayı
Kıripin 🙄😄😄😄
Hiç içmedim ondan biliyon mu 🙄😂😂 ise yarıyor mu gerçekten?
Ben de içmedim 🙄
İlaçla bir hafta ilaçsız yedi gün derler çoğu gitti azı kaldı say 🙄🙄🙄
Hmm anladım 🙄😂😂
Sıcak bişeyler iç sürekli
Sodaya gribin at limon sık
Bitki çaylari iyi gelir tayhot ta iyi gelir
Zencefil nane limon
Sıcak bir yatak
Nane limon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?