Bugün 9. prozac kapsülümü içeceğim ve çok mutlu ve iyi hissediyorum bu ilaç bi mucizeee ne anksiyete yaşıyorum ne panik atak ne de depresif ruh hali bugün çok iyiyim ya Allah'a şükür Allah bozmasın 🥳😍
Güncellemeler
+1 yıl
Ve iyi olmam için bi sebep bile yaşamadım en güzeli de bu durduk yere iyi ve mutlu hissediyorum dünya varmış yaa
Yani bende hap kullandım senelerce bence işe yarıyor ilaçları düzenli kullanırsan ama.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bir kere daha ilaç kullanmıştım ama çok düzensiz içiyordum ve bazen de alkolle beraber içiyordum o yüzden etkisini yarım yamalak gördüm ama şimdikini düzenli içiyorum ve çok iyiyim Allah'a şükür ki
İlaç kullanmayınca yaşadığın o stres de beynine zarar veriyor ve o şekilde de hayatın mahvoluyor sürekli bişeyler düşünmekten beynim zonkluyordu ya kafam basınçtan patlayacaktı nerdeyse
Bunu doğal ve daha sağlıklı yollarla çözümlemelisin. Stres insanlık için yeni bir duygu değil. Atalarımız günlerce savaşın ortasında yaşadı, daha da yaşlı atalarımız ailelerini vahşi ve güçlü hayvanlardan korumaya çalıştı.
Örnek vermek gerekirse, sence yanı başında onlarca bombalar patlayan bir alman komutanı "çok stresliyim, stres beynime zarar veriyor" diye hayıflanabilir miydi? Hayır. Savaş planları çizmeye devam etmesi gerekiyordu. Çünkü zor hayat koşullarına adapte olmuştu. Biz insanız, adapte olmak dogamizda var.
Kendine zarar vermeye devam etmek yerine acınla yüzleş ve adapte ol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
tek olumlu baktığım antidepresan bu
https://www.youtube.com/embed/i6CSvLvSNZ4Yani bende hap kullandım senelerce bence işe yarıyor ilaçları düzenli kullanırsan ama.
Bir kere daha ilaç kullanmıştım ama çok düzensiz içiyordum ve bazen de alkolle beraber içiyordum o yüzden etkisini yarım yamalak gördüm ama şimdikini düzenli içiyorum ve çok iyiyim Allah'a şükür ki
Antidepresanlar çok zararlı, beyindeki bir yeri onarirken başka bir yeri bozuyor
Beynimdeki o başka yer bozulana kadar şu anın tadını çıkarıcamm
Uyuşturucu bağımlıları gibi konuştun
Prozac bağımlılık yapmıyor canım beyaz reçeteli ilaç
Bağımlılık yapmıyor ama uyuşturucuyla etkisi aynı. Kısa vadede mutluluk veriyor uzun vadede hayatını mahvediyor
İlaç kullanmayınca yaşadığın o stres de beynine zarar veriyor ve o şekilde de hayatın mahvoluyor sürekli bişeyler düşünmekten beynim zonkluyordu ya kafam basınçtan patlayacaktı nerdeyse
Bunu doğal ve daha sağlıklı yollarla çözümlemelisin. Stres insanlık için yeni bir duygu değil. Atalarımız günlerce savaşın ortasında yaşadı, daha da yaşlı atalarımız ailelerini vahşi ve güçlü hayvanlardan korumaya çalıştı.
Örnek vermek gerekirse, sence yanı başında onlarca bombalar patlayan bir alman komutanı "çok stresliyim, stres beynime zarar veriyor" diye hayıflanabilir miydi? Hayır. Savaş planları çizmeye devam etmesi gerekiyordu. Çünkü zor hayat koşullarına adapte olmuştu. Biz insanız, adapte olmak dogamizda var.
Kendine zarar vermeye devam etmek yerine acınla yüzleş ve adapte ol
Hayatında hiç panik atak geçirmediğin ne kadar da belli
Sadece yardım etmeye çalışıyorum. Amacım acılarını küçümsemek değil. Sen de beni eleştirmek yerine kendini eleştirebilseydin çok daha mutlu olurdun.
Bol bol kullanmak zorunda olduğum ilaç grubu. Yararı kadar zararı olması da cabası
bir gün bırakıcaz sonuçta üzülme
Umarım.
Sen de aynı sebeplerden mi kullanıyorsun daha ağır bir sorunun yoktur inşallah
Çocukken yaşadığım kötü bir travma sonucu depresyondan dolayı diyelim.
Allah daim etsin neseni.)