Sizce de vücudumuz evimiz değil mi?

Eskiden ruhumuz olduğuna pek inanmazdım ama artık düşüncelerim değişmeye başladı bu konuda. Enerjiden oluşan varlıklar olduğumuzu düşünmeye başladım. En değerli varlığımızın ise vücudumuz olduğunu düşünüyorum. Ona iyi bakmalıyız her anlamda, bizi taşıyan ve ilerlememizi sağlayan o. Siz ne düşünüyorsunuz? Vücudunuzu seviyor musunuz? Ona ne kadar iyi bakabiliyorsunuz?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar Fly gibi efsane bir filmin yönetmeninden crimes of the future diye bir film izliyorum şu an. Bir kaç gün önce filmi indirdim, sonra aklıma vücutla ilgili değişik fikirler geliyor şimdi de filmi izliyorum, tesadüf mü 😂 film de vücutla ilgili çok sevdim daha 35. Dakikadayim. Tavsiyedir 🔥
Güncellemeler
+1 yıl
Bu gece dolunay var, bence vücudunuza zarar verici alışkanlıklarınız varsa bunları bırakmak ve arınmak için niyet edebilirsiniz. Bir sonraki ay dolunay gecesine kadar kendinizin daha iyi bir versiyonuna dönüşmeye niyet edebilirsiniz. İlla vücudunuza zarar verici alışkanlıkları bırakmak değil, yeni ve faydalı alışkanlıklar kazanmak, yeni bir rutin oluşturmak veya sadece daha bakımlı olmak için de kullanabilirsiniz bu enerjiyi..
Sizce de vücudumuz evimiz değil mi?