Yaş 30 oldu istediğim an birşeyleri doya doya yaşayamıyorum boşa yaşıyoruz boşa millet bandı maddi takılırken biz daha sağ elle takılıyoruzun ayda bir anca et kesiyorum 😂😂😂
Son 1/2 yıldır böyle düşünüyorum. Hiç bir amacım hedefim kalmadı. Boşu boşuna yaşıyorum. Okuyorum ama okuduğum bölümü sevmiyorum. Mezun olsam işim yok eşim yok. Yani bir şeyim kalmadı. Geleceği düşününce sadece boşluk görüyorum. Böyle bildiğin bomboş ama beyaz değil tam aksine karanlık bir boşluk
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sana verebileceğim tek fikir anı yaşa. Gerçekleştirmeyi dilediğin bir hayalin yok mu?
Hayalim olmaz mı var tabi. Hepimizin vardır. Ama o hayalleri şu an şu şartlarda ve dahada önemlisi bu ülkede gerçekleştirmek biraz zor. Mesela Dünyayı gezmek istiyorum dolar/euro uçmuş durumda. Eşim olsun evleneyim istiyorum. Asla o düzgün insanı bulamıyorum. Ki bu devirde zor. Mezun olayım çalışayım istiyorum. İş yok. Üstelik benim okuduğum bölümde baya yok. Yani hayallerim var ama gerçekleşmeleri neredeyse imkansız. O yüzden sadece böyle boş boş yaşıyorum
İmkansız diye birşey olmadığına inanarak başla. Benim yaşama ihtimalim de yoktu lakin şu an görüşüne yorum yapıyorum. Bende dünyayı gezmeyi planlıyorum ve gezeceğim. Bunu yapmak için paraya ihtiyacın yok. Sadece yol masrafı geri kalanı senin gezgin olup olmamana bağlı. Üniversite konusunda haklısın sırf bu yüzden ben üniversiteye gitmedim. Başka ülkede okumayı planlıyordum ondan da vazgeçtim. Evlenme konusuna gelirsek kendini şartlama doğru insanı bul. İnanırsan başarırsın. Engelleri aşmak senin elinde.
Başka ülkede okuma planından keşke vazgeçmeseydin. Benim bir arkadaşım 1 yıl Prag'da erasmusa gitti. Ve döndüğünde gerçekten hiç bir şey öğretmiyorlarmış bize demişti. Yani tabi senin tercihin. İnşallah hayallerimizi gerçekleştiririz. Dünyayı gezeriz. Dolaşırız. Kaç kere geleceğiz ki zaten şu Dünya'ya