Size bir şey daha surucam... İlk haftada baş ağrısı vardi ve ateş bir kere sonra bu soğuk algınlığı... öksürüğe dönüştü ve yorgunluk...3 dir!!! Bir iki gün tam duzeldi derken geri geldi öksürük ve şimdi sümük de... bu normal mi? Corona olmasın? Üç haftadır öksürük ne demek.. ne iyi gelir ki...
Güncellemeler
+1 yıl
Üç haftadır..24 gün kesin yani.. bir iki gün gecdi derken geri geldi.. ne yapilsin? Size ne iyi geliyor öksürüğe.
Bizde grip şeklinde olduk. Semptom göstermeye başlayınca test verdik pozitif çıktık. Sizde aradan 3 hafta geçmiş. Zaten herkes grip nezle oldum diyor kimse tesf verip pozitifim demiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Keşke test verseydin semptomlar varken. Umarım dışarıda maske takmışsındır. Öksürük için zeytinyağı iç. Öksürüğü kesecektir.
Yok tanıdığım...
Tanıdığında ses kısıklığı da varsa delta geçiriyor olabilir. O daha uzun sürede geçiyor.
Bilmem test yapicak fakat konuşurken normaldi sadece öldürüp durdu haftalarca... gene hastalandı :( Allah şifa versin ne deyim
Test başra pozitif çıkardı negatife dönmüştür o
Yani korona mıdır...3 hafta? Öksürük... girp dedi bana... gene hastalandı tam iki gün oldu duzeli... test yapicak
Bizde grip şeklinde olduk. Semptom göstermeye başlayınca test verdik pozitif çıktık. Sizde aradan 3 hafta geçmiş. Zaten herkes grip nezle oldum diyor kimse tesf verip pozitifim demiyor
Yok ben değil tanıdığımmm hmmm :
Maydanoz kaynat suyunu ic kesin çözüm
Söyleyeyim ona peki.
Peki neden? İyi geliyor bı bilginiz var mı
Kim öksürüyor
Kaç daka kaynasin.. yoksa cay gibimi olsun
Şey.. adam...
Bir insan. boş ver
Umarım iyi gelir onada
Yok o hasta. bir tanıdığım fakat bunu çay gibimi yapsın :)
Evet kaynatıp sıcak sıcak şekersiz icecek
Ben grip olmadım.. o ise 24 gündür tam geçti.. yine.. korona tesi yapicak.. neyin nesise... acaba vitamin eksikliği mesaj var
Eksikliği mi var* ve amin sağol
Detaylı bilgi için lütfen d... m.
Sıcak su zencefil bal limon
Bal zencefil limon karıştır iç
Ballı ıhlamur
Bal limon trup
Keçi boynuzu ya da üzüm pekmezi de iyi mi
İkisini karıştır sabahları aç karnına 1-2 kaşık
öksürüğe öksürmek iyi gelir..
Ulan 24 gün öksürulurmu hiç durmadan bun ne be